SkoczekS1 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Oooo proszę.. trash talk... Pożyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 kucio poszukaj kogos na rynku FA, ja co tydzien zarzucam siec i znajduje punktujących grajkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 @kucio dobra rada, zwolnij AJ, tylko ci miejsce blokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 @kucio dobra rada , zwolnij Eiferta, tylko ci miejsce blokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Zwolnij wszystkich. I tak nie ugrasz nic w tej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Postawiłeś już te browary temu który Ci draftował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ale ze co, wierzysz ze AJ cos ugra w tym sezonie czy starasz sie byc smieszny Skoczku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Kucio wdupił z draftem jak Horncats z Adamem Morrisonem. Ja na bombie ogarnąłem jako tako, i po kontuzjach i niewypałach młodych walczę totalnym szrotem z FA. NEVER GIVE UP! Gdzie jest lista z nazwami na forum i z nazwą drużyny na yahoo? Edytowane 6 Października 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Kily wystap i uzupelnij braki prosze @kucio masz nauczke, nie olewaj draftu Gram teraz z faworytem do koncowej wygranej, bedzie ciezko, oj bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 już to wrzucałem wcześniej, dam teraz na pierwszą stronę i jak ktoś będzie jeszcze o to pytał to dostaje karną porażkę walkowerem w starciu przeciwko mnie: rozkurwiators - wowo Jags4Life - AirForceNine kucio's Team - kucio Armored Skittles - Cisza Slawo's Team - Slaw441 Kuce Korwina - tegotamtego Łagisza Electricians - macias Sopot 49ers - danp Częstochowa Raptors - SkoczekS1 Aniołki Kily'ego - Kily btw Kucio świetny trade, zgadzam się z Danpem, że Andre nadawał się do wywalenia do FA, a tymczasem Kucio jeszcze nim pohandlował w wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) AF9 gramy w przyszłym tygodniu, będę musiał się postarać. Ktoś pakiet RB? Anderson&Martin? Edytowane 6 Października 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ktoś da mi sensownego w r to zrobię laseczke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Przeczytałem laseczkę, spojrzałem na awatar z Popem i mnie.. potrząsnęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Trade zaakceptowany, bo nikt się sprzeciwiał, choć na moje oko Kucio ten trade bardzo wyraźnie wygrał. Trochę chyba wyszła podnieta znanym nazwiskiem. W ogóle Kucio ma po tej wymianie naprawdę dobry skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A ja tymczasem mam nowe nadzieje po tym co Gurley zrobił z obroną Arizony w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Wydawało mi się, że ten, kto wygrał trade zostanie wyłoniony najwcześniej w następnym tygodniu ale luz.. Kily, rozumiem że Kopernik dzwonił i powiedział, żeby dać mu jeszcze szansę? Edytowane 7 Października 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Masz rację, tak samo jak to, czy dalej w tym sezonie zajdą Patriots czy Dolphins rozstrzygnie się najwcześniej w końcówce RS Z Kopernikiem też racja. Jak z nim gadałem to jeszcze dodał, żeby go nie wywalać, bo AF9 już się na niego czai Edytowane 7 Października 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Serio, nie widzę żadnego powodu by tłumaczyć powody mojego trejda, szczególnie Tobie A z Kaepernickiem trafiłeś zajebiście, pobiłbym Cię tylko wtedy, gdybym wziął teraz Jordiego Nelsona Btw wpisałem z ciekawości w Google 'why andre johnson sucks' i trafiłem na specjalne forum dedykowane hejterom AJ;P Edytowane 7 Października 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 "szczególnie Tobie", drogi komisarzu co do tego forum to sugerujesz, że powinniśmy się tam z Danpem zarejestrować czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Niech tak będzie. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi