Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 A może Noah miał dosyć gry w Bulls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 A może Noah miał dosyć gry w Bulls? To też. Ale nigdy nie pogodził się z rolą rezerwowego i nawet tego nie używał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 To też. Ale nigdy nie pogodził się z rolą rezerwowego i nawet tego nie używał. Jak strzeli focha to więcej minut dla O'Quinna i Hernangomeza. Zobacz jaki jestem tym przejęty: Ale trzeba brzydalowi oddać, że gra lepiej niż na początku sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Knicks w poprzednim sezonie zakończyli sezon z obroną pomalowanego na 16 miejscu, aktualnie są na 24. Te top 5 było na 100%, ale jakoś jeszcze przed tankowanie, bo pamiętam poruszenie na forum. Coś Ci się raczej pokiełbasiło, bo Knicks w zeszłym roku nie tankowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 No tak, bo nie było po co. Uznajmy, że zmienili priorytety w trakcie sezonu i dali odpocząć Carmelo. Ale jak niby odpocząć jak on zagrał72 mecze? Że niby na te ostatnie 10 meczów obrona pomalowanego im spadła z 5 miejsca na 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zmiany,zmiany,zmiany,.Takich Knicks aż się chce oglądać., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Co tu tak cicho? Szok, że wygrali z Bostonem, czy żałoba, że w ogóle wygrali oddalając się od upragnionego wysokiego picku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jak nie gra Kristaps to wszyscy mają Was gdzieś, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Knicks remain undefeated without Joakim Noah in the rotation, now 5-0 sans their $72 million man. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Co tu tak cicho? Szok, że wygrali z Bostonem, czy żałoba, że w ogóle wygrali oddalając się od upragnionego wysokiego picku? "Ściek w centrum Manhattanu" wywaliło.,Tafla cienkiego lodu pękła,.Jedno wielkie szambo zalało TD Garden., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 ku..a jak Horford jest czarną dziurą a zbiórek nie będę komentować to przegrywamy z jakimiś ogórkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Co tu tak cicho? Szok, że wygrali z Bostonem, czy żałoba, że w ogóle wygrali oddalając się od upragnionego wysokiego picku? Klasyczni Knicks. Jak trzeba wygrywać, to przedupiają. Jak trzeba przegrywać, to wygrywają. Chociaż do tego meczu bardziej pasuje określenie, że to Celtics to bardziej przegrali niż Knicks wygrali. Dawno nie widziałem tylu przestrzelonych open looków, a Horford rozbił bank. Jedyny plus to Hernangomez. https://youtu.be/77eiMZTzFeQ?t=2m2s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zmiany,zmiany,zmiany,.Takich Knicks aż się chce oglądać., Co za zmiany? Bo meczu nie widziałem Właśnie chciałem pisać że najlepiej jakby poszli w osrty tank, wzięli pg z draftu i nie podpisywali Rose. Boję się że są z nim lub z Noaha po słowie w tej materii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mimo wielkiego sentymentu do NYK uważam że Melo jest już na poziomie takiego pewnego pana z Jezioranów jeśli chodzi o ciągnięcie drużyny w coraz to większe bagno.Ludzi pokroju Noah nie będę komentował bo zaraz usłyszę że mam Austina w teamie.Pozdrawiam wiadomo kogo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 W tym momencie Jackson i Rosen poszli o jeden most za daleko w podkopywaniu pozycji Carmelo.,Któryś musi się powoli zacząć pakować, albo Jackson albo Melo., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Czy jestem jedynym, który uważa, że ten trade to rucha Clippers, a nie Lakers? Ten trade to rucha i lakers i clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ten trade to rucha i lakers i clippers A z tym stwierdzeniem to się mogę zgodzić. Jednak wszyscy pisali z perspektywy Lakers, kiedy to rozwala kompletnie Clippers, a mimo wszystko jak pisałem - Ingram to talent. Nie każdy wypalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Sezon Knicks w pigułce. https://youtu.be/AmUdcrKIxVQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Sezon Knicks w pigułce. https://youtu.be/AmUdcrKIxVQ Ma umowę podpisaną z Airball.pl i się z niej wywiązuje. Ma dyspensę tylko na mecze z Bóls... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Coach Jeff pożyczył chyba maszynę losującą rotację od Fishera i wyszło mu, że po 17-11 w 20 minut, dziś Willy zalicza DNP, a w zamian gra on Dzięki Jeff, tęskniłem za tymi losowaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi