falcao Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 sorry panowie, dzialalem z telefonu i myslalem ze wszyscy sa W. ehh to sie sprzedalem ;] juz chyba mozna dodawac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 nie nie dodajemy nikogo - już zablokowałem opcje żeby znowu nie było burdelu - skończymy techniczne rzeczy , puścimy start numerki W zostały już przepisane z zeszłego sezonu prosze o ustawienie nazw zespołów takie jak były w zeszłym roku - to DYNASTY więc trzymajmy sie tego że GM drużyny z nazwami właściwymi na swoje nazwy macie opcję w drzewku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Może numer waivera powinien być w zależności od tego komu jaka kasa została? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Nie, myślę że skoro to jest ciągła liga to waiver liczy się tak jak co sezon czyli przepisujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 ale jeśli to nie zmyłka i jak ktoś ma miejsce w salary i zamiast Baylessa bierze jakieś Luwawu czy McDermota, to nie wiem czy się nadaje do tak prestiżowej ligi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jak to jest liga ciągła, to powinny być teraz waivers aukcyjne, tak jak rok temu - taka sama logika, jak przy pomyśle z przepisaniem numerów Waivers... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jak to jest liga ciągła, to powinny być teraz waivers aukcyjne, tak jak rok temu - taka sama logika, jak przy pomyśle z przepisaniem numerów Waivers... Pozdrawiam zupełnie nie ma w tym nic logicznego. Bo dotychczasowe waiversy z tymi mają prawie nic wspólnego. ale jeśli to nie zmyłka i jak ktoś ma miejsce w salary i zamiast Baylessa bierze jakieś Luwawu czy McDermota, to nie wiem czy się nadaje do tak prestiżowej ligi... W tej lidze jakiś manago trzyma ponad rok Austina Riversa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) ...ja tez dla sprawdzenia dodałem gracza.... Edytowane 14 Października 2016 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 zupełnie nie ma w tym nic logicznego. Bo dotychczasowe waiversy z tymi mają prawie nic wspólnego. ...to według Ciebie powinny być przepisane, czy nie? ...bo słabo dziś ogarniam... Skoro nie mają nic wspólnego, to chyba nie powinny być przepisane, rajt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Nie ma jednoznacznej opcji co do numerków z W - niezależnie od zmian jakie nastapiły numerki są przepisane z poprzedniego sezonu. Jak ktoś się nie lubi z tą informacją to proszę - możemy zrobić ankiete BTW - Y! zrobiło nam psikusa i musimy zresetować całą ligę - nie obiecuję że start będzie dzisiaj jak planowaliśmy bo musimy ustawić ligę na nowo i wklepać składy. Realny start to poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jak to możliwe jest z tym psikusem, coś się chyba pogubiliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Taki psikus Ale połowa składów juz wklepana wiec moze uda sie jutro start włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) @Szulim Miałeś waiver bdg zmieniacie na waiver wężyk i chcecie przepisać waiver priorytety z poprzedniego sezonu, si ? Edytowane 14 Października 2016 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Składy znowu wklepane. Rzućcie okiem i ogarnijcie czy wsio jest ok u Was. http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/8761/draftresults?drafttab=team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 U mnie pięknie - spisałeś się ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 U mnie też jest ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Tak - wspólnymi siłami udało sie ogarnac w miarę szybko Jutro ustawie waiver nr i włączę sezon - 48h na ustawienie W i gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) @Szulim Miałeś waiver bdg zmieniacie na waiver wężyk i chcecie przepisać waiver priorytety z poprzedniego sezonu, si ? Czyli już postanowione że będzie waiver wężyk. prośba o krótkie wyjaśnienie jak to będzie wyglądało. nie grałem nigdy z takim ust. Edytowane 14 Października 2016 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jutro ustawie waiver nr i włączę sezon - 48h na ustawienie W i gramy Jak ustawiasz to ja poproszę o 1 - cash considerations i trakie tam i jakoś to argumentujesz na forum dlaczego tak a nie inaczej. ps.: nie gadaj że napisałem to na forum ogólnym ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jezus Maria, w końcu mam dobry skład! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi