barcalover Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 To ode mnie kolejny kamyczek do ogródka Whiteside'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 To ode mnie kolejny kamyczek do ogródka Whiteside'a Napisz chociaż o co konketnie chodzi, a nie się w kamieniarza zabawiasz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Napisz chociaż o co konketnie chodzi, a nie się w kamieniarza zabawiasz ;] jak oglądałem to w 1 kwarcie ruchał go Big Al mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Napisz chociaż o co konketnie chodzi, a nie się w kamieniarza zabawiasz ;] O to, o czym pisałem w poprzednim sezonie i przed rozpoczęciem obecnego – Hassan jest mocno przeceniany, a niektórzy nawet uważali (uważają?) go za top10 centrów ligi. Mówiłem, że czekam aż potwierdzi swoją dobrą grę na dłuższą metę i w lepszym składzie. Na razie 1-0 dla mnie niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Mówiłem, że czekam aż potwierdzi swoją dobrą grę na dłuższą metę To rzeczywiście poczekałeś, nie ma co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jeszcze nie skończyłem czekać. Na razie cierpliwie stoję przy płocie i wrzucam kamyczki do ogródka, jak już powiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jesteś zwykłym haterem po prostu, idź się jarać Veceviciem, zostaw te kamienie bo sobie jeszcze krzywde zrobisz. jak oglądałem to w 1 kwarcie ruchał go Big Al mocno Centrzy w typie Ala zwyczajnie mu nie leżą, to nie jest jakieś zaskoczenie, Hassan woli zapasy w trumnie, a nie latać po obwodzie. Zresztą grał tylko 20 minut, mecz wygrany, nie ma sensu wyciągać z tego daleko idących wniosków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jesteś zwykłym haterem po prostu, idź się jarać Veceviciem, zostaw te kamienie bo sobie jeszcze krzywde zrobisz. Centrzy w typie Ala zwyczajnie mu nie leżą, to nie jest jakieś zaskoczenie, Hassan woli zapasy w trumnie, a nie latać po obwodzie. Czekaj... czy ty mówisz to, co myślę, że mówisz? Za Big Alem trzeba biegać po obwodzie? Zresztą grał tylko 20 minut, mecz wygrany, nie ma sensu wyciągać z tego daleko idących wniosków. No dokładnie, nie wiem dlaczego się spiąłeś, jakbym Walla ganił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Winslow w 25 minut +26. Jak na debiut to całkiem nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) @Barca Bo się czepiłeś tego Hassana, a nie widzę za bardzo powodów ku temu, teraz jest w CY i wszystko się wyjaśni. To, że niektórzy mają go w top10? Bez jaj niektórzy mają Irvinga czy Parkera w Top5, Hassan na tle tych typów wygląda całkiem racjonalnie. Chodziło mi o to, że Al wyciąga go z trumny, przesadziłem z tym obwodem. Edytowane 29 Października 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 O to, o czym pisałem w poprzednim sezonie i przed rozpoczęciem obecnego – Hassan jest mocno przeceniany, a niektórzy nawet uważali (uważają?) go za top10 centrów ligi. Mówiłem, że czekam aż potwierdzi swoją dobrą grę na dłuższą metę i w lepszym składzie. Na razie 1-0 dla mnie niestety. Chłopie, ale piszesz bzdury W meczu, o którym mówisz, nikt z wyjątkiem Wadea nie dokarmiał go piłką, a do tego źle wszedł w mecz łapiąc szybkie faule, ponadto jego dobra gra przeciwko Hornets nie była niezbędną Heat do wygrania. Hassan ma gorącą głowę i to jest jego największy problem. Nie grzeszy też zbyt wysokim IQ, ale przestań robić z niego jakiegoś kołka. Naturalnie jest spokojnie w top 10 centrów tej ligi, napisz jeszcze raz inaczej, a spokojnie będzie to można wrzucić do łapu capu. Odnośnie gry Heat: W oczy rzuca się wreszcie lepsza gra piłka w ataku. Już nie ma klepania Wadea,czy Dragicia i rzut w ostatnich sekundach akcji. Dziś nawet Whiteside zaliczył piękną asystę do Bosha. podobają mi się spore możliwości, jakie maja Heat w tym sezonie. Wade nie jest taki napakowany, jak zazwyczaj, co lepiej wróży jego kolanom. Bosh wygląda na to, że nie będzie miał żadnych limitów minut. Świetnie wygląda Winslow - znakomicie broni i sporo widzi w ataku. Nie wiem, jak on się ostał do tego 10 picku. Dzięki Mike! Z Greena obrońcy raczej nie zrobimy, ale może to będzie taka florydzka wersja JR Smitha? Przegraną z Cavs nie ma się co przejmować. Na ten moment coś Dragic się nie może odnaleźć, ale w Heat jest sporo nowego, zatem nie ma co panikować. Heat znów renegocjowali umowę z Ennisem. Świetnie, że udało znaleźć się takie rozwiązanie, żeby ostawić go w składzie z częściowo gwarantowanym kontraktem. Johnsonowi za to zagwarantowano cały kontrakt na ten sezon. Chalmers na ten moment odnajduje się w rotacji, ale Birdman może być faktycznie na sprzedaż. Heat graja Whitesidem i Boshem na centrze, a są jeszcze Stoudemire i UD, zatem obaczymy, co uda się wyciągnąć za spadający kontrakt Birdmana. II rundę draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Naturalnie jest spokojnie w top 10 centrów tej ligi, napisz jeszcze raz inaczej, a spokojnie będzie to można wrzucić do łapu capu. Nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Przecież wczoraj gość fajnie grał. 6 bloków? 9zbiórek, ponad 50% z gry. Trafiał osobiste. Przecież wczoraj gość fajnie grał. 6 bloków? 9zbiórek, ponad 50% z gry. Trafiał osobiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 No super i jak będzie tak fajnie grał jeszcze jakiś czas, to z radością go zaproszę do grona top10 centrów ligi. Na ten moment nie ma miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Znowu piszesz w tonie jakbyś to Ty o tym decydował. Ogarnij się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Amare jest najgorszy, nie dość, ze w obronie robi wszystkie błędy świata to jeszcze gówno dawał wczoraj w ataku. W ogóle ławka Heat zawiodła wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Znowu piszesz w tonie jakbyś to Ty o tym decydował. Ogarnij się. To dawaj swoje top10 centrów ligi Edytowane 31 Października 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Nie wiem, ilu z tych graczy klasyfikować, jako klasycznych centrów, ale Whiteside jest na bank poniżej: Davisa, Cousinsa, Drummonda, Lopeza, Gasolax2 , Duncana, Aldridga, Ibaki, Horforda, Vucevica, Love'a, Jordana, Griffina, Bosha, Jeffersona i Goberta. A pewnie można podyskutować, czy jest lepszy od Chandlera, Valanciunasa, Favorsa, Monroe, Noela,Howarda, czy Randolpha. Oczywiście w zależności, kogo klasyfikujemy na czwórce to Hassan może trafić do czołowej dziesątki. Jak powtórzy poprzedni sezon, to nawet na pewno. Edytowane 31 Października 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jak chcecie "dyskutować", czy Whiteside jest lepszy od Dwighta, to polecam PO z bieżącego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 zakladajac, ze Whiteside bedzie robic cos w stylu 10-10-3 i tylko czasem cos odjebie, to jest lepszy od Vucevicia i Jordana z poprzedniego sezonu. w takim wypadku do top10 ligi sie chyba lapie. a Favors to juz w ogole robi sie niedoceniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi