Tecu Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dołożył jeszcze Thomasowi 3 sekundy a Caruso 21. Nie oglądałem od początku, ale czy wcześniej nie było sucho? Bo rządzili w czasówce ci z wcześniejszymi numerami, oczywiście też świetni czasowcy, choć dziwi mnie trochę wysokie miejsce Moscona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dołożył jeszcze Thomasowi 3 sekundy a Caruso 21. Nie oglądałem od początku, ale czy wcześniej nie było sucho? Bo rządzili w czasówce ci z wcześniejszymi numerami, oczywiście też świetni czasowcy, choć dziwi mnie trochę wysokie miejsce Moscona. Brawo, brawo, brawo! Zasłużył na to zwycięstwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dołożył jeszcze Thomasowi 3 sekundy a Caruso 21. Nie oglądałem od początku, ale czy wcześniej nie było sucho? Bo rządzili w czasówce ci z wcześniejszymi numerami, oczywiście też świetni czasowcy, choć dziwi mnie trochę wysokie miejsce Moscona. Tak, na początku było sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dołożył jeszcze Thomasowi 3 sekundy a Caruso 21. Nie oglądałem od początku, ale czy wcześniej nie było sucho? Bo rządzili w czasówce ci z wcześniejszymi numerami, oczywiście też świetni czasowcy, choć dziwi mnie trochę wysokie miejsce Moscona. Było sucho. Popadało przed ostatnią częścią. Świetny wynik. Jak teraz Kwiato dołoży wysokie miejsca w klasykach, to będzie się kręcił wysoko w rankingu. Ogólnie byłem spokojny. Jedyne co mnie zmartwiło, to ten mokry asfalt. Szkoda, że nie pokazali początku Michała tak jak Caruso, który na początku jechał asekuracyjnie. Na deser moja żona trafiła czas w konkursie Kwiatka na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ależ poszedł Nibali! Cóż za zwycięstwo! Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Szkoda Kwiatka, ale jak dojechali w takiej grupce na Poggio, to było jasne że szans nie ma. W takiej sytuacji idealne zakończenie, nagroda za piękny atak. Ależ moja żona kibicowała żeby sam dociągnął do mety nie znoszę finiszów ze sprintu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 BTW co Cav się odwalił za salto, to mózg staje. Gość kolejny raz leży, moim zdaniem powinien trochę odpocząć, bo chyba nie do końca można mówić o pechu ostatnio. Jakieś rozkojarzenie widzę u niego, może spowodowane słabszymi wynikami i ciśnieniem na poprawę, ale nie tędy droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Kwia z Saganem się zapilnowali na śmierć można powiedzieć Sky tez cieniutko, bo wszyscy pomocnicy Michała odpadli w pierwszej połowie Poggio. Nibali miał sporo szczęścia, ale trzeba zaryzykować żeby 1 na 10 razy szczęście się uśmiechnęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Świetny Terpstra dziś w E3 Harelbeke uwielbiam takie akcje. Lubię ten wyścig, fajnie wprowadza mnie w brukowy klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 A czajnik swoje co chłop ma moc na kresce to mu trzeba przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 z normalnego sprintu z pociągami to by nie miał szans, no ale z małej grupki na zmęczeniu kosi wszystkich. Viviani rozpaczał jakby go mieli wykastrować zaraz bo nie wygrał, a to prawie drugoligowy wyścig, o co mu chodziło...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Podobno od małego chce to wygrać, ale teatr fest. To Włoch, tak sobie tłumaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 No i jado! Drugi monument. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 2017 Ronde van Vlaanderen 1st - Philippe Gilbert 3rd - Niki Terpstra 2018 Ronde van Vlaanderen 1st - Niki Terpstra 3rd - Philippe Gilbert I wszystko jasne. Quick-Step Floors wiosną atakuje praktycznie perfekcyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 2017 Ronde van Vlaanderen 1st - Philippe Gilbert 3rd - Niki Terpstra 2018 Ronde van Vlaanderen 1st - Niki Terpstra 3rd - Philippe Gilbert I wszystko jasne. Quick-Step Floors wiosną atakuje praktycznie perfekcyjnie. Tak jest, ale prawda jest taka, że trochę jednak te duże grupy mają inne cele. Co oczywiście nic tym zwycięstwom nie ujmuje. Dziś niestety Kwiato poległ, nie bardzo wiem w jaką On w tej chwili idzie stronę, Ani w górach nie jest mocny ani nie może sam mocno pociągnąć na płaskim. Ogólnie jak obserwuję jego i takiego Alaphilippe to ten drugi robi wszystko lepiej od Kwiata na tą chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Kwiato ten wyścig potraktował treningowo, to nie brukowiec. Nikt nie miał wątpliwości, że wygrać może tylko w specyficznych okolicznościach. Ja się o niego nie martwię. I Quick-Step nie jest dużą grupą? Poza tym dziwne te porównanie z Julianem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 czemu dziwne? też celuje w Ardeny a wygląda dużo lepiej. chyba że Kwiato tak testowo tylko się wypuszcza a potem odpada bo taki ma plan, a nie nie może, bo trochę tego nie rozumiem po co forsuje na 2-3 górki przed końcem sam na czele żeby na mecie odpaść a Quick Step to jest szacun, robią w tym sezonie to co GSW w zeszłym RS, dzisiaj kolejny wyścig, wczoraj Julek drugi etap z rzędu! 24 wygrane już, w tym ile prestiżowych a nie jakieś Tour de Lądek Zdrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Koksiarz Froome dostal bana czy sie wylgal jakims zatrutym sokiem z gumijagod czy wsciekla mućką na talerzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Z tym Alaphilippe to Was trochę poniosło, wiem że jest teraz na fali, ale akurat Julian to taka uboższa wersja Kwiato, który: - jest lepszym sprinterem - lepszym góralem - lepszym czasowcem - lepiej jeździ po bruku - od poprzedniego sezonu ma tytuł "super domestique" Porównywalni są tylko w "punchach", gdzie w określonych warunkach Alaphilippe może być lepszy. Porównajcie sobie sukcesy obu kolarzy. Julian oprócz wygranych etapów w etapówkach drugiej kategorii może się pochwalić kilkoma drugimi miejscami w poważnych klasykach. Aczkolwiek zgadam się trochę z Me Myself and I, nie rozumiem po co Kwiato jechał w RVV... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 czemu dziwne? też celuje w Ardeny a wygląda dużo lepiej. chyba że Kwiato tak testowo tylko się wypuszcza a potem odpada bo taki ma plan, a nie nie może, bo trochę tego nie rozumiem po co forsuje na 2-3 górki przed końcem sam na czele żeby na mecie odpaść Kwiato jechał De Ronde i wiadomo, że teraz ma inne cele w wyścigu, do którego przystąpił zmęczony ciężkim klasykiem. Jest to część jego przygotowań, i tyle. To, że JA wygląda lepiej w tym wyścigu, nie powinno dziwić, bo zaczął go wypoczęty. Niedawno perfekcyjnie zrobił dwie etapówki, a teraz jest ciśnięty. Ma inne zadania i prawdopodobnie je realizuje krok po kroku. Aczkolwiek zgadam się trochę z Me Myself and I, nie rozumiem po co Kwiato jechał w RVV... Taki był element przygotowań, o których nie mamy widocznie pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi