Zodd Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Pewnie by się tłumaczył, że to zachęta do rozmów, a Ty tego nie skumałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Fluber jeszcze raz wyślesz mi podobny props a wystawię go tutaj na lincz publiczny Widać mało grasz w fantasy. Na takie trejdy natychmiast się odpowiada klikając reject trade, a następnie wpisując komentarzu: "chyba cię po***ało" I nie takie wymiany klepałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Widać mało grasz w fantasy. Na takie trejdy natychmiast się odpowiada klikając reject trade, a następnie wpisując komentarzu: "chyba cię po***ało" I nie takie wymiany klepałem No to jasne, chciałem tylko lekko podszlifować moją pozycje na rynku negocjacyjnym Btw. w formacie 1:1 mógłbym ten trade rozważyć. Nie, nie chodzi mi o Rossa ) Edytowane 26 Października 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dalej nie mogę uwierzyć że oddajesz AD ale deal ogólnie wygląda fair , więc nie mam do czego się przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jak dokładnie wygląda ta wymiana? Dziwne, że ktoś kupuje AD za $100 i pozbywa się go teraz, gdy Pelikany mają najtrudniejszy start w lidze, a wysokich graczy na ten moment szukać ze świecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Curry + Kemba + Matthews AD_MVP + Nowitzki + Krzysiu PorZingis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Mamy deal z LBS Rcov + Morrow Za Henson + Stauskas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 ktos sie jeszcze smieje z Rondo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 kolek23: #5 RydhazForLife - White Rabbitfalcao oparł team na liderach OKC i dodał do tego iście Roto9cat balans. Z drugiej strony stanie mistrz Dynasty Roto - evitacre, który w iście mistrzowskim stylu zatankował FT%. W tej rywalizacji ciekawe jest to, że.. praktycznie wszystko jest jasne przed jej rozpoczęciem. O ile żaden z GM’ów nie zrobi znaczącej wymiany, to można stawiać pieniądze na zwycięstwo White Rabbit i spokojnie czekać na wypłatę wygranej.Najciekawsze kategorie: brak przyjemnie sie to czyta 6:3 dla mnie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) @up Projekcje : Real life 0-1 Ogolnie bylem 4-4. Edytowane 2 Listopada 2015 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 I tak propsy za podjęcie tematu ja od tej kolejki będę wrzucał swoje typy ale raczej bez opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jakimś cudem udało mi się wyciągnąć wynik 4-5. Nic lepszego w tym tygodniu nie byłem w stanie osiągnąć. Większość kategorii przegrałem bardzo wyraźnie i nie było szans na nawiązanie walki. W tym tygodniu wcale nie musi być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ktoś wie o co chodziło w tym rivarly week? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Bulek wpier.ol, teraz Ty Falcao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) @ falcao Jak widać nic szczególnego Po prostu jest to opcja która bardziej podkreśla matchupy w danym tygodniu jak np walka na wstepie 2 komiszów, których rywalizacja sprowadzała się co rzut , asyste i blok to wyniku od 3-6 do 6-3 Ale poza tym to nic więcej nie daje pewnie jak liga będzie miała dłuższą historię to zacięte matchupy będzie mozna grupować w danym tygodniu i dodać im smaczka rivarly week ;p Edytowane 2 Listopada 2015 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Czekam koniu na ciebie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 BTW, dla osób które nie są w lidze a chcą śledzić jej poczynania w 1 poście dodałem link do ligi. W sumie to nie wiem dlaczego dopiero teraz Ale lepiej późno niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 A zmieniles ustawienia ligi na publuczne? Na drafcie tego nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 yyy, w sumie to tylko skopiowalem link ligi, nic w ustawieniach nie robiłem teraz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi