Valus Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Skoro już jestem przy Melo to warto wspomnieć, że rozdał 10 asyst i trafił cudowną trójkę zamykającą spotkanie. Wcześniej przestrzelił kilka otwartych pozycji, jednak biorąc pod uwagę ile czasu spędził na boisku to zmęczenie mogło dać o sobie znać. Brawa dla grubego i tak. Taaak, super zagrał. Prawdziwy lider, który w ostatnich 6 minutach spotkania ma 1-8 z gry. Walił cegły koncertowo i dziękuj bogu, że Bucks mieli jakąś dziwną niemoc w tym czasie, bo w normalnych okolicznościach powinno być po meczu. To był zwykły fart, a ten bije brawo Melo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Taaak, super zagrał. Prawdziwy lider, który w ostatnich 6 minutach spotkania ma 1-8 z gry. Walił cegły koncertowo i dziękuj bogu, że Bucks mieli jakąś dziwną niemoc w tym czasie, bo w normalnych okolicznościach powinno być po meczu. To był zwykły fart, a ten bije brawo Melo. Dalej żal, że odrzucił propozycję Bulls i został w Knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dalej żal, że odrzucił propozycję Bulls i został w Knicks? Myślę, że żal było może przez pół roku moooże rok po tamtej FA. Teraz już nie. Ale ogólnie ciekawe co by tamci Bulls z osiągnęli gdyby zamiast Pau przyszedł Melo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Myślę, że żal było może przez pół roku moooże rok po tamtej FA. Teraz już nie. Ale ogólnie ciekawe co by tamci Bulls z osiągnęli gdyby zamiast Pau przyszedł Melo. Ja bym Ci powiedział co, ale Orzeł przyjdzie i powie, że mam żal o drame z Nuggets. To tak jak zakładać kalesony a potem płakać, że Ci w dupe ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ja bym Ci powiedział co, ale Orzeł przyjdzie i powie, że mam żal o drame z Nuggets. To tak jak zakładać kalesony a potem płakać, że Ci w dupe ciepło. Powiedz. Nie wstydź się. Sami swoi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Traku*wagedia.,DRose się nie zjawił na mecz i nikt nie wie gdzie jest? Pewnie Derrick wygrał loterie na Hamiltona i nie mógł dzisiaj zagrać,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dziwna sprawa z tym Derrickiem. Niby jakieś info krąży, że był/jest w Chicago w sprawach rodzinnych. Ale to nie mógł zadzwonić ( jakby nie było do pracodawcy) choćby z samolotu, że go nie będzie? W sensie, nam ( ogólnie widzom) nie muszą się tłumaczyć ale tu było widać, że nie wiedzą po prostu co jest. Dziwna sprawa. Ja sobie nie wyobrażam nie pójść do pracy nawet z ważnego powodu i nawet nie dać krótkiego info do pracy z wytłumaczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dajcie mu spokój. W samolocie nie ma zasięgu. Jakbym miał 100 mln dolarów i był w samolocie mogłoby mi się zdarzyć zapomnieć zadzwonić do mojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Może Derrick swoim zachowaniem ratuje Knicks przed podpisaniem go na parę lat? Patrzę sobie na linijki zawodników i zastanawiam się, czy to jeszcze wpadka czy już tankowanie? Zaraz prawie wszyscy, poza Raptors, Cavs i Bostonem (z wiadomych przyczyn) będą tankować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Miejsce Derricka jest u Marburyego w Chinach. Obaj reprezentują podobny poziom intelektualny. Niektórzy płakali, ze Bulls go oddali do NYK ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 w erze twiterów I FB nie wiedzieć gdzie jest dany osobnik to od razu oczami wyobrazni widzę dwie scieżki białego proszku stół oraz rysunek sikającego Pana chyba że staff jest dobry to I kółeczko zrozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Knicks nie tankują. Po prostu zaczęli grać na "miarę swoich możliwości". Do tego co chwila ktoś wypada ze S5 i mamy to, co mamy. Carmelo się w tym sezonie stawia na co drugi mecz w ataku, a niestety w dalszym ciągu jest po tej stronie naszym najlepszym graczem, w obronie jest najbardziej żałosny odkąd go regularnie oglądam. W meczu z Pels najlepszą akcję zrobił jak przejął na słiczu Holidaya, po czym zakręcił się wokół własnej osi, a Holiday w tym czasie trafił trójkę. Taki jest Carmelo. Taki jest on. Przed nami 3 back2back z rzędu, za każdym razem pierwszy mecz gramy na wyjeździe, a na drugi wracamy do MSG. Ciężko będzie choćby o 2 wygrane, bo Knicks są 6-13 na wyjazdach i 0-7 w drugich meczach b2b. Także 30 porażek na koniec stycznia wygląda realnie, a wtedy... Carmelo już coś przebąkuje, że go boli ramię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 EJ ZNALAZŁEM GO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 ale wtedy nowy Mark Jackson witamy w klubie :-) jest niezły teraz młyn im gorzej zagra DR tym lepiej dla klubu - draft im lepszy draft I szansa na nowego PG tym dalej od DR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dziwna sprawa z tym Derrickiem. Niby jakieś info krąży, że był/jest w Chicago w sprawach rodzinnych. Poślizgnął się może przy odśnieżaniu, znów coś w kolanie zerwał i głupio mu się przyznać? Carmelo się w tym sezonie stawia na co drugi mecz w ataku Ostatnimi czasy to on co drugi mecz stawia się, ale sędziom i wylatuje z hukiem. Robi się stary, zgryźliwy past prime dziad z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Evan, Gordon za Melo, kto mówi nie ? Może nawet primadonna zgodziła by się pograć w Disneylandzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Taaaa. I jeszcze żeby pick oddali :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Bystrzaki tam nie rządzą więc kto wie Trzeba spojrzeć że przyjście Melo mimo wszystko daje im większe szanse na zatrzymanie Jebaki i moim zdaniem realnie mogli by stać się z automatu 3-4 siłą wschodu jeśli by grubciowi się choć trochę chciało. Jeszcze na zachętę im Szaszke dorzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wiadomo już coś z DR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi