Mailman Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Scott Brooks choc chcialbym sie mylic Edytowane 18 Listopada 2015 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 a Thibo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Wow. Nie spodziewałem się tego tbh. Wow. Nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Głupi ruch ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Napisałem długi post o sytuacji w Houston, ale teraz nie ma sensu go publikować. Wydaje mi się, że to zły ruch, ale jeśli zadziała to ok. http://hangtime.blogs.nba.com/2015/11/18/blogtable-fallout-in-houston-after-mchales-firing/ Większość skrobaczy na nba uważa, że to zły ruch. Dzisiaj spotkanie z Portland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 To może być dobry ruch, ale nie musi. Do tej pory miałem pewność z jednym - z nim na ławce mistrzostwa nie zdobędą na pewno. Ale zapewniał solidny poziom w RS (do tego sezonu) i w tym roku nieźle poradził sobie w PO. Jeżeli chodzi o skład Rockets to nie wydaje mi się, by był w stanie zdobyć mistrzostwo. Ale jakieś tak mikroskopijne szanse mają. To jest skład na zasadzie - jak wszystko wypali, zaklika w kwietniu i maju to można zrobić wielkie rzeczy. Jednak przy McHale'u nie było możliwości nawet na te wielkie rzeczy. To przeciętniak. Nie ma co się oszukiwać. Ale miał jedną zaletę - to przeciętniak. Z niezłym składem wejdzie do PO, wygra w RS 50 meczów, może nawet przejdzie pierwszą rundę. Po prostu zapewnia jakiś poziom, poniżej którego nie spadnie, ale też którego nie przeskoczy. Więc czy to będzie dobry ruch? Jak się pozbierają w Houston, wejdą do PO i wylecą w I rundzie to będzie można uznać za całkiem dobry ruch. Jak zrobią zeszłoroczne OKC i zabraknie im niewiele do PO to neutralnie to ocenię. Jak dalej będą szorować dno to uznam to za zły ruch, bo to samo mógłby robić McHale, a pewnie i on w końcu by ich choć trochę poskładał. Myślę, że decydujący nie był bilans czy nawet zaawansowane statystyki, które mówią, że Rockets są fatalni, ale styl. Są kompletnie nijacy, o czym już pisałem. Tam nic nie funkcjonuje dobrze, oprócz Capeli. No i w ocenie, czy to dobry ruch czy zły też decyduje kogo zatrudnią za McHale'a - jeśli jakiegoś Mike Browna to są bardzo poważne przesłanki, by stwierdzić, że to strzał w stopę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 MArk JAckson - przyznam się że skradłem ten pomysł ale jakby co to pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Będzie mi brakowało czerwonego kubeczka McHale po zwycięstwach i jego konferencji. Wydaje mi się, że do końca sezonu dociągnie ich J.B. Bickerstaff. Zna zawodników, zna "system". D'Antoni się nie nadaje jest nastawiony na off, a Houston jest 29 w obronie, tylko dzięki temu, że NOP są jeszcze gorsi. Sukcesy miał w Suns, ale to było dawno i nie prawda. Thibs? Byłby to szok kulturowy bo players coach jakim był McHale pewnie by zadziałało do momenty gdy przestanie działać. A biorąc pod uwagę, jak Thibs zarzyna zawodników to po paru miesiącach nie było by kim grać. Z serii szalonych teorii z kapelusza. Może McHale po tym co zespół odwala stwierdził, że ma dość i poszedł do Moreya i poprosił, żeby go zwolnił i niech Bickerstaff zostanie HC. Korpo wars nigdy nie dowiemy się jak było naprawdę. Giełda trenerów na dreamshake http://www.thedreamshake.com/2015/11/18/9754572/nba-2015-houston-rockets-kevin-mchale--bickerstaff-jeff-van-gundy-mark-jackson-tom-thibodeau- Mecz z Portland pewnie wygrają. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Jeszcze jedna teoria - Harden zwolnił McHale'a, bo chce pracować z Brooksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Van Gundy jest w ogóle w dyskusji? On nie zostawi Pistons jak coś zaczęło działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Przepraszam bardzo, ale prawa autorskie do Brooksa są po mojej stronie! Jednak nie z powodu Hardena, tylko by kusić latem Duranta. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Van Gundy jest w ogóle w dyskusji? On nie zostawi Pistons jak coś zaczęło działać "Tak szybko o mnie zapomnieli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 tylko nie on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 tylko nie on Nie wiesz co piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Nagranie z konferencji Morey-a. http://www.nba.com/rockets/video/teams/rockets/2015/11/18/1447869463637-morey111815.mp4-123543 ed. Bickerstaff na razie ma kredyt zaufania (był odpowiedzialny za obronę, która była top10 i top5 z Howardem w zeszłym roku) i drużyna na niego reaguje, a nie reagowała na McHale i zwolnienie Kevina to był tough call taki skrót. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja im ofensywę Brooksa za darmo w 30 sekund zaimplementuję. Grać do Hardena i patrzeć co się stanie. Mogą jeszcze Perkinsa kupić, zeby trzymał obronę i dawał leadership w szatni. Wprawdzie chyba nie może teraz ruszać ręką, ale czy ma dwie czy jedną, różnica będzie żadna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Mark Jackson było 3 miesiące od tego, żeby wszyscy gracze Warriors popełnili razem z nim zbiorowe samobójstwo ku czci Wielkodusznego Stwórcy. To może być dobry strzał. live by 3 die by 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Jeżeli Rakiety wygrają ten mecz to nie przez niesamowitą swoją grę, a z powodu, że PTB nie trafia open looków w ogóle. P.S. Harden tak dużo ćwiczył w wakacje umiejętność wymuszania fauli, że zapomniał o podstawach, takich jak choćby rzut.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Jak Houston zatrudni kompetentnego człowieka z miejsca będą w pierwszej linii contenderów. Jak nie lubię Hardena to życzę im tego chociażby żeby zobaczyć jak dobrze może grać ta drużyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Tak z ciekawości - zna ktoś przypadek, gdzie zwolnienie trenera na początku sezonu po kiepskim początku wyszło drużynie na dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi