Baptizia Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja dostałem to samo ale za Antonio Browna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 próbować trzeba, przecież o to w trasach chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Trzydziestu pięciu zawodników ma więcej przebiegnietych jardów niż cała drużyna Cowboys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 a i tak swoja droga to nie wiem w jakie Fantasy wy graliście. Wiadomo ze jak wysylam hill-brown to nikt nie liczy ze się zgodzisz ale ze dasz kontroferte co możesz za Hilla dać albo ze go w ogóle nie chcesz. Przecież to proste jak konstrukcja cepa. W roto NBA wymieniamy pm dla ułatwienia komunikacji przy tradach i wysyłamy kilka razy kontr oferty a tutaj jak dzieci- nie wygłupiajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja się nie domyśliłem że liczysz na konrofertę. Rzuć coś bardziej rozsądnego to wtedy jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 no to my bad, teraz będę rzucał albo od razu fair oferty albo pisał pm do was z zapytaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ktoś chętny na Camerona za cokolwiek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Zrobiłem trejda i jest napisane, że zostanie uwzględniony w rosterze w niedziele 27ego. Ale czy orientuje się ktoś czy będzie to przed czy po meczach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Imo przed meczami, ale glowy sobie uciac nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 To w takim razie nie kombinuję z roszadami w rosterze już przed meczami bo każdy punkt mnie teraz cieszy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 AFO ale mozesz zmieniac sklad do 5 minut przed rozpoczeciem meczu, po prostu rzuc okiem przed 19 waszego czasu i z glowy (jak kestes wtedy kolo kompa, sieci itd oczywiscie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jak nie zagrają Ivory i Stewart to jestem w pupie w tej kolejce. Chociaż z drugiej strony liczyłem na odrodzenie Stewarta, ale póki co gra lekką miernotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 AFO ale mozesz zmieniac sklad do 5 minut przed rozpoczeciem meczu, po prostu rzuc okiem przed 19 waszego czasu i z glowy (jak kestes wtedy kolo kompa, sieci itd oczywiscie). To dzięki za info na przyszłość. Jutro niestety mnie nie ma ale się przyda ta wiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Trade'y już przeszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja wystawiłem Riversa zamiast Daltona po czym u buka postawiłem na Bengals i Vikings... That makes sense. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Pare ciekawostek z tego weekendu:kucio nie lubi IlajaDevonta Freeman 37pkt z lawkiZabójczy debiut Todda GurleyaDefensywa Broncos total 95pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 95 pkt czego? U mnie Dalton na ławce 30 fantasy pts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A u mnie Maclin w końcu punktował przez cały mecz, a nie tylko pierwszą połowę i wygrał mi rzutem na taśmę przegrany mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Alex Smith 7 razy sackowany. Widać, że OL trzyma poziom 'lidera' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Wnioskuje komisyjnie by usunac z ligi druzyne Kuce Korwina. Skad ty zes czlowieku wytrzasnal taki korpus WR, jestem w autentycznym szoku,i zaraz pelen podziw. No i zeby nie bylo slabo to jeszcze "niczego sobie" QB, ot taki maly szczegol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi