RappaR Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Mistrzostwa świata nie są żadnym wyznacznikiem A Faried nie spuścił z tonu, po prostu to zawsze był tylko energizer z fajną zbiórka, a poza tym bez specjalnych umiejętności. Fajny chłopak na kilkanaście, może dwadzieścia minut z ławki, ale nic więcej. Z drugiej strony nie wiem czy Faried nie jest lepszy od TT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Nie, zupełnie inny poziom defensywy. Ale jedno mają wspólne - ponownie uważam, że będzie przepłacenie (TT w ten offseason). Wiem, bo bez defensywy to Faried zjada TT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Nie bardzo. Można uznać, że Kenneth jest nieznacznie lepszy, ale prawda jest taka, że obaj nie mają jumperka, obaj są podobnie świetni na off rebs i obydwaj nie prezentują klasy na low post. Gdzie widzisz tak znaczącą różnicę, że Faried aż zjada w ataku TT? Grał z większym zaangażowaniem ale jakby co nie gloryfikuję Farieda. Chodzi o to, że TT to zwykły energizer i gdyby nie sytuacja wschodu, nikt by nie rozpatrywał go jako gwiazdy. Poproszę o uczciwą odpowiedź: chciałbyś go na kontrakcie 60/5 w Lakers? Edytowane 14 Czerwca 2015 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 http://nysportshub.com/2015/05/12/new-york-knicks-best-case-scenario-2015-2016-roster/ Bardzo mi się podoba to co przeczytałem. Może i czysta fikcja, ale właśnie coś takiego chciałbym w Knicks. Nawet jeżeli KAT nie ostanie się do 4 wyboru, to można spokojnie sięgnąć po Willie Cauley-Steina i też będzie dobrze. Co na taki skład powiedzą fani Knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Bev + Wes + McDaniels + Monroe + Wright i niby to wszystko będziecie mieć za 30 mln? Zapomnij Przemo, przy nowym salary to Bev i Wes spokojnie mogą dostać po 7-8 mln, Monroe 13, a Wright i McDaniels nie przyjdą tutaj grac za minimum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Monroe spokojnie maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Matthews, a kto wie czy i nie Beverley dostanie ponad 10 baniek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ja bym się nie pakował w Beverly'ego. Takich gości się wynajduje za małą kasę, a nie przepłaca. Knicks już swojego znaleźli w postaci Gallowaya. Matthews po kontuzji również pass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Agent Wesa mur beton będzie cisnął na jakiś długoletni kontrakt z Blazers, na któey biorąc pod uwagę historie z kontuzjami mogą nie pójść, a inne kluby mam wrażenie będą chciały go podpisać na jakiś kontrakt w typie 1+1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 bezsensem bedzie przeplacanie FA Faried Lawson juz dzis sa za pol darmo do dostania Deron Lowry pewnie tez kwestia ekonomi Derozan kto wie Hibbert za pick w drugiej rundzie idzie z pocalowaniem reki Larryego - serio Pekovic za druga runde, Dieng za pierwsza runde, David Lee za free, Iguodala / Barnes za top20 protected pick Jennings za top20 protected nie widze sense by Phil przeplacil kogokolwiek poza Kawhim, Butlerem, Millsapem, MGasolem zwyczajnie nie ma sensu Cavaliers pozyskali Imana JR, Timo i Love'a za Wigginsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 http://nysportshub.com/2015/05/12/new-york-knicks-best-case-scenario-2015-2016-roster/ Bardzo mi się podoba to co przeczytałem. Może i czysta fikcja, ale właśnie coś takiego chciałbym w Knicks. Nawet jeżeli KAT nie ostanie się do 4 wyboru, to można spokojnie sięgnąć po Willie Cauley-Steina i też będzie dobrze. Co na taki skład powiedzą fani Knicks? bardzo fajne ale chyba sf czuję, że zostaniemy z Monroe i może tym WCS jak nie Mudiayem a reszta kasy pójdzie na Carrola i ze sporymi dziurami na ławce zaczniemy kolejny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Po co Millsap miałby iść do Knicksów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 A kto NYK tego Calderona połknie tak łatwo ? Raczej z Hardawayem, a i tak trza będzie szukać. Stretch provision zawsze można wykorzystać, jak nikt go nie będzie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Melo i Monroe pod koszem w obronie to zart wiec nie mam nic przeciwko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Tak właśnie czytam, że NYK celują w Monroe i Millsapa - to oznacza, że Melo na SF. Brawo! Ten kloc mógłby się przenieść na PF, bo jest coraz wolniejszy, a po kontuzji może być jeszcze ciężej nadążyć za młodymi i mniej masywnymi. Nie bez powodu najlepiej wyglądał na PF ostatnimi czasy.. Idźmy dalej - w takim razie Millsap SF? No jeszcze to da się zrobić, bo to mądry gracz i dobry obrońca. Ale Monroe pod koszem? W ataku da dużo, ale w obronie duet Monroe - Melo? Shevcu ma rację - tam każdy się będzie w trumnę pchał i to z sukcesami. Z tego wyszłaby autostrada do porażki Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Zdzich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 E! Jak tak, to każdy szydzi z Niksów, a teraz same wujki Dobra Rada. Jaki Calderon? Langston Galloway! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) To ja wiem i im bliżej zakupów w lato, to skłaniam się do Twojego pomysłu i obudowania Melo obrońcami i ten niech rzuca. Dlatego chciałbym Beverleya, Matthewsa/Greena/Carrolla i pod koszem KAT lub WCS Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Melo i Monroe pod koszem to będzie padaka, więc jesli Greg jest dogadany to muszą wziąc defensywnego centra z draftu ktróy będzie gótów na tu i teraz albo ogarnąć kogos z FA, a skoroto drugie będzie ciezkie to chyba wybiorą WCS chyba że zostanie coś ciekawszego do wzięcia ztym nieszczęscny 4 pickiem jak by został Russel to spakować resztę co jescze żyje i może wyciągnąc jakiegoś jednowymiarowego kołka n C? nie mam pomysłów jak już pisałem ale trochę szkoda mi w takim drafcie brać WCS z 4.... no i na 2-3 przepłacic Carrola i Wesa i będzie spoko za rok się ściągnie jakąś ławkę i powinno być spoko EDIT: wersja wyżej też spoko ale musi byc dogadany Beverley bo jak nie to NYK zostaną z bez obrońcy bo Jose to nie da rady Edytowane 17 Czerwca 2015 przez devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Co Wy z tym Townsem? To ta jakbyśmy cofnęli się w czasie do roku 2003 i fani Toronto Raptors zastanawiają się czy ostanie się do ich picku LeBron James. A żeby nie było, że się tylko czepiam to czekam z niecierpliwością na ruchy Knicks w to lato. Full kasy do wydania (de facto na waską grupe graczy warto ją na prawde wydac), wysoki pick w drafcie (nie, nie wybiora Townsa ), powrót pulpecika po dłuższej przerwie oraz oczekiwanie na wprowadzenie legendarnej taktyki przez Mistrza Zen. Liczba stron tego topicu w to lato może powalczyć z etatowym wygranym off sezonowego tematu, czyli "W jezioranach..." btw, moze ankieta, ktory topic bedzie miał wiecej postów. Pod koniec września wyniki zapisują w kajucie lorak, rappar, by wyciagnać za 15 lat "na podstawie" statystyk, który bandwagon był liczniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 The Knicks could look at a trade involving Eric Bledsoe and the No. 4 pick in the upcoming draft, according to ESPN's Chad Ford. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi