bulek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Widzę Koniu jedno zwycięstwo i już masz w planach podbić całą ligę jak swego czasu sułtan Sulejman imperium osmańskie Gratki, ale ja tam tragedii nie robię, kilku zawodników jak Howard, Dieng, Gortat stać po prostu na coś więcej niż do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 typy na ten week : RhydazForLife - Love's broken hand 1 WawelDragon - LBS Blooper$ 2 HeadFake squad - Looblin Goats 1 Bad Boys Team - SWAG YOLO TEAM 1 Adam Kraśko Fans - Greg Oden 2 Bydzia Bulls - White Rabbit 1 Six Sigma - The Tramwajs 2 Mój TEAM - BarcaTeam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Spoko Bulek, zwykle trash talk, z moim roto-friendly teamem tak czy siak sezon przep.dolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 #2 LBS Blooper$ - Mój TEAM LBS będzie walczył z Zoddem w pierwszej kolejce. Z jednej strony zobaczymy Paula George'a powracającego do ligi w teamie opartym na niezłych procentach i mocnej obronie, a z drugiej kombinację bardzo dobrych rozgrywających z dużą ilością centrów. Posiadając ogromną stratę w AST i REB LBS Blooper$ będą musieli walczyć o każdą piłkę, żeby wyjść zwycięsko z tego matchupu. Mimo mniejszej ilości dostępnych gier i 0-2 na starcie rywalizacji powinni podołać wyzwaniu i zacząć sezon od wygranej! Kluczowy aspekt: Mój TEAM może zagrać aż o 6 spotkań więcej w tym tygodniu. Najciekawsze kategorie: 3PM, STL, BLK, FG%, FT%, TO. Typ: LBS Blooper$ by 1 Dobrze, że typowaniu można się oprzeć i wbrew przewidywaniu wygrać dosyć łątwo 7-2. Żeby było zabawniej to jedną z kategorii, którą niby dominowałem (rebsy) wygrałem w ostatnim dniu, wcześniej będąc w niej stratnym. W sumie dobry start i zobaczymy jak będzie w drugiej kolejce falcao obstawia mojego wina ale będzie na styk coś czuję. rebsy, pointsy i asisty i steale będą kluczowe (szczególnie te 2 ostatnie jak sądzę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Dobrze, że typowaniu można się oprzeć i wbrew przewidywaniu wygrać dosyć łątwo 7-2. Żeby było zabawniej to jedną z kategorii, którą niby dominowałem (rebsy) wygrałem w ostatnim dniu, wcześniej będąc w niej stratnym. W sumie dobry start i zobaczymy jak będzie w drugiej kolejce falcao obstawia mojego wina ale będzie na styk coś czuję. rebsy, pointsy i asisty i steale będą kluczowe (szczególnie te 2 ostatnie jak sądzę) Wiesz, gdyby nie bardzo słabe zawody Orlando i paru innych grajków w ostatniej kolejce miałem nawet szanse na wyciągnięcie na 5:4 ;] Ale absolutnie zasłużone zwycięstwo, po prostu moja ekipa zawiodła na całej linii, pocieszam się, że może być tylko lepiej. PS. następny typuje na mnie, to nie wróży najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Dzień nie został spieprzony mimo niedoboru zawodników. Fournier nieźle pociągnął a więc jeszcze walczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 koniu jak narazie dostajesz ostry wpierdol:] tymczasem baw sie dobrze na rynku w Gliwicach masz jeszcze 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Chillout, it's all about Playoffs babe. (Jakbym k.wa nie zapominał CP3 do składu wrzucać to by fajnie było -.- ) Edytowane 7 Listopada 2015 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 typy na week3: RhydazForLife - Bad Boys Team 1 WawelDragon - Greg Oden 2 Headfake Squad - LBS Blooper$ 1 Adam Kraśko Fans - SWAGG YOLO TEAM 1 Bydzia Bulls - Love's broken hand 2 Six Sigma - White Rabbit 1 Mój TEAM - The Tramwajs 1 Barca Team - Looblin Goats 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wszystko fajnie Ibaka ale nie rób mi tego i nie rzuć trójki. Swoją drogą w trojkach to jest kosmos. 50+ nie wystarcza do wygranej. Niezły poziom matchupu, niezależnie od wyniku są projekcje na to, że następne tygodnie będą lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Tak, jak się spodziewałem, dosyć łatwo poradziłem sobie z Benonem. 4 kategorie miałem już pewne po 4 dniach rywalizacji. Walka toczyła się na procentach i w blokach, dwie z tych kategorii stały się moim łupem. Liga wygląda na bardzo wyrównaną i często o wynikach będzie decydować rozkład kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Dajcie spókój ja wpier.. okrutny zebrałem mam nadzieje ze kontuzje juz sie skoncza i wroce do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Gdyby nie pechowy fail z niewystawieniem składu na jedną kolejkę różnica byłaby pewnie mniejsza, no ale nie zamierzam umniejszać swojego niewątpliwego sukcesu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Dostawca internetu już dostał telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Ibaka nie był niemiły i nie rzucił trójki, ale lokata w tabeli niesatysfakcjonująca. Pocieszam się, że szczęśliwie wygrałem z mocną drużyną, teraz trzeba piąć się w górę tabeli. Edytowane 9 Listopada 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Dostawca internetu już dostał telefon Panie, ale to wystarczy gówniany telefon + apka, tak na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Durant z kontuzja, jak to cos powaznego, to to jest moj koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Panowie z góry bardzo przepraszam, proszę o pomoc i wyrozumiałość. Proszę o wetowanie mojego ostatniego tradu. Jest to błąd z mojej strony i absolutnie nie tak miała wyglądać ta wymiana. Przepraszam również drugą stronę wymiany. Jeszcze raz bardzo proszę o wetowanie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 No właśnie się zacząłem zastanawiać o co tu może chodzić... zavetowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dziękuje i ponawiam prośbę to pozostałych graczy No właśnie się zacząłem zastanawiać o co tu może chodzić... zavetowane. Chodzi o Harrisa tylko w tym problem że nie o tego :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi