denixior Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Wiedziałem że ktoś to tutaj wstawi Wysłane z Xiaomi Mi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Podobno loteria draftu już jest dogadana i 1 idzie do NYK. Mają wybrać Fultza. Na dowód Fultz będzie dziś w Garden ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez denixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 http://basketball.realgm.com/wiretap/245564/Markelle-Fultz-It-Would-Be-Amazing-To-Play-For-Knicks on chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Towns też chciał i na przeszkodzie stanął los zwany loterią draftową Ja jednak nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Towns też chciał i na przeszkodzie stanął los zwany loterią draftową Ja jednak nie narzekam Sami se wtedy stanęliśmy na przeszkodzie wygrywając pod koniec 2 mecze z rzędu, w tym ten pamiętny z Magic, w którym jedną z kwart wygraliśmy 8-7. Teraz znowu może być wesoło, bo musimy uważać, żeby się nie zrównać w tabeli z Wolves i Kings, którzy ostatnio wzorowo wszystko przegrywają. Także możliwe, że będziemy się dzielić z nimi piłeczkami i na koniec jeszcze zlecimy na 8. miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że jeżeli tak się stanie to stary odda pick. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Możliwe że KP zagra w ostatnim meczu tylko k**wa po co? Wysłane z Xiaomi Mi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Możliwe że KP zagra w ostatnim meczu tylko k**wa po co? Może na pożegnanie z Madison? Stary spakuje jego i pick i wyśle do Heat za Waitersa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Może na pożegnanie z Madison? Stary spakuje jego i pick i wyśle do Heat za Waitersa . Może za Bosha od razu? Wysłane z Xiaomi Mi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że jeżeli tak się stanie to stary odda pick. Obstawiam od jakiegos czasu deal z Suns. Bledsoe za pick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Możliwe że KP zagra w ostatnim meczu tylko k**wa po co? Wysłane z Xiaomi Mi5 Żebym mógł awansować w roto! dusza nie człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Obstawiam od jakiegos czasu deal z Suns. Bledsoe za pick... Bledsoe? Dziwnie piszesz Rubio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nie wierzę w to że przegrają z Philą więc zrównamy się bilansem z Minnesotą, która przegra oba mecze. Już widzę jakie "pożegnanie" zgotuje MSG po tym wygranym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 To są Knicks. Tu się wszystko może zdarzyć. Wczoraj, albo przedwczoraj czytałem informację, że jeżeli dziś wygrają z 76ers to mogą się nawet osunąć na 8 miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) To są Knicks. Tu się wszystko może zdarzyć. Wczoraj, albo przedwczoraj czytałem informację, że jeżeli dziś wygrają z 76ers to mogą się nawet osunąć na 8 miejsce... Kings grają z Suns więc ten jeden mecz wygrają. PS #potwierdzoneinfo Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez denixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 ZUS polaków tak nie oszukał jak Noah Knicks. Adrian Wojnarowski Konto zweryfikowane @WojVerticalNBAObserwowany Więcej Knicks center Joakim Noah needs surgery for a torn left rotator cuff, league sources tell @TheVertical. Four to six months of rehab coming. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 ZUS polaków tak nie oszukał jak Noah Knicks. Tak szczególnie, że w poprzednim sezonie w Bulls dobrych pare miechów na dupie siedział kontuzjowany. Widziały gały co brały (może właśnie u Jaxa trzeba te gały sprawdzić?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 ZUS polaków tak nie oszukał jak Noah Knicks. Do kiedy by go musieli przytrzymać tak jak Heat Bosha co by zniknął z ksiąg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Do kiedy by go musieli przytrzymać tak jak Heat Bosha co by zniknął z ksiąg? Ciekawe pytanie. Na Noah wisi jeszcze zawieszenie od ligi na 20 spotkań. 5 już odrobił. Mimo, że nie gra 6 lutego, to jednak był "dostępny" pod koniec marca by odrabiać te spotkania. Gdyby nie dostał tych 20 spotkań to pewnie 7 lutego 2018 roku, a tak będzie jego kontrakt wisiał jeszcze, no chyba, że złapią go drugi raz na koksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi