Zwierzak Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ten cały Ingram w niedalekiej przyszłości będzie istnym killerem. W ogóle perspektywy z tymi młodymi przy odrobinie szczęścia i odpowiednim kierunku rozwoju są różowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Spokojnie Panowie to tylko SL, na tle tych bolków rzeczywiście wyglądali fajnie, ale nie ma co się zbytnio jarać. Inna sprawa, że potencjał Ingrama w defensywie jest kosmiczny, coraz bardziej się nim jaram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 rok temu tez było swietnie w SL. Spokojnie. A Ingram to moze być kozak. Nie wiem czy ma to ktoś poza mną, ale jak wchodzi agresywniej pod kosz to mam wrazenie sie sobie połamie te chude nóżki. Dawno takiego patyczaka nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Kolo waży 10kg mniej ode mnie a jest 25cm wyższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 rok temu tez było swietnie w SL. Spokojnie. rok temu to wygrali jeden mecz, więc nie okłamuj rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Te chudziutkie nóżki są proporcjonalne do całego jego pancerza - więc póki jest "symetryczny" to powinien być w jednym kawałku Gorzej jak wpadnie na gościa pokroju Andre Miller... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 ma ktos moze linka do calego meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Zubac jest świetny. W sumie wydawało mi się, że w mockach jeszcze w kwietniu był w loterii, ale pewny nie jestem. Ktoś wie dlaczego tak poleciał? http://www.draftexpress.com/profile/Ivica-Zubac-73314/mock-draft-history/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartfan Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Chciałem obejrzec sobie mecze m.in Lakers z tegorocznej Summer League. Na pakiecie NBA TV nie pokazują tych meczy. Jaki pakiet trzeba wykupić aby miec dostep do wszystkich spotkań z SL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 http://www.draftexpress.com/profile/Ivica-Zubac-73314/mock-draft-history/ Tutaj go widziałem wysoko: http://www.nbadraft.net/2016mock_draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Ben Simmons po tym meczu ogłosił koniec kariery, a Durant zaczął się zastanawiać, czy dobrze zrobił, wybierając Warriors. Damn, co za ulga, po tylu latach kaleczenia triangle oraz tego gówna zwanego systemem Scotta, w końcu zobaczyć utalentowaną grupkę grającą swobodny, miły dla oka basket w lidze letniej. Dziś chłopaki pewnie ładnie pobalują w Vegas, także jutro z Sixers może być lekki zawód. ;] Z innych wieści: kontrakty Mozgova, Denga i Clarksona są tak skonstruowane, że najmniej zarobią w drugim sezonie (czyli Lakers chcą zmaksymalizować cap room na następne lato). Klub także rozstał się z Tracy Murray'em. Mam nadzieję, że to nie oznacza, iż rzut Randle'a jest nadal tak samo zrypany jak do tej pory. Edytowane 9 Lipca 2016 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Widać pierwsze efekty współpracy z Mozgovem https://www.youtube.com/watch?v=zek9_YfyeEY A tak na poważnie, wczoraj świetny mecz Zubaca, a dzisiaj z nim na boisku Lakers wyglądali chyba najsłabiej. Uroki młodości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Larry się ładnie pokazał, zastanawiam się czy nie warto byłoby podbić wartość Randle'a do Trade deadline i spakować go z kimś z duo Lou/Nick, jeżeli nie da rady tego zrobić wcześniej. Jakoś tak Randle mniej mi do tej drużyny pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laker25 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Randle stoi w miejscu, dalej kopie się czoło na atakowanej połowie , zero postępu. Jak dla mnei na dzisiaj NANCE >> Randle zdecydowanie. Chłopak poprawił rzut, trenował ostro trójke, poprawił kozioł i widać pewność siebie w jego grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 A skąd ty wiesz, że stoi w miejscu? Bierzesz udział w jego workoutach letnich, które pewnie teraz trwają? Przyjdzie preseason i właściwy season, wtedy zobaczymy co pokaże czy się rozwinie. Inna sprawa, że też nie jestem fanem Juliusa, okej jak na wysokiego ma niezły ballhandling i daje rade na deskach, ale w zasadzie to wszystko bo rzutu nie ma, prawej ręki nie ma, nie należy do najmądrzejszych na boisku, lapie sporo ofensywnych fauli, sporo ma wad ten chłop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laker25 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 A skąd ty wiesz, że stoi w miejscu? Bierzesz udział w jego workoutach letnich, które pewnie teraz trwają? Przyjdzie preseason i właściwy season, wtedy zobaczymy co pokaże czy się rozwinie. Inna sprawa, że też nie jestem fanem Juliusa, okej jak na wysokiego ma niezły ballhandling i daje rade na deskach, ale w zasadzie to wszystko bo rzutu nie ma, prawej ręki nie ma, nie należy do najmądrzejszych na boisku, lapie sporo ofensywnych fauli, sporo ma wad ten chłop Widziałem trening i to mi wystarczy, zobaczyłem na nim jakie postępy zrobił Nance i udowodnił to w SL, ujrzałem tego samego słabego Randle'a którego oglądałem cały poprzedni sezon i on również udowodni to co piszę , ale już w RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 tylko jeden to robi na tle pajaców z SL, a drugi na tle graczy NBA. Na razie nie wiadomo tak naprawdę jak gra Nance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Nance to właśnie robił na tle Bena Simmonsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laker25 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 tylko jeden to robi na tle pajaców z SL, a drugi na tle graczy NBA. Na razie nie wiadomo tak naprawdę jak gra Nance Już widzieliśmy co potrafi w zeszłym sezonie na tle graczy NBA i wyglądało to bardzo fajnie. Teraz będzie jeszcze lepiej, jestem tego pewien. Ciekawe czy znalazłby się ktoś chętny na pakiet Randle plus ktoś / coś jeszcze i wzmian oddał kogoś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi