Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Magic+Pelinka to całkiem całkiem dobry siostry wybór wychodzi Zapisane w kajecie Kristaps do Lakers! #freePorzi Po co on tam w tej zbieraninie gwiazd, skoro dla Nance'a dżuniora nie ma minut, a co dopiero dla chłopa pańszczyźnianego z Łotwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knickerbocker....once Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Na Łotwę to on się wybiera, ponoć może tam pozostać aż do campu przedsezonowego. Nie wiem, ale źle to wygląda........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 KP + Melo za Rondo i Butlera ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knickerbocker....once Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 I nasz Ist rounder do was....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Nie no, ja sobię oczywiście jaja robię (Porzingis by poszedł od jednej drużyny z wujowym FO do drugiej) ale z drugiej strony to już mnie nic w tej lidze nie zdziwi. Ale już gdybym samego Melona w Chicago latem zobaczył to bym nie był w ogóle zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Some people in the Knicks organization are fans of draft prospect Frank Ntilikina. Wysłane z Xiaomi Mi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Na razie to trzeba wziąć na wstrzymanie Łotysz już maił w Europie siedzieć i mieć foacha do rozpoczęcia obozu przygotowawczego. Tymczasem chodzi po parku w NY i robi sobie zdjęcia z fanami. Frank Ntilikina jest na kwadracie u Melo i ćwiczy w jego sali treningowej. Czekamy na dalsze doniesienia. I nie pisz "żarty na bok" i później nie proponuj Randla + coś za #ŁotyszaMVP bo to jest trochę niesmaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 1. Wątpię bym zmienił opinię w stosunku do Jaxa 2. Tak już żarty na bok - ciekawe (nie tylko od LAL) co by Phil zechciał zaakceptować, Pipe dream, ale Randle + #3 (i niech sobie do triangle dobierze z wysokimi pickami pakiet) za Porziego ;> Boston by pewnie przebił z marszu jednak. Ogólnie współczuję, konferencja Jaxa + Łotysza zachowanie to jak przeczytanie o 64/4 dla Mozgova. Taki plaskacz w ryj, na zwalenie humoru Już byłoby o zesłaniu do d-league i wymianie za Jenningsa Ale tego Randla to dodajesz nam za karę? Bo dla mnie to on ma wartość co najwyżej Rambisa, trzymając żarty na boku. Some people in the Knicks organization are fans of draft prospect Frank Ntilikina. Wysłane z Xiaomi Mi5 Pisałem o tym w styczniu, także nie jestem zaskocozny. Ntilikina to zawodnik spełniający wszystkie kryteria, by odnaleźć się w trójkątach. Te niby po przyjściu Hornacka odeszły u nas do lamusa, ale postrzeganie zawodników przez pryzmat tego systemu mogło pozostać. Jax będzie zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 "coś" = top3 pick w tym drafcie? Najpierw niech Lakers go obronią. Później mogą zadzwonić z taką propozycją, by usłyszeć dźwięk odkładanej słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Żeby Magic nie dał tego zestawu za Melo ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Żeby Magic nie dał tego zestawu za Melo ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 1. Jax by przyjął, przecież triangle = kultura, co ten białas będzie mu się stawiał [od samego początku pisałem pipe dream, ale Porzingis aż tak wiele więcej niż top3 draftu wart nie jest, by rzucać słuchawką, to nie Giannis czy Towns] 2. Co do Melo - fani Knicks zazwyczaj lecą z ofertą Randle+Deng <-> Melo jako propozycją. Fani Lakers zazwyczaj odrzucają ;P 1. Uściślijmy (oczywiście żarty trzymamy na boku) Dajesz mi poors man Anthony'ego Randolpha + pick w drafcie, który nie wiadomo czy będzie, z którym mogę wybrać nowego Kidda albo Jonny'ego Flynna za PorzinGODa i jeszcze jesteś zdziwiony, że śmiejąc się odkładam słuchawkę? 2. jacy fani? Nazwiska i adresy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 No plotka glosi, ze Lalunia wyprowadzila sie z od biednego Karmelka. Skoro teraz osoba, ktora nosila spodnie w tym zwiazku nie moze sie mazac o mieszkanie w wielkiej metropolii, moze Karmelek sie zgodzi na szybki wylot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Filu Dżaksonie coś ty narobił Coraz lepiej się dzieje, a będzie jeszcze lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wierzyć się nie chce co za bagno. Kiedyś ( ze 2-3 lata temu ) jednym tchem jako 3 najbardziej poyebane ekipy w zarządzaniu wymieniało się SAC, PHI i CLE. Teraz w tej grupie pozostało SAC a miejsce PHI i CLE zajęli LAL no i oczywiście NYK. Gdzie oczywiście NYK ma bardzo duże szanse na #1 seed w tej kategorii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 2-3 lata temu? Knicks mają karnet VIP w loży pojebanych i źle zarządzanych ekip od nastu lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Wierzyć się nie chce co za bagno. Kiedyś ( ze 2-3 lata temu ) jednym tchem jako 3 najbardziej poyebane ekipy w zarządzaniu wymieniało się SAC, PHI i CLE. Teraz w tej grupie pozostało SAC a miejsce PHI i CLE zajęli LAL no i oczywiście NYK. Gdzie oczywiście NYK ma bardzo duże szanse na #1 seed w tej kategorii... Zapomniałeś o przeszłości MInnesoty chyba Ale Knicks są w czołówce od dawna. Knicks rzeczywiście idą łeb w łeb z Sacramento. Atmosfera bardzo się zagęściła, a frustracja rośnie. Oby Porzingis nie rozładowywał jej tak, jak Amare Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Czytałem wypowiedź "some GM from the league" (uwielbiam te określenia ☺), że NYK mogą mieć problem w znalezieniu poważnych ofert za Karmelo. Niby jest przekonanie, że Melo nie będzie nikim więcej niż 2-3 opcją w ataku (dosyć logiczne) a mało kto chce płacić 25 mln 2-3 opcji w ataku która jest średnia w obronie. Melo wyląduje w BKN . Ale serio to nie zdziwię się jak Carmelo wyląduje np. w Charlotte lub LAC. Oby nie w Bulls. https://www.hoopsrumors.com/2017/04/nba-execs-talk-carmelo-anthony-situation.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook To jeszcze tylko dwa lata kontraktu i jak ktoś znajdzie miejsce w salary to może się skusi? Oferty raczej za wysokie nie będą. Clipper jak podpiszą Paula i Griffina to nie bardzo to widzę. Może Spurs się skuszą? Może Lakers poszaleją? Trudno mi sobie wyobrazić, że Anthony mają klauzulę chce trafić do Charlotte. Poza tym Melo też nie będzie miał interesu w osłabianiu swojej przyszłej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) A gdzie tu miejsce dla Bulls? Przecież ekipa z windy city też dobija do czołówki w kwestii zarządzania Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi