Chytruz Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 BTW, probowalem przesledzic przebudowe ai3 i czy trafne bedzie stwierdzenie, ze caly sukces sprowadza sie do jednej wymiany? Bo zamienic Russa z D'Angelo, Steina i paru prospektow to bylby dalej w srodku tabeli. Tym bardziej propsy dla PeWeego, który jako jeden z nielicznych wyłamał się z modelu "byłbym szóśty, ale ojebałem jelenia z dorobku życia, więc jestem pierwszy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Tym bardziej propsy dla PeWeego, który jako jeden z nielicznych wyłamał się z modelu "byłbym szóśty, ale ojebałem jelenia z dorobku życia, więc jestem pierwszy".Wstrzymaj sie z tymi propsami bo chyba zapomniales o wymianach na linii PeWee-Krzemo [zwlaszcza Gordon za Millsapa]... Ja bym pochwalil PeWee za swietne pobrania przed startem sezonow - Jokic, Schroder, Mirotic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Wstrzymaj sie z tymi propsami bo chyba zapomniales o wymianach na linii PeWee-Krzemo [zwlaszcza Gordon za Millsapa]... No, wiadomo, że nikt nie zrobił tego tak dobrze jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 nieźle płaczecie ale wiekszy what if to czy jak wciaz mam Jokica to czy go tez pakuje w pakiecie za Russella , a Jokica wyjebalem juz w trakcie sezonu tylko mnie ten mega potencjal Nurkica zmylil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Z FA pobieramy do konca sezonu czy do konca marca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 do konca roku szkolnego ktos chce pozyskac Lou Williamsa (i Noah) za pick to zapraszam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 do konca roku szkolnego ktos chce pozyskac Lou Williamsa (i Noah) za pick to zapraszam, Dołóż Ginobiliego i Zazę i mamy deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Faciala moge dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 bedzie to wymagało wielkiego absurdu ale jezeli Rubio Millsap Irving Gallinari przesiedza conajmniej 4 ostatnie mecze to mam szanse to wygrac - feel that homies daje sobie wieksze szanse niz jak gonilem Lu w 54' i przegralem o 125pkt moze jakis trejdzik ? dam sobie szanse na jeszcze jednego cumshota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 ktos chce pozyskac Lou Williamsa (i Noah) za pick to zapraszam,... i dwa pozniej Noah wyladowal na waiverze. Chyba, ze z tego picku wyciagnales Doriana ;-) bedzie to wymagało wielkiego absurdu ale jezeli Rubio Millsap Irving Gallinari przesiedza conajmniej 4 ostatnie mecze to mam szanse to wygrac - feel that homiesJa sie zastanawiam co robi Denver z rozegranymi meczami, ze nie musisz walczyc o drugie miejsce. Jak nie teraz to kiedy lk#1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Ostatnia symulacja draftowa w tym sezonie... tym razem dodalem wszystkim 6 gier poza graczom z out-for-season.Z gwiazdka gdzie mi wychodzi blisko, wiec moze sie toczyc walka nawet bez trejdow... jakby co chetnie cos klepne w obie strony ;-) nr Druzyna 1 Orlando Magic 2 Miami Heat 3 Memphis Grizzlies 4* Philadelphia 76ers 5* Phoenix Suns 6 Houston Rockets 7 Indiana Pacers 8* Detroit Pistons 9* Chicago Bulls 10* Sacramento Kings 11* Cleveland Cavaliers 12 new york knicks 13* Dallas Mavericks 14* Los Angeles Lakers 15* Boston Celtics 16* Seattle SuperSonics 17 Milwaukee Bucks 18 Los Angeles Clippers 19 Denver Nuggets 20 San Antonio Spurs Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Gdyby ktoś chciał polepszyć sobie swój pick to oddam Portera i Alana Williamsa za kogoś starszego z większą średnią FP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Tez 'pomoge' z drafttankiem - 3kal i 1v1ca Zuber moga byc wasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Rozier jest spoko, szkoda że Boston ma 50 guardów i po drafcie będzie miał jeszcze jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Proszę o ściągniecie jutro bana. To nie było fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ricky Rubio dolacza do grona FBX MVP w tym roku co-MVP z Jokicem - sa w nim Josh Smith Al Horford Kendall Marshall - czyli kolesie ktorzy znacznie przekroczyli swoje fppg w mistrzowskim teamie dałbys rade z jednym MVP ale z 2 to jak widac nawet 20 slotow nie pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ricky Rubio dolacza do grona FBX MVP w tym roku co-MVP z Jokicem - sa w nim Josh Smith Al Horford Kendall Marshall - czyli kolesie ktorzy znacznie przekroczyli swoje fppg w mistrzowskim teamie dałbys rade z jednym MVP ale z 2 to jak widac nawet 20 slotow nie pomoze w żadnej konfiguracji nie dałbyś rady, najebałeś slotów i myślisz, że ktoś się na tą niby małą różnicę nabierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 yyy? kogo mam nabierac i na co? Rubio robi 61 a Jokic 66 post ASG i tylko o to mi chodzi - 20 slotow ktorych Pewee nie zrobi to jest 800 fp zakladajac ze nie sa tacy kosmiczni postASG czyli powiedzmy robia 51 i 55 w last30g to jest to lacznie 1000-1200 pkt zostawionych na stole ze srednia o 3 fp gorsza to w perspektywie 800 meczy to malo kto ma szanse ale tylko hipotezuje/marze - ale ktos kto mialby srednia gorsza o 1 bylby w stanie namieszac ze wzgledu na same niewyrobione sloty niestety nie wszyscy graja w Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Zaraz, zaraz. Kilka slotów może mi zostanie, ale 20 to chyba przesada? edit: Czy ja już mogę FAować ?! Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez PeWee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Lou Williams za pick Sacto 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi