delfin Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Tyle, że trudno liczyć na to, że już w przyszłym sezonie rozwiąże problemy na centrze Powiedziały władze Denver wybierając białasa w drugiej rundzie draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ale Zizic wygląda bardzo fajnie, potencjał gdzieś w połowie między Nurkicem a Jokicem. czyli miedzy bardzo dobrym starterem a przyszłym super starem? Gdzie ja mam oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Edytowane 18 Marca 2017 przez Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Juć w podcaście mówił, że Nuggets bardzo chcieli Zizicia, ale zrezygnowali z racji posiadania już w/w dwójki. To dobrze wróży Celtom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Juć w podcaście mówił, że Nuggets bardzo chcieli Zizicia, ale zrezygnowali z racji posiadania już w/w dwójki. To dobrze wróży Celtom. A podzieliłbyś się linkiem albo powiedział czyj to był podcast, co bym sobie znalazł? Edytowane 18 Marca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 A podzieliłbyś się linkiem albo powiedział czyj to był podcast, co bym sobie znalazł? http://www.e-nba.pl/topic/5097-denver-nuggets-1617-czyli-co-to-będzie-co-to-będzie/?p=481286 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) trochę ciężko mi ocenić tego Zizicia, na ten moment to świetny finisher z soft touch, bardzo dużym potencjałem motorycznym, znakomitą zbiórką i sporym potencjałem w defensywie, ale też dosyć surowy ofensywnie i defensywnie, do tego niebędący shot blockerem. oczywiście to jest świetny steal, ale żeby miał być kimś więcej niż starterem jakiejś mocnej ekipy, musiałoby się złożyć na to sporo czynników. wydaje mi się jednak, że skoro tak dobrze radzi sobie w dobrej ekipie Euroligi, ot jego wejście do NBA będzie relatywnie szybkie. Edytowane 18 Marca 2017 przez BigManFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) zagra dzis Thomas ??? własciwie takie małe statement games, o 2 miejsce na wschodzie, fajnie by było żeby karzeł wrócil bo moga byc epickie zawody Edytowane 20 Marca 2017 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Zagra.Gdyby go zabrakło to byśmy pewnie nieźle umoczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Al im bliżej play-off tym lepiej wygląda. Od początku liczyłem na niego głównie w kontekscie tej fazy i to od jego postawy w największym stopniu będzie zależal sukces (ECF?) Celtics. O to, że Bradley, Crowder, Smart czy reszta rolesów zagrają swoje jestem spokojny. O IT mam lekkie obawy, ale on wszedł już na taki poziom pewności siebie, że powinien dać radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Stevens przypadkiem nie ukrócił Alowi rzutów za trzy? Bo pamiętam mecze z początku/środka sezonu, gdzie machał zza łuku jak dziki. Teraz widziałem dwa mecze (no półtorej, bo w połowie z Wiz usnąłem) i więcej masowania się tyłem do kosza moje przekrwione oczy zaobserwowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Nasza duma i chwała w wywiadzie dla Boston.Celtics.pl (i nie chodzi o Gortata!) http://bostonceltics.pl/2017/03/24/14-cs-bokser-wygranymi-bez-ko/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Niby łatwy,szybki i przyjemny win,ale i tak bym ich wszystkich opieprzył w szatni na miejscu Brada.Też mają odpoczynek przed PO,że dają sobie wrzucić 70pkt od dzieciaka,który nie może sobie jeszcze kupić piwa na legalu?Wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Niby łatwy,szybki i przyjemny win,ale i tak bym ich wszystkich opieprzył w szatni na miejscu Brada.Też mają odpoczynek przed PO,że dają sobie wrzucić 70pkt od dzieciaka,który nie może sobie jeszcze kupić piwa na legalu?Wstyd. Wstydem jest to że oni w drugiej połowie pozwolili sobie rzucić prawie 80pkt.... Ja wiem że jak się prowadzi 26 to ma się olew niemniej jak oglądałem ten mecz to miałem wrażenie że oglądam kolesi z osiedla , zero obrony szybko rzucamy A po drugie 34 razy Suns rzucało z linii w drugiej połowie z czego Booker 21 to jest jakaś paranoja Nie mówię, że Booker nie ma talentu bo ma ale jednak zazwyczaj dobrze broniony nie uwalnia się łatwo a dziś mógł sobie wjeżdząc pod kosz jak chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Boston z duzymi szansami na TOP1 na wschodzie. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Wstydem jest to że oni w drugiej połowie pozwolili sobie rzucić prawie 80pkt.... Ja wiem że jak się prowadzi 26 to ma się olew niemniej jak oglądałem ten mecz to miałem wrażenie że oglądam kolesi z osiedla , zero obrony szybko rzucamy A po drugie 34 razy Suns rzucało z linii w drugiej połowie z czego Booker 21 to jest jakaś paranoja Nie mówię, że Booker nie ma talentu bo ma ale jednak zazwyczaj dobrze broniony nie uwalnia się łatwo a dziś mógł sobie wjeżdząc pod kosz jak chciał 1.Pewne PO,to się oszczędzamy 2.Blowout w q1 to się oczszędzamy 3.Słaba drużyna to się oszczędzamy I wyszło jak wyszło.W ogóle zauważyłem,że trochę za często lubimy kalkulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Boston wpierdol w 1st round. Book it, i mowie Wam to ja - Paul Pierce' fan since 1 day.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Boston wpierdol w 1st round. Book it, i mowie Wam to ja - Paul Pierce' fan since 1 day.... Mam nadzieję, że się nie mylisz! Edytowane 25 Marca 2017 przez mateuszf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Jutro rano jest szansa na liderowanie na wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dokładnie, Cavs dziś przegrali i sytuacja wygląda tak, że Boston ma tyle samo zwycięstw ale jedną przegraną więcej od nich.Dlatego warto dzisiaj wygrac z Miami a Cavs jutro mają cięzki mecz na wyjeździe ze Spurs, którzy też cisną ostro po pierwszy seed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi