Skocz do zawartości

Gość (Przemek...)

Rekomendowane odpowiedzi

A wie ktoś czy Rose przeniósł się do NY z synem czy nie? Może o to mu chodzi. Do młodego może tęskni bo ma na jego punkcie bzika. Albo dalej uważa się za alfę i omegę.

Nic nie tłumaczy jego zachowania bo nawet jeśli coś by się stało z jego dzieckiem to poinformować klub powinien tym bardziej. Na moje zajebał focha za mecz z Bucks co na szczęście może uchronić Nix przed wpi****leniem się w jego nowy kontrakt.

Z pewnych źródeł wiadomo że Rose musiał na gwałt pojechać do Chicago

Wiadomo,że na gwałt, nie wiadomo tylko czy na zbiorowy gwałt,.Doniesienia są różne.,Jest także wersja ,że w niedziele ktoś z LAPD próbował się z Derrickiem kontaktować.,Pewne jest ,że w poniedziałek rano był w Greenburgh na treningu,ale pojawił się tylko w szatni .,  

Edytowane przez mayor

Trzymam kciuki za Knicks, nawet jeśli to miało by być tankowanie i ścięcie wielu głów w tym sezonie, a w rezultacie przyszłość w fajnych kolorach dla Knicks i Kristaps Porzingis MVP   

No co Ty, tankowanie? A gdzie ten wyraźny progres w grze Knicks, który widziałeś jeszcze 10 dni temu w przeciwieństwie do Lakers i Sixers, którzy progresu nie robią? :nevreness:

Edytowane przez fluber

​po piąte, Porzingis jest zdecydowanie najważniejszym zawodnikiem Knicks już teraz i w zasadzie nikt nie jest jemu nawet bliski.

Po piąte , jest to totalną bzdurą to co piszesz, jest 2 opcją zespołu a często trzecią, nie wiem co Ty oglądasz, Kristaps na razie ma świetny catch & shoot , zaczyna penetrować i to dodał w tym sezonie, dobrze broni w Paint na obwodzie jest słabiutki jak cała drużyna, bez Melo i Rosa .. 

Proszę, zacytowane :nevreness:

Edytowane przez fluber

Piona ! 

Skasowali mojemu kuzynowi konto, uwaga po 8 dniach jego prośby o to... :smile:

Admin nie zapytał się kuzyna nic, Borys nie czyta tematu New York Knicks na tym forum. 

A chłopaczyna zaczął znowu pisać, no nic straconego. 

Przynajmniej cytowane zostało... :tongue:   

Będę kontynuował jego myśl Generalnego Menagera New York Knicks na Polskę ;)

Dobra Mordy ! 

Co z tym Rosem ? Kuzyn bronił jego go jak lew i był do niego pozytywnie nastawiony, jak to ktoś tu napisał , a on odpier..... takie numery. 

W co gra Derrick ? I Co to było ? 

Psztyczek dla Hornacka i Phila, czy smog nad Chicago i chore dziecko ? 

Co by to nie było, według mnie sam sobie strzelił plaskacza tym numerem, w oczach władz Knicks i innych klubów...

Kuzyn bronił go często "sympatycznie" lecąc z wygranymi, obiektywnie nie da się obronić = braku obrony + braku rzutu + braku podań i teraz jak się okazuje problemów z głową ? Syndrom Rondo mu się włącza ?

Szkoda, a może nie szkoda hehe  

Kto się nie cieszył z fanów Knicks na tym forum z tych wygranych i wjazdów Dareczka, niech pierwszy walnie głazem ;)

Co z Melo, kończy się fizycznie. czy kończą mu się nerwy ? Będzie krojony ? 

Wymiana do nikogo ? 

Co z Knicks ? 

Tankujemy , czy walczymy o wpierdol z Cavs 0:4 ?

Draft ? Dejta tu idealną jedynkę dla Knicks, moja wiedza o drafcie w tym roku = 0 ... 

Reszta stycznia Knicks 2-10 ?

P.S. kiedy ja teraz dostanę status rookiesa, za 49 postów, a chce mi się pisać tylko w tym temacie... :(

Edytowane przez Kuzyn Kalondzelo

Piona !

Skasowali mojemu kuzynowi konto, uwaga po 8 dniach jego prośby o to... :smile:

Admin nie zapytał się kuzyna nic, Borys nie czyta tematu New York Knicks na tym forum.

A chłopaczyna zaczął znowu pisać, no nic straconego.

Przynajmniej cytowane zostało... :tongue:

Będę kontynuował jego myśl Generalnego Menagera New York Knicks na Polskę ;)

Dobra Mordy !

Co z tym Rosem ? Kuzyn bronił jego go jak lew i był do niego pozytywnie nastawiony, jak to ktoś tu napisał , a on odpier..... takie numery.

W co gra Derrick ? I Co to było ?

Psztyczek dla Hornacka i Phila, czy smog nad Chicago i chore dziecko ?

Co by to nie było, według mnie sam sobie strzelił plaskacza tym numerem, w oczach władz Knicks i innych klubów...

Kuzyn bronił go często "sympatycznie" lecąc z wygranymi, obiektywnie nie da się obronić = braku obrony + braku rzutu + braku podań i teraz jak się okazuje problemów z głową ? Syndrom Rondo mu się włącza ?

Szkoda, a może nie szkoda hehe

Kto się nie cieszył z fanów Knicks na tym forum z tych wygranych i wjazdów Dareczka, niech pierwszy walnie głazem ;)

Co z Melo, kończy się fizycznie. czy kończą mu się nerwy ? Będzie krojony ?

Wymiana do nikogo ?

Co z Knicks ?

Draft ? Dejta tu idealną jedynkę dla Knicks, moja wiedza o drafcie w tym roku = 0 ...

P.S. kiedy ja teraz dostanę status rookiesa, za 49 postów, a chce mi się pisać tylko w tym temacie... :(

Możesz sam sobie status wyedytować na Rose Star

Derrick sfochował zasłaniając się chorą rodzicielką

Dzika już nie piszczy nt swej pozycji poza top 15 ligi

Gdzie jest Quinn i co z geniuszem hornego, który zajechał Litwina czyniąc z niego 3 opcję?

Oraz gdzie jest krzyż?

Co z Knicks ? 

W TOP 10 draftu w tym roku jest pięciu rozgrywających na ten moment, więc cokolwiek się nie ostanie będzie ogromnym wzmocnieniem Knicks, którzy po sezonie zostaną prawie, że bez rozgrywającego. Może to był jakiś głębszy plan Phila?

"Przecież każdy tu doradzał tank, więc pytanie retoryczne chyba"

Kuzyn nie doradzał , wierzył w play-offs gdzieś do meczu z Orlando... ;) 

Nie każdy chyba doradzał / przewidywał "tankowca" 

Na razie jeszcze bym nie skreślał Niksów z walki o 8 pozycję, gdyż w styczniu terminarz ułożył się bardzo szczodrze i może za miesiąc wrócą do dodatniego bilansu. Przy takim szaleństwie jakie panuje na Wschodzie prawie wszystko jest możliwe. 

Teraz dwumecz z Bucks, którzy są w gazie i raczej zmiotą Knicks. 

A pro po dwu meczu z Bucks, można powiedzieć że "faktycznie ich "zmietli" , można napisać więcej, "miotła połamana na Knicks" ;) 

Tak patrze na ten styczeń realnie i widzę szanse na 2 wygrane dziś z 76ers (będzie ciężko) i Phoenix w MSG...

Ale wiadomo 3 stycznia i mój punkt widzenia był inny, także się czepiam chyba.  

A jak nasi wejdą jednak do play-off's z tego 8go, to jak kuzyn dostane w ryj chorągiewką :(  

To może w ogóle lepiej nic nie prognozować na podstawie 10 / 15 meczy, lepiej napisać coś po 30.

Kurde ale w NBA i Knicks wszystko zmienia się jak w naszym sejmie, co zrobić... 

Bo to jest tak , lepiej siedzieć cicho i nie "jarać" się wygranymi swojego Teamu, bronić szkodnika i podchodzić sympatycznie z nadzieją do sprawy.

Lepiej cieszyć się "kącie" po cichu , a potem napisać : "a nie mówiłem Ci "