Hennenberg Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Wizards handlują Nene - Sixers do dzieła, deal robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu84 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Eh, ludzie małej wiary w tym w tym Vegas. Oni nie Trust The Process Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dwa ostatnie sezony Sixers mieli być najgorszym zespołem ligi. Nie byli. Teraz wzmocnili się, ale dalej mają być najgorszym zespołem. Niektórzy nie umieją wyciagać wniosków z własnych błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 a tak wygląda ten wielki Okafor przy Embiidzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 boszee ale mi się marzy, żeby Embid był zdrowy i pozamiatał w tym sezonie wiekszoscia tych wszystkich afree agentów na C, którzy łapia kontrakty 54/4. Przeciez ten chłopak to młody Hakeam i jak bedzie zdrowy to będzie potworem. Okafora widze tak jak kiedyś Duncana w Spurs, poczatek na PF zeby mógl wykorzystać swoja mobilność w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 stałem przy Embidzie na meczu z Wizz.. ramię ma jak moje UDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Hmmm oficjalnie Okafor jest sporo cięższy ... cięższa dupa, niższy środek ciężkości, tłuszczyk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Okafor na pewno nie ma budowy podobnej do Howarda czy Bena Wallace, bardziej coś w stylu Ala Jeffersona czyli tego tluszczyku trochę u niego jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Bardziej nogi, niz tluszczyk. Moze miec sporo miesa na udach i stad wieksza waga. Widac, ze maja inne sylwetki. Okafor jest taki troche Barkleyowaty, watle barki, ale silny brzuch, biodra i nogi i ciezko go bedzie przestawic jak sie nauczy dobrze na nogach pracowac. Natomiast Embid ma posture jak DHoward i najwieksza obrecz barkowa jaka widzialem u koszykarza ever. Edytowane 5 Lipca 2015 przez allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 jest ZBITY trochę ale nie przesadzajcie... to MÓJ ulubieniec tego draftu i oglądałem go mnóstwo..... Okafor na pewno nie ma budowy podobnej do Howarda czy Bena Wallace, bardziej coś w stylu Ala Jeffersona czyli tego tluszczyku trochę u niego jest. wykasuj to zanim traf do łapu capu.. nie "kompromisuj" się Bardziej nogi, niz tluszczyk. Moze miec sporo miesa na udach i stad wieksza waga. Widac, ze maja inne sylwetki. Okafor jest taki troche Barkleyowaty, watle barki, ale silny brzuch, biodra i nogi i ciezko go bedzie przestawic jak sie nauczy dobrze na nogach pracowac. Natomiast Embid ma posture jak DHoward i najwieksza obrecz barkowa jaka widzialem u koszykarza ever. correcto mundo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dawno Embiida nie widziałem ale na tej fotce z JO wygląda jakby trochę masy nabrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 wykasuj to zanim traf do łapu capu.. nie "kompromisuj" się Nie zartuj sobie.. Chcesz mi powiedziec, że budowa Okafora bardziej przypomina Ci budowę Howarda niż Jeffersona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Trudno powiedzieć, ile obecnie waży Embiid. Jedno jest pewne - ten okres, kiedy został dopuszczony do aktywności fizycznej przepracował rewelacyjnie. Koleś ma rewelacyjną ramę, dodał co najmniej 10kg mięśni. Rok temu miałby problemy z przepychaniem większych/cięzszych C. Dzisiaj widzę w lidze tylku kilku gości nad którymi nie będzie miał dużej przewagi fizycznej. Okafor... Okafor to bardziej koleś w typie choćby Bena Wallace'a jeśli chodzi o sylwetkę - mocno ubity, na pewno ma sporo KG mięśni, ale to jeszcze dzieciak. 19 lat to jeszcze nie jest w pełni uksztaltowane ciało mężczyzny. Trenerzy Philly na pewno wezmą go w obroty i myślę, że jak nie po tym offseason, to po przyszłym będzie miał lepszy stosunek mięśnia do tłuszczu. Ale Joel... To jest absolutny freak do tego z darem do koszykówki. Bądź zdrów Hans, bądz zdrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1355409716_00016f.jpg https://nbccollegebasketballtalk.files.wordpress.com/2014/12/okafor.jpg nie żartujcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Okafor tak tylko przy Embiidzie wygląda, a tu mu zaraz jadą, że otłuszczony Spoko, to 19-latek, który jeszcze nawet nie zaczął grać w NBA. Martwić to się można o Łotysza, bo jest nieporównywalnie więcej roboty, niż przy Okaforze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja bym się z porównanami do 'gotowych' zawodników NBA wstrzymał ten sezon lub dwa. Mam gdzieś do dzisiaj Slama z 2004 roku, w którym był artykuł o Howardzie i on wyglądał tam prawie jak patyczak. A jak wygląda dzisiaj to każdy wie. Z Zresztą podobnie się dzieje z AD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Pewnie, że trzeba poczekać ale nie porównujmy Okafora do Wallace. Tutaj BigBen przed przyjściem do NBA http://assets.sbnation.com/assets/951810/BenWallace.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Tłuszczyk? Zawodowy sportowiec i tłuszczyk? Wes Mathews też wygląda jak by był przylany, a gość ma tylko 8% bf. Mają po prostu taką sylwetkę, typową dla endomorfików. Prawdopodobnie gdyby odpuścili z dietą i treningami, to byli by grubciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 wiadomo czy Embid będzei grał? wybirera się w ogóle na Summer League? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 wiadomo czy Embid będzei grał? wybirera się w ogóle na Summer League? SL wykluczone od informacji o 'setbacku'. Czy bedzie grał trudno powiedzieć. Nie boli, czuje się dobrze, wygląda to nieźle, ale nie zagoiło się tak, jak lekarze liczyli i jest rozkminka czy poprawiać coś, czy zostawić jak jest i nie robić scen, bo może będzie dobrze - problem wyszedł prawie rok po operacji, więc raczej nie jest to nic wielkiego, ale biorąc pod uwagę, że to uraz na wysokiego dość poważny, a Embiid ma mega sufit i chcą go wychuchać i wydmuchać na lata to mogą rzucić go znowu na stół, żeby się nie rekontuzjował... W ciągu tygodnia-2 powinno być coś wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi