mac Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 I serio uwazasz za jakis skandal oczekiwanie cienia zaangazowania w sprawie remisowej ankiety? Ankieta, w której jest komplet głosów, raczej słabo posądzać o brak cieniu zaangazowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ankieta, w której jest komplet głosów, raczej słabo posądzać o brak cieniu zaangazowania..IMO to jak wyrobienie bezwzglednego minimum. Plus mam wrazenie, ze pominales jedno moje zdanie bo wystarczylo odpisac "tak" na pytanie "Czy przeceniam ta forme komunikacji bo glos w ankiecie jest wlasnie czyms takim?". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 jesli jest remis w ankiecie to IMO przeciez powinno zostac bez zmian, gdyz nie przeglosowao zmiany. kiedy start i kiedy waivery tak by the way? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 jesli jest remis w ankiecie to IMO przeciez powinno zostac bez zmian, gdyz nie przeglosowao zmiany. W poprzedniej ankiecie przegłosowaliśmy zmiany ze zwykłego FA na Waiverowe. Teraz decydowaliśmy jakie Waivery chcemy. Nie widzisz, że nie ma już powrotu do zwykłego FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 trzeba bylo nic nie zmieniac, sprowokowaliscie tym jeszcze wieksze problemy, teraz sa efekty, ludzie niezdecydowani nie moga byc waivery a takiej zasadzie na jakiej bylo FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 trzeba bylo nic nie zmieniac, sprowokowaliscie tym jeszcze wieksze problemy, teraz sa efekty, ludzie niezdecydowani nie moga byc waivery a takiej zasadzie na jakiej bylo FA? No najlepiej nic nie ruszać. Zwłaszcza jak ponad połowa ligi zagłosowała za zmianą. UWAGA: SKŁADY WKLEPANE. Proszę wszyskich o sprawdzenie czy Wasz skład na Yahoo zgadza się z tym, co macie na forum, czy u siebie w szpargałach. Ruszamy albo w sobotę z samego rana, albo jutro, jeśli ktoś zdecyduje się na zmiane głosu w ankiecie o Waiverach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Z innej beczki, skoro jeden z komiszow zmienil nazwe druzyny na inna niz w NBA to sygnal, ze mozna? Plus kolejnosc waiverow bedzie edytowana po ruszeniu? Bo nie ma to jak rzucic pomysl po ktorym sie dostaje #17 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) nazwy miały być jak w nba, to jakas samowolka czy głosujemy? czy rookies tez juz są wklepani? bo jesli tak to u mnie Browna nie ma na Y! & czy w tym roku gramy bez IL spota? Edytowane 13 Października 2016 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 mac zmieni nazwę na coś z NBA. O to samo proszę Evitacre i blackmagic'a. czy rookies tez juz są wklepani? bo jesli tak to u mnie Browna nie ma na Y! Tizz w narzędziach komisza widzę Brown'a u Ciebie. Tak samo jak wpisuje jego nazwisko w Players List, nie wiem czemu nie widać go w składzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Tak w playersach wyszukuje go jako mojego zawodnika ale w rosterze go nie ma.. tylko u mnie jest ten problem? moze sie ktos odniesc do tego? co z IL spotem, bo jakby interesuje mnie to wzgledem Gary Harrisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Tizz - wejdź sobie w datę 14.10 (jutro) - wklepaliśmy składy dzisiaj a jeszcze jest ustawione tomorrow wiec widać na jutrzejszych rosterach IL też będzie jutro aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Sobotę rano zmienie nazwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 więc po kłopocie, dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) czy rookies tez juz są wklepani? bo jesli tak to u mnie Browna nie ma na Y! [...] Tak w playersach wyszukuje go jako mojego zawodnika ale w rosterze go nie ma.. tylko u mnie jest ten problem? moze sie ktos odniesc do tego? IMO poki komisz nie kliknie na Yahoo rozpoczecia sezonu nie ma zadnego znaczenia kto jest gdzie bo braki moga wynikac tylko z tego w jaki sposob sa wyswietlane stare sklady, a te swiezo wprowadzone wejda w zycie dopiero po starcie. BTW, jak sie wejdzie w "Player List" to Brown jest u Ciebie. & czy w tym roku gramy bez IL spota?[...] co z IL spotem, bo jakby interesuje mnie to wzgledem Gary Harrisa? Skoro w zeszlym roku byl, a glosowania w tej sprawie nie bylo... to skad watpliwosci? Edytowane 13 Października 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Gorący temat się zrobił z tymi Waiversami:) To żeby zadowolić każdą ze stron to: - aukcję uważam za bardziej sprawiedliwą i dlatego na tę opcję zagłosowałem - w kwestii remisu w ankiecie to uważam, że w przypadku, gdy głosowaniu podlega coś nowego, to powinni zdecydować komisze, któą opcję ostatecznie wybierają. Natomiast w przypadku, gdy ankieta dotyczy czegoś co już funkcjonowało i jest tylko kwestia zmiany na coś innego, to w przypadku remisu nic nie powinno być zmieniane bo też żadna opcja nie została przegłosowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Proszę wszyskich o sprawdzenie czy Wasz skład na Yahoo zgadza się z tym, co macie na forum, czy u siebie w szpargałach. Ruszamy albo w sobotę z samego rana, albo jutro, jeśli ktoś zdecyduje się na zmiane głosu w ankiecie o Waiverach. 1. U mnie (NOP) brak Brandana Wrighta 2. Widzę, że można już dodawać zawodników z FA - Pistons już dodało zawodnika, ja tez dla sprawdzenia dodałem gracza. Tak ma być ? Myślałem że po starcie wszyscy będą waiversami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 panowie nie róbcie burdelu, teraz komisze będą musieli cofnąć dodanych graczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) 2. Widzę, że można już dodawać zawodników z FA - Pistons już dodało zawodnika, ja tez dla sprawdzenia dodałem gracza. Tak ma być ? Myślałem że po starcie wszyscy będą waiversami. panowie nie róbcie burdelu, teraz komisze będą musieli cofnąć dodanych graczy...Sezon oficjalnie rusza w sobote, wiec pobiore sobie zawodnika w piatek... #logika #polakpotrafi Edytowane 14 Października 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 ECH no do jasnego chu.... musieliśmy odblokować wszystko żeby dokoczyć ustawianie składów bo ktoś sobie walnął testowe ofertki , a teraz jeszcze pobieracie graczy ? nie można poczekać chwile na oficjalny start ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ech, niektórzy też wymiany robili czy wysyłali propozycję wymian na yahoo. Troszkę profesjonalizmu Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi