Skocz do zawartości

Offseason 2016

josephnba

Rekomendowane odpowiedzi

po co rozważać przydatność Love z perspektywy tylko matchupu z GSW?

masz racje , niebroniacy , kaleczacy obrone wysoki jest nie przydatny przeciwko kazdej ekipie

GSW edycja 2014-16 to był niezbyt szczęśliwy matchup dla Love, ale tej drużyny już nie ma. A nawet mając Love w składzie Cavs pokonali Warriors.

Love bronił Boguta lub innego kołka, który go zastępował. Zaza Pachulia czy David "ring chaser" West. To raczej oni będą mieli problem z Love niż on z nimi.

tej druzyny nie ma , doszedl za to nastepny typ ktory bedzie masakrowal lovea na kozle, 

cos mnie ominelo ,??? z tego co pamietam cavs nabrali wiatru w zagle gdy love sie kontuzjowal,

https://www.youtube.com/watch?v=XbMS1rcaNR0

to nie jest dowod dobrej obrony love a co najwyzej glupoty stefka , dwa razy wtej akcji steph moze mijac love ktory nie jest w stanie ustac na nogach  ale niestety upiera sie przy rzucie za 3 , w 10s steph wlasciwie go mija po czym zwalnia aby szukac 3, po ponowienu ta sama sytuacja ok 17/18 sekunda.

love 2 razy nie jest w stanie ustac na nogach , kompletnie nie broni od penetracji .

deal z orlanod bylby win -win dla obu ekip , jak wiemy love sie sprawdza jako wolume scorer w grach o pietruszke (minnesota)wiec bylby idealny w orlando , obrony z vucevicem na c nie bede komentowa :smile: , odwrotnie ibaka ktory nigdy nie bedzie scorerem ale poprzez swoja obrone i tworzenie spaceingu jest idealnym fitem do kazdego po teamu

Edytowane przez mistrzBeatka

to nie jest dowod dobrej obrony love a co najwyzej glupoty stefka , dwa razy wtej akcji steph moze mijac love ktory nie jest w stanie ustac na nogach  ale niestety upiera sie przy rzucie za 3 , w 10s steph wlasciwie go mija po czym zwalnia aby szukac 3, po ponowienu ta sama sytuacja ok 17/18 sekunda.

love 2 razy nie jest w stanie ustac na nogach , kompletnie nie broni od penetracji .

Zwodami możesz wyprowadzić w pole zawodnika, ale krzesła nie dasz rady, będzie stało tam gdzie stoi choćbyś najlepszy zwód wykonał :P

Był śmiech, że Nets przepłacają ale kolo chociaż miał być w drużynie kimś ważnym. Teraz przepłacili go Blazers i będą trzymać na ławce :D No nie wiem, może gościu naprawdę ma taki mega talent...

Edytowane przez andy13

Jedno jest pewne. Masz double standards :smile:

Durant odchodzi z OKC - źle

Melo chce grać w jednej organizacji całe życie - źle

Dobrze, że Kobe był jedyny w swoim rodzaju. Unikat.

Jedno jest pewne nie rozrozniasz, ze obaj gracze znajdowali sie w dwoch diametralnie roznych pozycjach

Jakich? Durant uciekł z contendera do contendera.

Melo uciekł z zespołu, który wprowadzał regularnie do PO, aby zbudować big 3. Ups, co za analogia.

Tylko, że uciekł do zespołu w którym jak się wszystko wysypało to został, bo chce grać u siebie :smile:

Tylko taka z niego "pizda", że zamiast znowu uciekać i coś budować to wierzy, że uda mu się z NYK i mimo, że ma mniej wizyt w PO niż przez cały okres w Denver to nadal tam siedzi i wierzy w proces :smile:

Jakby Durant został w OKC i ciągle odpadał z PO to nie byłby wtedy pizdą, tylko lojalnym i cudownym graczem.

Ty tak na prawdę czy po prostu dogorewasz po melanżu poprzedniego dnia? Na prawde mam ci tłumaczyć różnice między sytuacja Carmelo i Duranta?

Po pierwsze piszesz ze Durant uciekł z contendera do contendera, nie będę tu pisał że nie masz racji ale to jest śmieszne po prostu, to tak jakbym ja napisał że nie wiem Spurs i Cleveland będą walczyć w przyszłym sezonie o mistrza ale sytuacja poziom oby drużyn i roster jest znacznie różny right?

rozkminie ci to tak żebyś skumal

73 zwycięstwa mistrzostwo Curry Thompson Green Iguadala

60? zwycięstw Westbrook Waiters Oladipo Roberson Adams

eh.

jak ty nie widzisz różnicy między drużyna która z obecnym rosterem może być najlepsza drużyna wszechczasow i piszesz contender to contender to na prawdę.

Melo, widocznie nie sledziles uważnie free agency Melo więc let me educate you, Melo lojalny, Melo chce wygrywać u siebie, tak tak

Melo nie przeniósł się bo chciał zostać w big markecie, Melo nie przeniósł się bo wraz z żoną otworzyli firmę z ciuchami, Melo w Bulls był chciany, czekał na niego roster z którym mógłby wygrywać bić się z Lebronem i walczyć o mistrza, wolał większe salary, większy market gdzie może budować swój brand w jordanie i wraz zonka budować swoją firmę i cieszyć się pięknym sławnym życiem, wiedzą to wszyscy którzy sledzili ten off-season nie wiem może przespales akurat to lato

Tacy jesteśmy źli krytykujemy Duranta, Boston spoko Spurs spoko, ale sorry gsw nigdy, może jakbyś czytał innych wypowiadających się w temacie to byś zrozumiał ja nie będę w kółko klepal tego samego

peace!

moderatorzy tacy źli wiem LBS

Edytowane przez Kubbas

Po pierwsze piszesz ze Durant uciekł z contendera do contendera, nie będę tu pisał że nie masz racji ale to jest śmieszne po prostu, to tak jakbym ja napisał że nie wiem Spurs i Cleveland będą walczyć w przyszłym sezonie o mistrza ale sytuacja poziom oby drużyn i roster jest znacznie różny right?

rozkminie ci to tak żebyś skumal

73 zwycięstwa mistrzostwo Curry Thompson Green Iguadala

60? zwycięstw Westbrook Waiters Oladipo Roberson Adams

eh.

jak ty nie widzisz różnicy między drużyna która z obecnym rosterem może być najlepsza drużyna wszechczasow i piszesz contender to contender to na prawdę.

Melo, widocznie nie sledziles uważnie free agency Melo więc let me educate you, Melo lojalny, Melo chce wygrywać u siebie, tak tak

Melo nie przeniósł się bo chciał zostać w big markecie, Melo nie przeniósł się bo wraz z żoną otworzyli firmę z ciuchami, Melo w Bulls był chciany, czekał na niego roster z którym mógłby wygrywać bić się z Lebronem i walczyć o mistrza, wolał większe salary, większy market gdzie może budować swój brand w jordanie i wraz zonka budować swoją firmę i cieszyć się pięknym sławnym życiem, wiedzą to wszyscy którzy sledzili ten off-season nie wiem może przespales akurat to lato

Tacy jesteśmy źli krytykujemy Duranta, Boston spoko Spurs spoko, ale sorry gsw nigdy, może jakbyś czytał innych wypowiadających się w temacie to byś zrozumiał ja nie będę w kółko klepal tego samego

peace!

moderatorzy tacy źli wiem LBS

To skład Westbrook, Oladipo, Durant nie byłby contenderem? Tegoroczne PO pokazały jaka wielka różnica była między Oklahomą a Golden prawda?

Akurat Wade to wrócił do rodzinnego stanu czy tam miasta, więc porównywanie go do Anthony'ego i jego decyzji jest po prostu totalną głupotą.

Jak po iluś latach harowania w obcym mieście cię nie docenili, a rodzinne miasto cię docenia to wybór jest zupełnie inny niż przenoszenie z jednego miasta do drugiego.

Po ostatnich postach niektórych fanów Lakersów, muszę stwierdzić parafrazując słowa kumpla "kibic Lakers to nie człowiek, to stan umysłu".

To skład Westbrook, Oladipo, Durant nie byłby contenderem? Tegoroczne PO pokazały jaka wielka różnica była między Oklahomą a Golden prawda?

Pewnie ze bylby contenderem, ale poziom sportowy z Durantem w OKC a Durantem w GSW jest diametralnie rozny No dobra, to jeszcze lepiej mozemy zrobic, przyjmijmy kryterium ktore proponujesz, Oklahoma = Golden State, to czemu Durant nie zostal w OKC? aaa no tak, czyli wychodzi ze tak na prawde chcial wiekszego wyzwania, no na prawde?

Po ostatnich postach niektórych fanów Lakersów, muszę stwierdzić parafrazując słowa kumpla "kibic Lakers to nie człowiek, to stan umysłu".

zwlaszcza jak nie czytasz kto ktore porownanie przywolal bo to nie ja uzylem tego ponizej

Akurat Wade to wrócił do rodzinnego stanu czy tam miasta, więc porównywanie go do Anthony'ego i jego decyzji jest po prostu totalną głupotą.

Jak po iluś latach harowania w obcym mieście cię nie docenili, a rodzinne miasto cię docenia to wybór jest zupełnie inny niż przenoszenie z jednego miasta do drugiego.

dokladnie.

Dirk

"We, as an organization, really have to begin to question everything. Is it me people don't want to play with? Is it Rick? Is it Mark and some agents and players hold a grudge because he blew up the 2011 champions? Nobody truly knows. Over the last 5 years, we have been continuously in for the truly big names in FA, but all we achieved in the end was that we got them more money and a better contract elsewhere. As for me personally, I don't truly care how much I make these days, my main focus is on playing for a winner."[/size]

Edytowane przez Kubbas

Pewnie ze bylby contenderem, ale poziom sportowy z Durantem w OKC a Durantem w GSW jest diametralnie rozny No dobra, to jeszcze lepiej mozemy zrobic, przyjmijmy kryterium ktore proponujesz, Oklahoma = Golden State, to czemu Durant nie zostal w OKC? aaa no tak, czyli wychodzi ze tak na prawde chcial wiekszego wyzwania, no na prawde?

Ja nie wiem dlaczego wybrał tak i ty też tego nie wiesz. Ja tylko zgodziłem się ze stwierdzeniem Kucia, że Durant zamienił jednego contendera na drugiego, bo dla mnie OKC było 3 siłą w NBA i jeśli ktoś nie uważa takiej drużyny za contendera to już nie wiem jak go nazwać.

A co do Wade to ty porównałeś go do Melo i stwierdziłeś, że Melo jest pizdą bo nie namówił swojej kobiety na przenosiny.

A dla mnie te 2 sytuacje są tak samo porównywalne jak Shaq i Mozgov.