wiLQ Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 - Poprosili Udriha o oddanie 90k, wyjaśniając co im to da i się zgodził Nie mogą mu obiecać kontraktu albo jakiejś innej posady w przyszłości? AFAIK to lamie zasady CBA [albo przynajmniej obchodzi intencje]. Ale w sumie uswiadomilem sobie dodatkowy problem: jak Heat dadza Udrihowi w offseason jakis kontrakt to jak udowodnic, ze go podpisali bo mu zwracaja kase za poprzedni sezon, a nie dlatego, ze go cenia na taki wlasnie kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 AFAIK to lamie zasady CBA [albo przynajmniej obchodzi intencje]. Ale w sumie uswiadomilem sobie dodatkowy problem: jak Heat dadza Udrihowi w offseason jakis kontrakt to jak udowodnic, ze go podpisali bo mu zwracaja kase za poprzedni sezon, a nie dlatego, ze go cenia na taki wlasnie kontrakt? No nie da się, więc wg mnie dokładnie tak to rozwiązali. On pomógł im, więc oni się odwdzięczą. Raczej nie widzę tu przekrętu, a po prostu porozumienie stron z obopólną korzyścią. Wg mnie jest mnóstwo takich przypadków w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No nie da się, więc wg mnie dokładnie tak to rozwiązali. On pomógł im, więc oni się odwdzięczą. Raczej nie widzę tu przekrętu, a po prostu porozumienie stron z obopólną korzyścią. Wg mnie jest mnóstwo takich przypadków w lidze.Wg mnie ten jest wyjatkowy przez to, ze gracz jest kontuzjowany. Wszyscy buyoutowcy szybko podpisuja nastepny kontrakt z inna druzyna co uzasadnia ich decyzje o rezygnacji z czesci poprzedniego. A tutaj Udrih nie dosc, ze oddal sporo kasy bez wyraznego motywu dla niego to jeszcze mozna powiedziec, ze stracil wiecej niz kase skoro nagle ma odciety dostep do ekipy medycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No nie da się, więc wg mnie dokładnie tak to rozwiązali. On pomógł im, więc oni się odwdzięczą. Raczej nie widzę tu przekrętu, a po prostu porozumienie stron z obopólną korzyścią. Wg mnie jest mnóstwo takich przypadków w lidze. Tak jak ktoś powiedział o Kirilence, że podpisał taki niski kontrakt z Nets, a za to popływał sobie jachtem Prochorowa na wakacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Carmelo Anthony on Rajon Rondo and the triangle: "I think he'd be perfect in a system like this." - Stefan Bondy na Twitterze. Edytowane 8 Marca 2016 przez Wyparlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Od razu widać, że Melo nawet jakby chciał to za X lat nie zrobi kariery jako HC czy GM. Wypierdolą go szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No nie da się, więc wg mnie dokładnie tak to rozwiązali. On pomógł im, więc oni się odwdzięczą. Raczej nie widzę tu przekrętu, a po prostu porozumienie stron z obopólną korzyścią. Wg mnie jest mnóstwo takich przypadków w lidze. Pięknie, trza to zacząć stosować w fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pięknie, trza to zacząć stosować w fantasy. A jak się chcesz w fantasy dogadać z zawodnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 A jak się chcesz w fantasy dogadać z zawodnikiem? Podobna zasada na obejście jakiegoś przepisu. Bo generalnie bardzod obrze wilku wyłapał, że dobrowolnie udrih z tej kasy nie zrezygnował. HEAT mogą go podpisać bo na prawdę będą potrzebować veterana na PG, ale będzie tez może pewien niesmak z uwagi na ten obecnie bezsensowny ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Jasne, że się dogadali, ale tutaj nie ma porównania do fantasy. Bo w fantasy nie ma w ogóle tematu wyboru drużyny przez zawodników, a w prawdziwej NBA to jest podstawa - decyzyjność zawodników. Dlatego też wydaje mi się, że nie ma sensu rozdmuchiwać tej sytuacji, bo to pewnie norma. Edytowane 8 Marca 2016 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Jasne, że się dogadali, ale tutaj nie ma porównania do fantasy. Bo w fantasy nie ma w ogóle tematu wyboru drużyny przez zawodników, a w prawdziwej NBA to jest podstawa - decyzyjność zawodników. Dlatego też wydaje mi się, że nie ma sensu rozdmuchiwać tej sytuacji, bo to pewnie norma. Normą jest, że zawodnik, doznaje kontuzji i rezygnuje z bardzo dużej kasy + z bardzo drogiej opieki medycznej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73x Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Carmelo Anthony on Rajon Rondo and the triangle: "I think he'd be perfect in a system like this." - Stefan Bondy na Twitterze. Koleś nie pojął że już nie rzadzi w NY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Walka o playoff będzie długa: CHA, ATL i IND grają ostatnio lepiej i raczej PO mają pewne, zatem o 8 miesjce będzie walka między: CHI - ich wynik zależy od tego kiedy będzie dostępny Butler, DET - potrafią zagrać fatalnie i genialnie, jak to młoda drużna, w zasadzie wogóle nie wiadomo czego się spodziewać, WAS - ma najgłębszy skład, ale na razie mają najwięcej do nadrobienia decydowały będą 1-2 win o być albo nie być w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 jest tyle meczy że spokojnie Charlotte może wypaśc Hawks i Pacers tego nie wróżę spoko by bylo jak by Pistons weszli ale coś czuję że mimo życzeniom niektórych fanów Bulls to wlasnie byczki wejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Tak sobie skojarzyłem jak wcześniej oglądałem Grizz Suns że gdzieś już tego ryja widziałem ... .. . i równa 15 minuta http://play.wtutor.net/cgi-bin/ProtectFile.File=201603074519.html pojebane hamerykany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Tak sobie skojarzyłem jak wcześniej oglądałem Grizz Suns że gdzieś już tego ryja widziałem ... .. . i równa 15 minuta http://play.wtutor.net/cgi-bin/ProtectFile.File=201603074519.html pojebane hamerykany... https://streamable.com/s/nba?first=j3te HAHAHAHA <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Czy to jest normalne, że Matt Barnes na poziomie NBA notujee triple-double? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 nie, tak samo jak to, że Lance zrobił 33 pkt ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 TO JEST k**** MEMPHIS GRIT&GRIND! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Lance teraz o max kontrakt walczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi