Eld Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Parker jest nie do ruszenia. Forget about it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jak Parker znów zerwał więzadła to mówię dość... Na razie piszą (10-15 minut po feralnym upadku), że to skręcenie kolana, ale wtedy w rookie season też od tego się zaczęło. pi****le to... Życie fana Bucks nie ma sensu. Przerzucam się na curling.PS. Ma ktoś sznur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Kidd przed ASG pewnie straci pracę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ktoś oglądał? Jak tam Middleton? Z Parkerem już coś wiadomo? Szkoda mi jak cholera kozłów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kości rzucone psu Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Masakraaaaaaaaaaaaaa! A tak się cieszyłem na powrót Krisa i ta wymiana a tu kuzwa wyjmują gwóżdzia a wbijają drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inVad3rrr Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Oby to było skręcone kolano,oby to było skręcone kolano..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 pfffffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jeżeli okaże się, że Jabari ma sezon z głowy to Kozły powinny tankować, zwłaszcza przy tym jak ostatnio grają i jak małą mają stratę do picku w okolicach top6. Zgrywać się, spróbować popchnąć gdzieś Teletovica i może Hensona i walczyć o jak najwyższy pick, ewentualnie wysłać pick za Noela, ale to jakieś moje marzenie i wtedy grać z kolei o jak najwięcej zwycięstw Nie ma sensu teraz się zarzynać o walkę o 8my seed, raczej przegrana walka a korzyści żadnych. Szkoda - ile zagrali minut w pełnym składzie? 5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jeżeli okaże się, że Jabari ma sezon z głowy to Kozły powinny tankowaćOstatnio mam wrażenie, że 2/3 zespołów "powinno tankować"... Wypadł Parker, wrócił Middleton, będą dalej grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ostatnio mam wrażenie, że 2/3 zespołów "powinno tankować"... Wypadł Parker, wrócił Middleton, będą dalej grać. A najlepsze, że poza Brooklynem nikt ordynarnie nie tankuje. WAIT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 A najlepsze, że poza Brooklynem nikt ordynarnie nie tankuje. WAIT. Mówienie, że Brooklyn tankuje, to takie kopanie leżącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Mówienie, że Brooklyn tankuje, to takie kopanie leżącego.Jakbym chciał kopać leżącego to bym napisał, że w końcu jakiś fanbase ma gorzej niż fani Charlotte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jakiś insider na formu Bux napisał coś takiego. Pre MRI news...ACL tear.MRI very unlikely to show something different. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Coach Kidd: Jabari Parker suffered a torn ACL last night and will have a 12 month rehabilitation process after surgery. ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Coach Kidd: Jabari Parker suffered a torn ACL last night and will have a 12 month rehabilitation process after surgery. ['] No i ch^j~! Bardzo mi szkoda Parkera, to jeden z moim ulubionych młodych do oglądania w NBA. Zawzięty jest na pewno, pytanie czy jego kolana w przyszłości będą w stanie podołać trudom ligowym. :/ Naprawdę szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Szkoda mi strasznie Parkera oraz Bucks. Niech ogrywają Makera teraz, spokojnie wprowadzają Middletona i ogarną sobie fajny pick w mocnym drafcie. Szkoda mi też Antka, bo pewnie PO nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czy ktoś zna historię powstawania Milwaukee Bucks? Chodzi mi o informacje na temat miejsca powstania pierwszej hali Bucks. Czy tamten budynek powstał na terenie dawnego cmentarzyska Indian, albo czy zanim zbudowano halę spalono jakiś kościół znajdujący się na tym terenie? Pytanie jak najbardziej serio, bo chcę się dowiedzieć kto rzucił klątwę na tą organizację. Przecież tyle pecha nie może mieć nikt.PS. Tymczasem na terenie miasta Milwaukee: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czy ktoś zna historię powstawania Milwaukee Bucks? Chodzi mi o informacje na temat miejsca powstania pierwszej hali Bucks. Czy tamten budynek powstał na terenie dawnego cmentarzyska Indian, albo czy zanim zbudowano halę spalono jakiś kościół znajdujący się na tym terenie? Pytanie jak najbardziej serio, bo chcę się dowiedzieć kto rzucił klątwę na tą organizację. Przecież tyle pecha nie może mieć nikt. PS. Tymczasem na terenie miasta Milwaukee: Mówisz o organizacji która ma tytuł NBA i która wylosowała KAJA? No jakoś tego pecha na początku. Bucks z pierwszej połowy lat 80 tych to jedna z moich 5 ulubionych ekip . A JAbari szit drugi raz ACL w tym samym kolanie - aż mi się ROY od razu przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Blazers, Rockets swojego czasu tez byli dziesiątkowani przez kontuzję. Clippers tez maja pecha.. Szkoda Parkera. No cóż tylko mu trzeba życzyc jak najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 A JAbari szit drugi raz ACL w tym samym kolanie - aż mi się ROY od razu przypomina Ely, Roy nie miał problemu z więzadłami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi