wowo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Kkogo wybrales na pierwsza kolejke? Wacham się co do RB i nie mam pomysłu. TE tez myślę ale raczej Reed. Wilson-brown-baldwin-reed-steven-seattle def. A ty jak RB próbujesz ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wacham się co do RB i nie mam pomysłu. TE tez myślę ale raczej Reed. Wilson-brown-baldwin-reed-steven-seattle def. A ty jak RB próbujesz ogarnąć? Kirk, Maclin Baldwin Reed KC def Z RB tez mialem zgryz w sumie dalej mam... dalem Lacy, Hill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Czyli raczej stawiasz ze bengals i redskins i kc wygra? Ja nie ufam ani ediemu ani hillowi i gdybym miał pewnosc co do zdrowia to dałbym Lynch i Williams. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sezon skonczyl sie 3 dni temu a oni juz mocki daja kto w pierwszej rundzie, nic tylko trzeba gdzies zapisac bo na pewno to bedzie mialo znaczenie w sierpniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Czyli raczej stawiasz ze bengals i redskins i kc wygra? Ja nie ufam ani ediemu ani hillowi i gdybym miał pewnosc co do zdrowia to dałbym Lynch i Williams. Stawiam na Redskins i KC jako pewniakow Bengals wygraja jak Pit bedzie bez RB (tez bym wybral Deangelo jakby bylo wiadomo co z nim) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ja mam największe wątpliwości właśnie do spotkania Redskins z Packers... jutro idę postawić na wszystkie Willcard zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja stawiam na Redskins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Stawiam na Redskins i KC jako pewniakow Bengals wygraja jak Pit bedzie bez RB (tez bym wybral Deangelo jakby bylo wiadomo co z nim) Ja obstawiam Steelers nawet bez RB i to zdecydowanie. Bengals imo się obsrają. Jednak gdyby na nich stawiać to duet Hill-Green wydaje się no brainer. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez wowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Panie kilas zakladaj pan lige, polowa maja zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) To co rozumiem, że gramy na graczy z def i mamy trade deadline. Dalej -> wiemy ilu zawodników mamy w składzie? ilu gra? i ilu jest na ławce graczy off i deff? i czy będą bidy? Edytowane 26 Maja 2016 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi