Kily Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Erforsnajn dostaje nagrodę tygodnia za wyczucie do zawodników Patriots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Kily to zes mi zajebal pstryczka w nos tym cholernych Scottem Chandlerem Ja teraz sie jaram draftkings.com i tam bede trzepal kase, czyt. moje miliony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) To co? Jest ktoś chętny na Bradyego? Kucio go nie chce za Golden Tate'a. Ktoś mi da za niego dobrego wr czy ma się marnować u mnie na ławce? Btw u Kucia pokazuje mi, że ma wszystkich na ławce na ten week Edytowane 11 Września 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 No to mam całkiem łatwy początek sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Zastanowie się ponownie po tym weekendzie kucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Oferta ważna do dzisiaj. Nie będę się Was prosił o łaskawe przyjęcie Bradyego za paczkę fajek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Negocjacje na twardziela, to lubię A Ty Skoczek jak tak bardzo chcesz Wilsona to musisz się postarać o przygotowanie czegoś w rodzaju oferty nie do odrzucenia. Wszyscy są na sprzedaż, ale akurat mój drugorundowiec jest przeze mnie mocno ceniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Oferta ważna do dzisiaj. Nie będę się Was prosił o łaskawe przyjęcie Bradyego za paczkę fajek. Ja mam za dużo WR. Kogo chcesz? (w granicach rozsądku oczywiście) @Kily - chyba jednak mnie nie stać na Wilsona. Edytowane 13 Września 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Rozumiem, że w Odellu jesteś zakochany więc mogę się zamienić za Julio Jonesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Zostanę chyba jednak przy kombinacji Rivers/Dalton. Edytowane 13 Września 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Wg yahoo po czwartkowych meczach Killy ma 10.7 plus 6.1 punktu czyli 40.70 Chcialbym pogratulowac matematykom z yahoo.com Edytowane 13 Września 2015 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) kuźwa wróciłem dopiero teraz do mieszkania i nie zdążyłem wstawić Harvina, który był questionable cały czas... :[ Edytowane 13 Września 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No to mnie zalatwiles Cisza tymi Rams..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 In your face! A Odell jeszcze nawet nie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Dez polamany, Adams lepiej k... step up po tym syfie przeciwko slabiutkim Bearsom. Wiecej nie bede pisal, Kilas nadrobi strrate z nawiazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ktoś poleca szczególnie jakiś mecz z wczoraj? Na razie ściągam Chiefs - Texans i Colts - Bills. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Giants - Cowboys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Dez polamany, Adams lepiej k... step up po tym syfie przeciwko slabiutkim Bearsom. Wiecej nie bede pisal, Kilas nadrobi strrate z nawiazka E tam Danp, Twoi RB zrobili naprawdę dobrą robotę. Ale co gorsza, cieniasy z obrony Denver zrobiły najwięcej fp ze wszystkich defensyw w lidze w tym tygodniu dzięki ciotowatemu jak zwykle w październiju Joe Fluke'o. A tak się cieszyłem, że ukradłem Jetsów z FA... Vikings muszą zagrać naprawdę dobry mecz w ataku, żebym wygrał ten matchup, a przeciwko Niners nie będzie łatwo. :/ btw Panowie, piszcie w odpowiednich tematach (NFL i fantasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ale sila mojej ekipy to Wr a RB. Trza bylo wystawic Sankeya jako flexa dopiero bylbys w szoku A difens Broncos to swietny difens fantasy swoja droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Wiecie dlaczego nie policzyli mi punktow za Julio Jonesa? Jakiś błąd czy nie znam do końca zasad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi