Skocz do zawartości

[Liga Roto Dynasty] - sezon 2016/2017

Szulim

Rekomendowane odpowiedzi

nie :D nie dodajemy nikogo - już zablokowałem opcje żeby znowu nie było burdelu - skończymy techniczne rzeczy , puścimy start

numerki W zostały już przepisane z zeszłego sezonu

prosze o ustawienie nazw zespołów takie jak były w zeszłym roku - to DYNASTY więc trzymajmy sie tego że GM drużyny z nazwami właściwymi :)

na swoje nazwy macie opcję w drzewku ;) 

W dniu 14.10.2016 o 11:42, Benon napisał(a):

Jak to jest liga ciągła, to powinny być teraz waivers aukcyjne, tak jak rok temu - taka sama logika, jak przy pomyśle z przepisaniem numerów Waivers...

Pozdrawiam

zupełnie nie ma w tym nic logicznego. Bo dotychczasowe waiversy z tymi mają prawie nic wspólnego.

W dniu 14.10.2016 o 11:39, QAS napisał(a):

ale jeśli to nie zmyłka i jak ktoś ma miejsce w salary i zamiast Baylessa bierze jakieś Luwawu czy McDermota, to nie wiem czy się nadaje do tak prestiżowej ligi...

W tej lidze jakiś manago trzyma ponad rok Austina Riversa..

W dniu 14.10.2016 o 11:58, mac napisał(a):

zupełnie nie ma w tym nic logicznego. Bo dotychczasowe waiversy z tymi mają prawie nic wspólnego.

...to według Ciebie powinny być przepisane, czy nie? ...bo słabo dziś ogarniam...

Skoro nie mają nic wspólnego, to chyba nie powinny być przepisane, rajt?

Nie ma jednoznacznej opcji co do numerków z W - niezależnie od zmian jakie nastapiły numerki są przepisane z poprzedniego sezonu.

Jak ktoś się nie lubi z tą informacją to proszę - możemy zrobić ankiete :P

BTW - Y! zrobiło nam psikusa i musimy zresetować całą ligę - nie obiecuję że start będzie dzisiaj jak planowaliśmy bo musimy ustawić ligę na nowo i wklepać składy. 

Realny start to poniedziałek

W dniu 14.10.2016 o 18:19, evitacre napisał(a):

@Szulim

Miałeś waiver bdg zmieniacie na waiver wężyk i chcecie przepisać waiver priorytety z poprzedniego sezonu, si ? :smile:

Czyli już postanowione że będzie waiver wężyk. prośba o krótkie wyjaśnienie jak to będzie wyglądało. nie grałem nigdy z takim ust.

Edytowane przez szkoda-czasu

W dniu 14.10.2016 o 20:31, Szulim napisał(a):

Jutro ustawie waiver nr i włączę sezon - 48h na ustawienie W i gramy ;)

Jak ustawiasz to ja poproszę o 1 - cash considerations i trakie tam i jakoś to argumentujesz na forum dlaczego tak a nie inaczej.

ps.: nie gadaj że napisałem to na forum ogólnym ... ? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.