MA23 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Jest nowy program na yt ( w sumie to już chyba miesiąc) "Gdyby nie kolano" który prowadzą Brym i Lotek. Chłopaki dość na luzie prowadzą program o koszykówce i całkiem przyjemnie się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Idealne do tego tematu. Timestamp zamierzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 9 minut temu, Cardi napisał: Idealne do tego tematu. Timestamp zamierzony. Ten temat to "Co dobrego na YT" A ty nam pokazujesz srających ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 46 minut temu, Sebastian napisał: Ten temat to "Co dobrego na YT" A ty nam pokazujesz srających ludzi. Nie chciałem zaśmiecać szlachetnego kanału o MMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 6 godzin temu, Sebastian napisał: Ten temat to "Co dobrego na YT" A ty nam pokazujesz srających ludzi. już kolejny raz się o coś takiego czepiasz, a przecież "dobro" to pojęcie względne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 15 godzin temu, lorak napisał: już kolejny raz się o coś takiego czepiasz, a przecież "dobro" to pojęcie względne. Dla Ciebie, nie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 22 godziny temu, Sebastian napisał: Dla Ciebie, nie dla mnie. zastanów się nad tym, co napisałeś, bo trafiłeś w sedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 39 lat temu świat dowiedział się co to moonwalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) https://youtu.be/zFk-VO9hmR4 Gościu pozamiatał na Fryderykach...kompletnie nie mój styl bycia na scenie ale ten kawałek ma super, jaram się Edytowane 14 Maja 2022 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) 22 minuty temu, kuba2419 napisał: https://youtu.be/zFk-VO9hmR4 Gościu pozamiatał na Fryderykach...kompletnie nie mój styl bycia na scenie ale ten kawałek ma super, jaram się Ralph dobrze śpiewa, a że jest dziwny - cóż, każdy z nas jest na swój sposób dziwny Od siebie polecam Sochacką Edytowane 14 Maja 2022 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 nie ma tematu o nauce, więc wrzucę tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Jeśli ktoś kiedyś grał w Gothica, to polecam - dla takich rzeczy powstał internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Mam czasami tak, że coś obejrzanego w internecie lub na ulicy przypomina mi stare wygi tego forum Jak widzę monopolowy, myślę o @Elwood Jak widzę kombinację kolorów zielonego i żółtego myślę o naszym @Eld Jak widzę kolesia w cardiganie i okularach widzę naszego procesowa @Maxec Jak widzę cokolwiek Legii to myślę o @Greg00 A jak zobaczyłem dzisiejszego stanowskiego to pomyślałem i nawet przez sekundę zatęskniłem za kuciem i jego przydupadasem z nyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Chyba moje ulubione newsy w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 po co oglądać różne filmiki, jak można cały polski YT w 2 minuty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi