LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 dobra wysylajcie tego O'Quina do Cavs i zamykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Co tu tak cicho? Każdy trzyma kciuki za Rubio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Tak. Ja tak mocno trzymam ze nie mam jak pisać. Pomijając że wstrzymuje oddech z niepokojem by Phil czegoś nie spierzyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Niechaj kulki będą dla nas szczęśliwe w czerwcu! Dallas sie wzmocnili, powinni pójść w górę. 'NAsz' najlepszy trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Wiadomo coś więcej o Porzingisie? Czy można uznać, że Knicks i tak posadzą go do końca sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Wiadomo coś więcej o Porzingisie? Czy można uznać, że Knicks i tak posadzą go do końca sezonu? Jeszcze nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Wiecie jaki jest sposób by Austin Rivers wyglądał na gracza NBA? . . . . . . . Sprowadzić mu do klubu Joakima Noah:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Wiecie jaki jest sposób by Austin Rivers wyglądał na gracza NBA? . . . . . . . Sprowadzić mu do klubu Joakima Noah:) Sprowadzić mu do klubu? Nie ma sprawy. Dawaj Cp3 i bierz go w pizdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Wiecie jaki jest sposób by Austin Rivers wyglądał na gracza NBA? . . . . . . . Sprowadzić mu do klubu Joakima Noah:) No Rivers od jakiegoś miesiąca albo i początku roku wygląda całkiem przyzwoicie. To już mocno zdeaktualizowany żart Chyba że mówimy o Knighcie bo to rzeczywiście trochę parodia koszykarska obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 W sumie ten temat dawno nie był poruszany..uważacie że Jeff Hornacek dotrwa na stanowisku do nowego sezonu? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Kristaps Porzingis said there's no ligament damage to his sprained ankle. He won't play against the Sixers tomorrow. He didn't rule out playing against Toronto on Monday but Knicks very likely could keep him out. Przed nami prawdziwe statement games. 4 z najbliższych 6 meczów gramy z Magic i Sixers. Jeśli uda się wykręcić tu bilans 2-4, to myślę, że będziemy pomału pukać do top5 draftu. Ja bym jeszcze sprawdził czy Carmelo nie ma przypadkiem kataru. Jeśli ma, to z 2 tygodnie przerwy. W ASG zagrał, więc sezon może uznać za udany. Edytowane 24 Lutego 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ale jak to "End of Mangolden Era"? W sumie ten temat dawno nie był poruszany..uważacie że Jeff Hornacek dotrwa na stanowisku do nowego sezonu?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Oczywiście, że dotrwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Nie wiem czy Horny dotrwa do końca sezonu w NYK, ale wiem, że Jennings nie dotrwał. Został zwolniony a podpisany ma byc Chasson Randle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Podobno sam poprosił o zwolnienie, ponieważ chciał grać w PO, a nie męczyć się w tym bagnie. Jeżeli tak było naprawdę: to ciche brawa dla Knicks, że poszli mu na rękę i w jego miejsce podpisali tego, którego mieli już dawno podpisać. Jeżeli zwolnili go, bo Jax miał takie widzimisie (jakieś tam plotki o brak gry "Trójkątów" ostatnio były) to niech zwolnią jeszcze Łotysza i niech wezmą i umrą na śmierć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 w jego miejsce podpisali tego, którego mieli już dawno podpisać. Jordon crawford ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jordon crawford ? Chasson Randle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi