andy13 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Hej, a czy czasem Rose wciąż jeszcze nie widzi podwójnie na jedno oko? Jeżeli tak, to jest jakby odrobinę usprawiedliwiony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valus Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) To jest szok co tutaj można przeczytać o Rose. Ciekawe czy któryś z Was miał pękniety oczodół i zdaje sobie sprawę z tego jak poważny jest to uraz? U niego jeszcze były komplikacje i poważna opuchlizna. Ja jestem pełen podziwu, że koleś szarpie się. To jest tylko kwestia miesiąca kiedy zacznie atakować kosz na pełnej kurwie, bo ewidentnie tego teraz nie robi przez kontuzje. To jest powód słabszej gry. Żeby było śmieszniej, to na treningach skupiają się ludzie Hoiberga na poprawie obrony przez Rose, a nie ofensywie, bo jak zagoją się rany, to wrócą jego największe atuty i nikt teraz nie martwi się, że robi po 10pkt na mecz. Edytowane 17 Listopada 2015 przez Valus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Pozyjemy,zobaczymy obys mial racje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 znowu kontuzja kostki?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 znowu kontuzja kostki?....coś jednak jest nie tak tymi Adikami...Przekrecenie kostki w tskiej sytuacji? W podstawówce zdarzało mi sie to w kapciach "sierżantach" a nie w obuwiu do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) To jest szok co tutaj można przeczytać o Rose.Bulls to obok Nets mój fav team od czasów MJ'a i też nie mogę się nadziwić kibicom, którzy są chyba najbardziej marudni wśród kibiców NBA w Polsce Rose? Wymienić na Mentosy! Kirk? No miałem nastawić budzik ale jak on jest w S5 to nie oglądam... (wczoraj było na fejsie). Gra z Thunder? Ale będzie przegryw, jest KD u nich (to chyba tutaj było). Najlepsze, że większość tego marudzenia znajduje piękną odpowiedź na parkiecie. Kirk zagrał wczoraj świetnie W ogóle nie ma co marudzić, na moje jest całkiem OK. Nawet do Derricka nie można mieć wielkich pretensji, kolo jeszcze ma problem ze wzrokiem. Obecna forma? Formę trzeba mieć na PO a nie teraz. Byki i tak będą wysoko w tabeli wschodu. Rogi do góry Bulls fani Edytowane 19 Listopada 2015 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Andy a nie przyszlo ci do głowy że kibice nie chca juz dłużej mieć Bulls wysoko po sezonie? Mamy to regularnie od 2011 i co z tego wynika? Max druga runda w PO? Z takim składem i w tej konfie bycie top 3 to nie jest już spektakularny sukces dla kibiców Chicago ECF to minimum! Edytowane 19 Listopada 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 to zalezy czy ze składem zdrowym czy łamliwym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Z takim składem i w tej konfie bycie top 3 to nie jest już spektakularny sukces dla kibiców Chicago ECF to minimum! przeciez wy potrzebujecie minimum drugi seed zeby wogole w obecnej sytuacji myslec o dotarciu do ECF. A na papierze to tez nikogo na wschodzie nie przerazacie, ani S5 ani depth. Strasznie duzo jest pokladow optymizmu zwiazanych z zatrudnieniem nowego trenera, bo faktem jest, ze z Tibo to juz nic wielkiego byscie nie wymyslili. Czy Hoi cos ulepi lepszego z tej maki ? Pewnie tak, tylko musi zaczac to skladac po swojemu a nie na spadziochach po Thibsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Z takim składem i w tej konfie bycie top 3 to nie jest już spektakularny sukces dla kibiców Chicago ECF to minimum! z jakim składem? wymień jednego zawodnika bulls , który z miejsca stałby się bardzo ważnym ogniwem Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Butler, Gasol, Mirotic, Taj Mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Taj? Do S5 tylko Butler, reszta ława. Tam wiadomo, byli by przydatni. Ale to nie jest mega poziom. Nie chce być źle zrozumiany, Bulls ma fajny skład. Ale mówienie ze druga runda to żaden sukces dla kibica Chicago to dla mnie coś nie halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) z jakim składem? wymień jednego zawodnika bulls , który z miejsca stałby się bardzo ważnym ogniwem Cavsdziecko a gdzie ja piszę o wyższości BULLS nad Cavs?Co ma jedno z drugim wspolnego? Napisałem tylko ze ECF to dla zmęczonych kibiców Bulls minimum, co w tym niezrozumialego? Wszystko poniżej to będzie kolejna porazka I zgadzam się, że aktualnie Bulls są gorszym teamem od Cavs, zresztą tylko w tym topicku pisałem to już kilka razy Cavs są team to beat na wschodzie, ale żaden inny zespół nie powinien być dpa Bulls zagrożeniem, żaden nie jest jednoznacznie lepszy w ewentualnej serii. Pytanie tylko czy i jak Bulls będą grswli w kwietniu pod wodzą Freda i co najważniejsze w jakim składzie, bo dotychczas nie było PO w którym ten roster był zdrowy Edytowane 19 Listopada 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Też życzę Bulls przynajmniej ECF ale nie o to mi chodziło. Miałem na myśli nieuzasadnione, nachalne marudzenie, którego nie da się usprawiedliwić "oczekiwaniem na sukces". Konkret dla przykładu - pojawiło się wczoraj info, że Kirk Hinrich wyjdzie w S5 i od razu txt "miałem nastawić budzik, ale jak tak, to szkoda nocy". I co? I ten obśmiany facet zagrał bardzo dobrze, a Bulls zaliczyli przekonujący win. Takich sytuacji dewaluowania zasłużonych graczy z lubianego teamu jest w przypadku tej ekipy całkiem sporo O Derricku to już w ogóle szkoda mówić, bo wiadomo, że facet jest łamliwy i dużo głupot gada, ale to wciąż MVP z Chicago. Szacun dla gościa. Co do oczekiwań to wszystko zależy od zdrowia rosteru. Teoretycznie tylko Cavs są silniejsi, ale jak się posypią zwolnienia to znajdzie się kilka załóg mogących odprawić Bulls wcześniej. Czy to będzie jakiś dramat? Nie, taki to sport. Wcześniejsze odpadnięcie to byłby dramat dla Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 dziecko a gdzie ja piszę o wyższości BULLS nad Cavs? dziecko, a gdzie ja stawiam taki zarzut? po prostu pisze ze bulls nie ma składu na top2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 dziecko, a gdzie ja stawiam taki zarzut? po prostu pisze ze bulls nie ma składu na top2więc kto jest od nich lepszy? zdecydowanie lepszy, poza Cavs?Wizards? Raptors? Hawks? Wszystkie ekipy są na bardzo zbliżonym poziomie i o końcowym rozstawieniu mogą tu decydować jedynie kontuzje Powtarzam Poza Cavs na wschodzie nie ma zespołu, który zdecydowanie jest lepszy od Bulls i dlatego też finał konfy jest a nawet powinien być minimum! Czy z drugiego czy z trzeciego seeda Byki mają szansę na ECF Trafią Cavs i na ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Lepiej Joseph napisz mi co jest z Niko? Znakomity początek sezonu a teraz tak średnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbytek Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 wg mnie spadek formy po braku przerwy między sezonami, gasol chyba podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 więc kto jest od nich lepszy? zdecydowanie lepszy, poza Cavs? Wizards? Raptors? Hawks? Wszystkie ekipy są na bardzo zbliżonym poziomie i o końcowym rozstawieniu mogą tu decydować jedynie kontuzje Powtarzam Poza Cavs na wschodzie nie ma zespołu, który zdecydowanie jest lepszy od Bulls i dlatego też finał konfy jest a nawet powinien być minimum! Czy z drugiego czy z trzeciego seeda Byki mają szansę na ECF Trafią Cavs i na ryby zeby sie spotkac do\piero z Cavs w ECF musza byc 2 seed,ale z drugiej strony poco,przeciez to juz jest klątwa,dopóki gra tam James,Byki zawsze zostana zatrzymane,ale to juz razy było przerabiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 zeby sie spotkac do\piero z Cavs w ECF musza byc 2 seed,ale z drugiej strony poco,przeciez to juz jest klątwa,dopóki gra tam James,Byki zawsze zostana zatrzymane,ale to juz razy było przerabiane To nie jest klątwa – po prostu Bulls są zawsze słabsi od ekip, w których gra James. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi