RonnieArtestics Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 ja pierdziele, znowu wychodzi na to że LAF jako jedyny miał rację??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Skoro Iggy czy Kanter nie dostają tej nagrody, to od następnego powinni nazwać ją "bezmózgi, niebroniący strzelec z ławki of the year". Ostatni laureaci świetnie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Skoro Iggy czy Kanter nie dostają tej nagrody, to od następnego powinni nazwać ją "bezmózgi, niebroniący strzelec z ławki of the year". Ostatni laureaci świetnie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floper Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Skoro Iggy czy Kanter nie dostają tej nagrody, to od następnego powinni nazwać ją "bezmózgi, niebroniący strzelec z ławki of the year". Ostatni laureaci świetnie pasują. czyli Kanter to tytan inteligencji z nienagannym rzutem i świetną obroną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 W sumie przypomniało mi się, że to nagrody na RS, a nie PO, więc może to nie takie głupie, trzeba przyznać, że jak dotychczas (jeśli nie zmieni się to w tym roku), Jamal to czołowy RS performer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 przypominam, ze 40% fg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) ehhhh.... ten Jamal to mi strasznie nie pasuje jako 6th man kurde naprawdę nie było nikogo innego? Burton imo powinien być wyżej jak tego nie wygrac (może trochę bardziej na zachęte?) Hassan zagrał trochę spotkan z ławy, nie łapał się do nagrody? edit: to już Anderson i Turner bardziej zasłużyli imo Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 ehhhh.... ten Jamal to mi strasznie nie pasuje jako 6th man kurde naprawdę nie było nikogo innego? Burton imo powinien być wyżej jak tego nie wygrac (może trochę bardziej na zachęte?) Hassan zagrał trochę spotkan z ławy, nie łapał się do nagrody? edit: to już Anderson i Turner bardziej zasłużyli imo Hassanowi zabrakło bodaj 2 spotkań, musisz mieć ponad 50% z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Anderson imo tez sie jakos specjalnie nie wyróżnił patrząc na staty (mało Spurs widziałem w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Anderson imo tez sie jakos specjalnie nie wyróżnił patrząc na staty (mało Spurs widziałem w tym sezonie Chyba o Ryana Pelikana chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A no racja %-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 kurde naprawdę nie było nikogo innego? Burton imo powinien być wyżej jak tego nie wygrac (może trochę bardziej na zachęte?) Hassan zagrał trochę spotkan z ławy, nie łapał się do nagrody? Barton nie zasłużył na 6mana, drugą cześć sezonu miał fatalną i dobrze się stało, że nie jest nawet w top3, bo ten gość jest taką atencyjną dziwką, że lepiej dla niego jak się o nim w ogólne nie mówi, wtedy skupia się tylko na grze. Od momentu nominacji do SDC poprzewracało się w główce. Inna sprawa, że Jamal miał gorsze statsy od Bartona. Nie wiem komu bym dał, wydawało mi się, że Holiday powinien być wysoko to jest na samym dole. Mam wrażenie, że Ci wszyscy głosujący mają małe pojęcie o tym kto się wyróżniał i głosują na odwal się, a wiadomo Crawford się pierwszy na myśl nasuwa. Zobaczymy co będzie w MIP i ROTY. MVP już rozdane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) MIP i ROTY tez Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 MIP i ROTY tez chodziło mi bardziej o to kto tam będzie w czubie, jak zobaczę Jokicia na 8mym miejscu to oficjalnie zlewam na ten syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Wybór Crawforda to nieporozumienie. Anderson, Holiday czy nawet Kanter powinni być wyżej od niego w głosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Wybór Crawforda to nieporozumienie. Anderson, Holiday czy nawet Kanter powinni być wyżej od niego w głosowaniu. Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Akurat takie statystyki to z dupy trochę jak porównujesz SG i podkoszowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgadza się. Ma ktoś podobne porównanie Igi-ego i LBJ-a z ostatnich finałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Akurat takie statystyki to z dupy trochę jak porównujesz SG i podkoszowego. A jakie uzasadnią stawianie Jamala powyżej Kantera w tym sezonie? Hint: obrona Jamala to też dno. Ma ktoś podobne porównanie Igi-ego i LBJ-a z ostatnich finałów? Tyle, że podstawowa (umowna, ale wcale nie mniej ważna) zasada przyznawania Finals MVP jest taka, że wygrywa ktoś ze zwycięskiej ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ma ktoś podobne porównanie Igi-ego i LBJ-a z ostatnich finałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi