LakeShow Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Buddy Hield jest rocznik 93, tak samo jak Anthony Davis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA 5 min5 minut temuZobacz tłumaczenie Denver will select Kentucky's Jamal Murray with the No. 7 pick, sources tell @TheVertical. Watch Live: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA 5 min5 minut temuZobacz tłumaczenie Denver will select Kentucky's Jamal Murray with the No. 7 pick, sources tell @TheVertical. Watch Live: Zajebisty jesteś ziomuś, thx za spoiler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Dunn mnie rozczarował w wywiadzie. Popłakał się i buty od Gucciego... cholera, myślałem, że ma lepiej poukładane w głowie. Rozgrywający powinien mieć... Po imprezie pewnie od razu pójdzie do salonu Ferrari.... ehhh... weteran Garnett i młody poukładany KAT go wspólnie ogarną.... mam nadzieje Edytowane 24 Czerwca 2016 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Po co spoilerujesz? Panie moderator idź pan w... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Powiem wam, że Buddy w NOLA to akurat fajna sprawa. Ze zdrowym Jrue mogą zrobić fajny backcourt - ze świetnym 3pt shootingiem. Lubię gościa, jeden z moich tego draftu. Dunn w Wolves -> albo pod deal , albo chcą zamianić na niego wiecznie połamanego RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Powiem wam, że Buddy w NOLA to akurat fajna sprawa. Ze zdrowym Jrue mogą zrobić fajny backcourt - ze świetnym 3pt shootingiem. Lubię gościa, jeden z moich tego draftu. Dunn w Wolves -> albo pod deal , albo chcą zamianić na niego wiecznie połamanego RR Hield to bardzo dobry fit dla Pelicans, świetnie bilansuje to co mają na froncie i na obwodzie. Za to Dunn - Wolves potrzebują dorzucić kogoś z regularną trójką na obwodzie, bardzo ciekawe jak poukładają skład przed przyszłym sezonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Adrian Wojnarowski ✔ @WojVerticalNBA Phoenix has a deal with the Kings for the No. 8 pick, source tells @TheVertical. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Po co spoilerujesz? Panie moderator idź pan w... a co to zmienia?;] to nie mecz, ja im szybciej wiem tym lepiej, mozna sobie wszystkie klocki juz ukladac woj tez pisze ze deal jest na stole w kings oby jeszcze d angelo lykneli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Murray to bardzo dobry fit dla Nuggets, zwłaszcza przy Mudiayu. Jeżeli Jokić będzie tym kim może być, Nuggets mają jeden z lepszych zestawów młodych zawodników w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Nuggs z Murrayem i Mudiayem robią się tez teamem pod trade dla Philly w trakcie sezonu. Obaj raczej PG Kings powinni zrobić ta uprzejmosc i nie marnowac nikomu przyszłosci - oddac Pick do Sixers za Stauskasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 a co to zmienia?;] to nie mecz, ja im szybciej wiem tym lepiej, mozna sobie wszystkie klocki juz ukladac stary też mamy internet i możemy włączyć woja. ale niektórzy chcą się poemocjonować więc nie spojluj i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Nuggs z Murrayem i Mudiayem robią się tez teamem pod trade dla Philly w trakcie sezonu. Obaj raczej PG Kings powinni zrobić ta uprzejmosc i nie marnowac nikomu przyszłosci - oddac Pick do Sixers za Stauskasa Obrona Murraya przy Mudiayu nie powinna być takim problemem. Bender, Len i Chriss? Chriss byłby stealem, gdyby nie jego IQ boiskowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ponoć Knight nie jest częścią dealu. Co by nie mowic Suns poszli w high risk high reward w obu przypadkach - może choć jeden wypali za 2-3 lata.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Bogdan Bogdanovic has been traded with No. 13 pick to Sacramento for No. 8, sources tell The Vertical.Szkoda, że nie ma w tej wymianie Knighta ale niestety nie można mieć wszystkiego. Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mam wrażenie, że Wolves może czekać z wymianą do pick #14 należącego do Bulls. Zobaczy kto się tam kryje i być może pójdzie deal. Butler + #14 za Dunn + ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 ESPN sources say Minnesota continues to try to engage Chicago on talks built around Kris Dunn to try to import Jimmy Butler to the Wolves — Marc Stein (@ESPNSteinLine) June 24, 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Marc SteinKonto zweryfikowane @ESPNSteinLine 22 min.22 minuty temu ESPN sources say Minnesota continues to try to engage Chicago on talks built around Kris Dunn to try to import Jimmy Butler to the Wolves Na ten moment jestem przekonany, że Wolves będą trade'ować Dunna i/lub Rubio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Phoenix will send 13, 28, the draft rights to Bogdan Bogdanovic and 2020 second round pick to Sacramento for the #8 pick (Marquiss Chriss). — David Aldridge (@daldridgetnt) June 24, 2016 Całkiem tanio- jak to w Sacto Ja jestem przerażony Brownem w C's - mam nadzieję, ze Angie nie dogadał czegos z Colangelo... Cicho się o SIxers zrobiło. albo zaraz spadnie jakis shieet bomb, albo Bryan nie jest takim dickiem jak mówiły rumorsy Bux ida w all-time-wingspanest najwyrazniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Bardzo podoba mi się wybór Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi