RappaR Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dwóch z top10 Nie jesteś czasem drugim kontem lafa? Blejk nigy nawet nie kręcił się koło dziesiątki! No serię z 27/12/5 jak wiadomo robią gracze z drugiej setki ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dwóch z top10 Nie jesteś czasem drugim kontem lafa? Blejk nigy nawet nie kręcił się koło dziesiątki! hahaha no co Ty nie powiesz, może jeszcze nigdy nie był trzeci w głosowaniu na MVP lol? kurde myślałem, że to ja nie lubię clippersów, ale widzę tutaj jest jakiś powszechny hejt na nich a porównanie do mavs i suns to w sumie nie mój pomysł ale ukradziony od dwóch takich łebków prowadzących podcast o historii ligi http://www.blogtalkradio.com/overandbacknba/2017/05/03/great-but-not-great-enough Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 @BTPH Thomas teraz kręci liczby, jego team jest dużo wcześniej w półfinale konfy a wylewa się na niego gówno i kręcą go w okolicach 20stki, choć w PO nie zszedł poniżej swojego poziomu jak ma to w zwyczaju Rudy Mi clipps wiszą, nawet jeśli blejk przez chwilę mógł sciemniac że ma zadatki na top10 to wciąż jest słaba organizacja bez pomysłu na najbliższą przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 no ale wiesz, koleś trzy lata od 2012 do 2014 był allnba 2nd team więc nie można gadać, że się o top10 nie otarł, co innego teraz bo nawet nie jest w top20 mi też clipps wiszą i ich nie lubię, ale uważam, że ilość gówna jaką się na nich wylewa jest nieproporcjonalnie duża i już się nie chce kopać leżącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi