Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2016/17

january

Rekomendowane odpowiedzi

Ben Simmons po tym meczu ogłosił koniec kariery, a Durant zaczął się zastanawiać, czy dobrze zrobił, wybierając Warriors. Damn, co za ulga, po tylu latach kaleczenia triangle oraz tego gówna zwanego systemem Scotta, w końcu zobaczyć utalentowaną grupkę grającą swobodny, miły dla oka basket w lidze letniej. Dziś chłopaki pewnie ładnie pobalują w Vegas, także jutro z Sixers może być lekki zawód. ;]

Z innych wieści: kontrakty Mozgova, Denga i Clarksona są tak skonstruowane, że najmniej zarobią w drugim sezonie (czyli Lakers chcą zmaksymalizować cap room na następne lato). Klub także rozstał się z Tracy Murray'em. Mam nadzieję, że to nie oznacza, iż rzut Randle'a jest nadal tak samo zrypany jak do tej pory.

Edytowane przez Jendras

A skąd ty wiesz, że stoi w miejscu? Bierzesz udział w jego workoutach letnich, które pewnie teraz trwają? Przyjdzie preseason i właściwy season, wtedy zobaczymy co pokaże czy się rozwinie. Inna sprawa, że też nie jestem fanem Juliusa, okej jak na wysokiego ma niezły ballhandling i daje rade na deskach, ale w zasadzie to wszystko bo rzutu nie ma, prawej ręki nie ma, nie należy do najmądrzejszych na boisku, lapie sporo ofensywnych fauli, sporo ma wad ten chłop

A skąd ty wiesz, że stoi w miejscu? Bierzesz udział w jego workoutach letnich, które pewnie teraz trwają? Przyjdzie preseason i właściwy season, wtedy zobaczymy co pokaże czy się rozwinie. Inna sprawa, że też nie jestem fanem Juliusa, okej jak na wysokiego ma niezły ballhandling i daje rade na deskach, ale w zasadzie to wszystko bo rzutu nie ma, prawej ręki nie ma, nie należy do najmądrzejszych na boisku, lapie sporo ofensywnych fauli, sporo ma wad ten chłop

Widziałem trening i to mi wystarczy, zobaczyłem na nim jakie postępy zrobił Nance i udowodnił to w SL, ujrzałem tego samego słabego Randle'a którego oglądałem cały poprzedni sezon i  on również udowodni to co piszę , ale już w RS.

tylko jeden to robi na tle pajaców z SL, a drugi na tle graczy NBA. Na razie nie wiadomo tak naprawdę jak gra Nance  

Już widzieliśmy co potrafi w zeszłym sezonie na tle graczy NBA i wyglądało to bardzo fajnie. Teraz będzie jeszcze lepiej, jestem tego pewien. Ciekawe czy znalazłby się ktoś chętny na pakiet Randle plus ktoś / coś jeszcze i wzmian oddał kogoś ciekawego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.