Szulim Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Interesujący pomysł myślę że da się zrobic, tym bardziej że prawdopodobnie będziemy robić i 2 lige h2h tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Zaproponowałem na sznurówce LM, bo tam jest więcej lig. Zobaczymy, co się urodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 to co od poniedzialku ruszamy z PO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) A no ruszamy P.S. Benon i El-Maniaque dzięki. Rano myślałem że ten jeden remis Jurka zadecydował ale tu wchodzę ups niespodzianka. Widocznie wyniki nie zostały jeszcze wtedy zaktualizowane. Edytowane 21 Marca 2016 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Graty dla wszystkich w szczególności dla ciebie bulek , bo w sumie to o 2 asysty wygrałeś kategorie dzięki której weszłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) I do tego jedną trójka Benona więcej; ) Edytowane 21 Marca 2016 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 ale wpieerdol dostane, tak jak myslalem jeszcze jak Durant nie zagra bo cos ma niby z lokciem, to juz jestem calkiem bez szans, szkoda. Ale tak myslalem ze bedzie out w 1rd round ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jeszcze nic nie jest pewne, ledwo 2 dni falcao minęły. pts, reb i to są na styk i będą decydować coś czuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 rzuciliscie sie na tego Mejiri a dzisiaj dobre staty trzasnal xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 i co falcao, tak płakałeś a wygrasz luzikiem..... na przyszłość drobna rada: nie prorokuj po 1-2 dniach gdy nie masz złego grafiku i tak jak pisałem ostatnio - nic nie jest pewne. jedynie teraz pewne jest to że może jak dam radę to do 4:5 dociągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 imo kluczowe bylo to ze Lowry nie gral w jednym meczu, dzisiaj tez im nie poszlo z Derozanem.. za to masz jeszcze Walla ktory robi robote a Washington gra w niedziele, gdzie u mnie nie graja gwiazdy OKC. choc fakt zwyciestwo juz raczej pewne, aczkolwiek dzisiaj kluczowa nocka :] z pozycji underdoga lepiej mi cos idzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 i co falcao, tak płakałeś a wygrasz luzikiem na przyszłość drobna rada: nie prorokuj po 1-2 dniach gdy nie masz złego grafiku i tak jak pisałem ostatnio - nic nie jest pewne. jedynie teraz pewne jest to że może jak dam radę to do 4:5 dociągnę No bez jaj, masz pretensje do kogoś o 'prorokowanie' po czym sam to dokładnie robisz. To tak, jakby kolo z petem w ustach pouczał innego, żeby nie palił. U mnie niestety nie wiele szans na dobry wynik, po wypadnięciu akurat na PO ADavisa i Ryana. Dirk też sobie zrobił wolne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ale mnie pokonasz, że ja zapomniałem na śmierć o tej lidze przy wystawianiu składów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ale mnie pokonasz, że ja zapomniałem na śmierć o tej lidze przy wystawianiu składów... To się opłacało walczyć ze mną do ostatniej minuty o awans do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 To się opłacało walczyć ze mną do ostatniej minuty o awans do PO Opłacało się, bo nie awansując do PO bym się nigdy nie dowiedział, czy nie zdołam powalczyć o awans wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 No bez jaj, masz pretensje do kogoś o 'prorokowanie' po czym sam to dokładnie robisz. To tak, jakby kolo z petem w ustach pouczał innego, żeby nie palił. A umiesz czytać ze zrozumieniem? Ocenić perspektywę czasu? Chyba niezbyt, albo po prostu chęć walnięcia komenta przysłania umiejętność myślenia. Jeżeli na równi stawiasz 'prorokowanie' oceniane po 2/7 dniach oraz na 2 dnie przed końcem gdzie po prostu widzę jak na dłoni, że w 5 kategoriach po prostu nie mam szans wygrać (fg% strata blisko .08; ft% ~ .1; przeszło 100 pts; ok 30 rebsów i prawie 10 bloków - gdzie nie mam pełnej obsady obu nocy, a wywalać pół ekipy by liczyć na cud... po prostu no way), to ok, to jest to dokładnie to samo..... Gratki falcao. Gdyby Lowry grał cały czas to i tak cienko bym stał. On nie gwarantuje tych kategorii, w których oberwałem (może poza pts ale on sam raczej by nie dał mi szans w niej). Po prostu brakło zdrowia u Bosha - wtedy by była szansa wygrać. Bez tego wiedziałem, że będzie ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 O 0.1% (.001) ft% w półfinale!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Farciarz Panowie którzy w pierwszej rundzie odpadli - Playoffy trwaja dalej - walka o miejsca 5-7 jest przez kolejne 2 tyogdnie Kieruje to głównie do LBS który jako jedyny wczoraj nie wystawił całego składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 co tu sie odpierdala, jak Durant bedzie bral sobie wolne, a reszta grala taka rzepe jak dzisiaj to bedzie ciezko w tym match upie. A final jest na wyciagniecie reki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Taaa, playoffy w h2h staja sie trudniejsze co roku.. jakos czesciej biora wolne gwiazdki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi