Skocz do zawartości

Draft 2017

falcao

Rekomendowane odpowiedzi

Problem z Foxem jest taki, że jak nie nauczy się chociaż trochę rzucać to jego największy atut czyli właśnie te wjazdu pod kosz zostanie mocno ograniczony. Jeśli nie będzie miał rzutu to dużo łatwiej będzie go bronić i będzie miał spory problem zeby pod ten kosz wjeżdżać.

Cbssport i chyba bleacher o tym donosiły ale traktuję to jako rumor, bo tam też jest mowa o potencjalnej wymianie z Sacto, w której idzie 2 pick za 5 i 10.

hmmm... nic konkretnego nie znalazłem, na forach Lakers i Suns cisza. IMO tracimy czas.

Podawajcie zawsze źródła, bo plotkę na twitterze może sobie puścić każdy.

A co za problem formalnie wymianę przeprowadzić po 1 lipca?

A skąd pewność że to Lakers wybiorą Lonzo?

Konstrukcja tego dealu sugeruje albo noc draftową albo tuż przed

Po 1 lipca Suns ma 13 baniek wolnego. Chyba że się pozbędzie praw do Lena ale wtedy już musza handlować nie prawami do zawodników ale podpisanymi zawodnikami co im też zmniejszy salary

Lakers szukają wymiany D'Angelo Russell za pick w top 12.Celem ma być Zach Collins lub Luke Kennard.

Chad Ford z ESPN

Nie, nie szukają. "Sounds like" czyli zwykłe spekulacje.

Ja wiem ale takie wróżenie z fusów też jest fajne. Dla mnie off season od końca finałów do okolic 15 lipca to fajniejszy czas niż sam sezon ;]

Ja też lubię, ale jak podajemy informacje z niewiarygodnych źródeł, albo zwykłe spekulacje, to równie dobrze sam Ci mogę wymyślić parę plotek. :)

A skąd pewność że to Lakers wybiorą Lonzo?

Konstrukcja tego dealu sugeruje albo noc draftową albo tuż przed

Po 1 lipca Suns ma 13 baniek wolnego. Chyba że się pozbędzie praw do Lena ale wtedy już musza handlować nie prawami do zawodników ale podpisanymi zawodnikami co im też zmniejszy salary

Jeśli się dogadają przed draftem na taki deal, to raczej mocno prawdopodobne, że Lakers wezmą Lonzo dla Suns. Chyba, że sugerujesz, że Sixers zrobili zasłonę dymną i zrezygnują z Fultza.

Suns mają niegwarantowane umowy na ponad 6 baniek, także jeśli by zechcieli, to by łyknęli tego Denga bez popity.

Edytowane przez karpik

Jeśli się dogadają przed draftem na taki deal, to raczej mocno prawdopodobne, że Lakers wezmą Lonzo dla Suns. Chyba, że sugerujesz, że Sixers zrobili zasłonę dymną i zrezygnują z Fultza.

Suns mają niegwarantowane umowy na ponad 6 baniek, także jeśli by zechcieli, to by łyknęli tego Denga bez popity.

Ale wtedy nie moga handlować prawami do nr 2 i nr 4 tylko musza najpierw podpisać Lonzo czy kogo tam Suns z 4 i wtedy dolicz kolejne kontrakty

Nie, nie szukają. "Sounds like" czyli zwykłe spekulacje.

Lakers trying to acquire *another* first round pick. Have called at least 2 other lottery teams

Ramona Shelburne ESPN

Jeden przypuszcza,druga jest pewna że coś się dzieje.Czy to prawda,nie wiem,nie ma mnie tam.W każdym razie jest temat do rozmowy ;)