mac Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Mam go w keeperze i nie wiem czy go zostawić. Formę raczje ma dobrą, bo to profesjonalista i wiadomo co wnosi na parkiet. Pytanie jest ile zagra minut i jak dla mnie to będzie maks 25 na mecz, w związku z czym w fantasy będzie balansował raczej na ~150 ranku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nie rzucałbym się na niego w Fantasy na samym początku, choć opcja z przeczekaniem i wyłapaniem go za "garść drobnych" brzmi dość sensownie, bo mimo rocznej przerwy jak to wyżej wspomniał mac jest profesjonalistą więc swoje do drużyny wniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 mac jest profesjonalistą dzięki Gram w końcu w 1 lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Nie bardzo jest o czym mówić. Dwa silne , wyszkolone tury pod koszem, które zapewniają dobrą zbiórkę i jakieś tam punkty, jednak porównania do KAT i KP to żarty.Bardziej Valenciunasy.Dobra, europejska szkoła. Słabiutki Mudiay bez rzutu robiący wiatr, któremu czasem wyjdzie dobre podanie.Nie widzę go nawet jako Lowrego tej ligi, czyli fałszywego all stara.Ten drugi ma chociaż rzut. Murray czyli niezły shooter w ciele PG który nie potrafi rozgrywać.Jak na swój wiek jest fajny, bardzo fajny ale nie wiem czy pasują do siebie z Mudiayem. Gallinari znów się połamie. Chandler wraca po kontuzji i nie wiadomo co z niego będzie.Fajny Barton jako 6thman. Jest jeszcze Faried, Mike Miller i Jameer Nelson .To mówi samo za siebie. Nuuuuuda. Zajebista analiza zespołu na podstawie jednego spotkania offseason. Czapki z głów po prostu, więcej nie mogę za bardzo napisać, bo zwyczajnie z wrażenia słów mi brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Formę raczje ma dobrą, bo to profesjonalista i wiadomo co wnosi na parkiet. Pytanie jest ile zagra minut i jak dla mnie to będzie maks 25 na mecz, w związku z czym w fantasy będzie balansował raczej na ~150 ranku.150 miejsce to i tak będzie dobrze, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 https://twitter.com/nuggets/status/786662910479048704 zajebiste są te stroje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi