double. Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Najgorszy All-Star game w moim zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Mecz ogólnie fajny. Spodziewałem się jakiś 150 rzutów za 3, ale nie dali rady. Nie ma co narzekać. Nastawili się na bieganie i dosyć sporo akcji kończyli i sporo zespołowych zamiast siłowania na indywidualne zagrania. jak na mecz gwizad to gitara no i ten rzut z 15-16 metrów Stepha. Cooooooool Anyway polecam practice przed meczem gwiazd. Szczególbnie ekipy Zachodu i Popovicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 i siedziałeś w niej o 5 rano w niedzielę...? nie zadzwoniłeś? Bym miał telefon bym dzwonił. Moja już spała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Mecz ogólnie fajny. Spodziewałem się jakiś 150 rzutów za 3, ale nie dali rady. Nie ma co narzekać. Nastawili się na bieganie i dosyć sporo akcji kończyli i sporo zespołowych zamiast siłowania na indywidualne zagrania. jak na mecz gwizad to gitara no i ten rzut z 15-16 metrów Stepha. Cooooooool Anyway polecam practice przed meczem gwiazd. Szczególbnie ekipy Zachodu i Popovicha. jakie bieganie, jakie akcje zespołowe? przecież oni głównie rzucali piłke od kosza na polowe przeciwnika, szybka trójka i to samo. coś jak murzyni na zasiłku którym nie chce się nic robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 robili to zespołowo w znaczeniu wszyscy z drużyny robili to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 jakie bieganie, jakie akcje zespołowe? przecież oni głównie rzucali piłke od kosza na polowe przeciwnika, szybka trójka i to samo. coś jak murzyni na zasiłku którym nie chce się nic robic Pare wsadów było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniellah Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Nie lubię all star game. Dla mnie to jak jakiś trening + zabawa. Nie ma prawdziwiej walki. W tym roku nawet nie chce mi się ściągać torrenta żeby popatrzeć najlepsze akcje. Wdziałem 2 min skrót na stronie nba i wystarczy. Czekam z niecierpliwością aż ruszy dalej RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Nie lubię all star game. Dla mnie to jak jakiś trening + zabawa. Nie ma prawdziwiej walki. W tym roku nawet nie chce mi się ściągać torrenta żeby popatrzeć najlepsze akcje. Wdziałem 2 min skrót na stronie nba i wystarczy. Czekam z niecierpliwością aż ruszy dalej RS. To ja tak mam z Los Angeles lakers w tym sezonie. Też mi się nie chce ściągać i tylko ewentualnie hi-litesy pocisnę Edytowane 15 Lutego 2016 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 btw po co im odpoczynek az do czwartku? nie mogliby we wtorek, srode zaczac tylko jakies szopki..akurat mam l4 i chcialem poogladac nba ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Wyłączyłem skrót po 5 minutach pierwszej kwarty. Sorry ale wolę już oglądać jak trawa rośnie niż te pseudo popisy. Ktoś pamięta kiedy był ostatni dobry mecz gwiazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 2001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Fajnie, że na koniec ekipa Wschodu celowo grała do końca żeby PG13 nie pobił rekordu Wilta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 chyba Zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Tak szczerze - to w tym meczu ktokolwiek grał? to nie był trening przed igrzyskami śmierci? w guantanamo jak będą talibów torturować to to im puszczą. dostałem raka w pakiecie z białaczką oglądając to gufffno wolę już te rumory z westbro w Knix, durantem w gsw i kieffem w piaście gliwitze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Racja, Zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 No, wylosowali kibica i kazali mu zrobić za 50$, więc sie postarał i trzasnął! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Widzę że sporo osób jest zaskoczona, że Mecz Gwiazd wygladał jak Mecz Gwiazd. Obejrzeli bądź też tylko urywki i biadolą, że to nie wyglądało jak mecz playoff. Nooo prooooooooooszę Jeśli mają z tego radochę i się tym bawią to niech się bawią. Raz w roku mogą. Edytowane 15 Lutego 2016 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Niech sobie robią co chcą, ale niech nie nazywają tego meczem, a tym bardziej gwiazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 a czym są w takim razie jak nie gwiazdami NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 szczerze mowiac, to az dziwi, ze ten cyrk nie zawital jeszcze w Azji czy Europie Byc moze podroz do Kanady to taki poczatek nowej ery.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi