matek Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Willie Cauley-Stein ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ja przyjmę w rozliczeniu waszych ceglarzy, najlepiej za ast/stl, aczkolwiek innymu statami tez nie pogardzę. No, oprocz trójek, bo mi wychodzi jakis ku.ewny overkill w 3ptm. Także tego,jak cos kradnie i asystuje, ale rzucac nie potrafi to dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 to i ja nadstawię kark ;] walka o pierwsze miejsce: Tottenham i ja. top 6: L.TM, jordan20, RKS, Nocna Straż. Typujesz druzyne na Top6, ktora ja mam w strefie spadkowej? To chyba musimy o tym pogadac, nie? ;-) Nie uwazasz, ze w RKS brak wysokich statsow bedzie duzym problemem, a male tego nie nadrobia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Przyznaje że jestem w szoku że na poziomie 2 ligi przez 4-5 dni kilku GM ow nie daje odpowiedzi/nie odrzuca propozycji wymian... Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ja jakos nie mam problemu z komunikacją z kimkolwiek, zawsze leci jakas gadka czy odpowiedz. Moze ludzie po prostu uznają Twoje propozycje opchniecia Noaha za obelge i nawet im sie nie chce klikac reject? Rozumiem "wstęp do negocjacji", ale takie suche propozycje bez zadnego tekstu jakie wysylasz przynajmniej do mnie to troszke kpina imo. Bez urazy oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 tez dostalem propozycje pakietu noaha+danny greena za lepszych graczy (ode mnie) - zeby nie bylo-fajnie,ze "szkoda czasu" jest aktywny,wysyla trade`y,zyje loga,ale sens tych propozycji jest maly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Przyznaje że jestem w szoku że na poziomie 2 ligi przez 4-5 dni kilku GM ow nie daje odpowiedzi/nie odrzuca propozycji wymian... Raczej też oczekuję jakiejkolwiek odpowiedzi, na razie są z tym lekkie problemy[...]Moze warto byc wytknac o kogo konkretnie Wam chodzi? Chociaz trzeba uwzglednic uwage Qooniu i jordan20... jak jakosc propozycji jest marna to i czas odpowiedzi moze byc adekwatny bo rece opadaja ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Akurat Ci co odpowiedzieli są najbardziej aktywni i sprawnie odpowiadali na propozycje usunąłem wszystkie wyslane propozycje i zaczynam od nowa. Zobaczymy jak to będzie dalej szło Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Kurcze nie myślałem ze za tyle pójdzie. Szkoda mi było tracić kasy ale gdybym się na to zdobył miałbym na dziś nice team. Dobrze że wyhaczylem Capele te 5/5 mi coś tam dało ale znów robię ten sam błąd co rok temu jadę naprzód ze slotami i tabela nieźle zamazuje obraz. Ale jak tu Marvina zostawiać na FA... Co do żali Szkoda - czasu widzę że nie tylko do mnie była śmieszna propozycja,jak tu inaczej kliknąć proposa Noah za gościa który gra więcej, lepiej i od którego w jego teamie cholernie dużo zależy? Edytowane 2 Listopada 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Się wyrówna wszystko, spokojnie. Opylcie ktoś jakiegoś sfa błagam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 January, przesadziłeś, fb-ninja mi wykazuje, że w top22 jest tylko 2 graczy, wade, miles i lowry są jednak niżej. Ustawiając oczywiście 13 grajków w teamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 January, przesadziłeś, fb-ninja mi wykazuje, że w top22 jest tylko 2 graczy, wade, miles i lowry są jednak niżej. Ustawiając oczywiście 13 grajków w teamie. Top22 jak sama nazwa wskazuje zawiera dwóch zawodników ;-) O Bożenko z Klanu i Jarosławie sami wiecie skąd ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 A fb-ninja nie spóźnia ranks (teraz są chyba jeszcze z mniejszej ilości gier)? W sumie fakt, tam ranking jest po 2 meczach, nie spojrzałem na ten szczegół. Czyli twórcy fb-ninja mają co poprawiać. A brak tego Bazemore u mnie do teraz mnie irytuje, zwłaszcza, iż on jak mało kto świetnie by mi do teamu podpasował, z jego stealami, trójkami i małą ilością strat. 22 i byłby mój. Kruca fix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Się wyrówna wszystko, spokojnie. Opylcie ktoś jakiegoś sfa błagam wystarczy wysłać propozycję... u mnie cały pakiet SFów na sprzedaż D. Green, Korver, Jamal, kolejny Green i nawet Butler... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Heheh January, nie mówię nie trejdowi Bazemore'a, tylko co innego wziąsć go za jakiegoś Neto, a co innego wycenić jego wartość w roto na tą chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) wystarczy wysłać propozycję... u mnie cały pakiet SFów na sprzedaż D. Green, Korver, Jamal, kolejny Green i nawet Butler...Tylko ze Wy wszyscy mojego Kochanego Knighta chcecie Edytowane 2 Listopada 2015 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Wade problemy migrenowe, no w sumie u takich starszych panów to normalne, jak nie kontuzja to migrena. Niech to mu szybko przejdzie bo jego wpływ w mój początek nie był wcale taki mały... A Jefferson nadal sobie trochę żartuje z rebsami i blokami. On i Carmelo jeszcze tłumia w sobie rezerwy co widać po rankingu. A tak btw to ten drugi nieźle został zniszczony przez Leonarda facet jest niesamowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Wade problemy migrenowe, no w sumie u takich starszych panów to normalne, jak nie kontuzja to migrena. Niech to mu szybko przejdzie bo jego wpływ w mój początek nie był wcale taki mały... A Jefferson nadal sobie trochę żartuje z rebsami i blokami. On i Carmelo jeszcze tłumia w sobie rezerwy co widać po rankingu. A tak btw to ten drugi nieźle został zniszczony przez Leonarda facet jest niesamowity. Jefferson rusza się w tym roku jeszcze wolniej niż zwykle. Nie wiem czy to całe odchudzanie wyszło mu na zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Mogę lekko zejsc z blokami/asystami za stl i pkt. Hibbert do wytargania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 ^.^ Prawie sie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi