Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2015/16

mycek

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękujemy Ci o zbawco za Twą wypowiedź - od dzisiaj życie będzie dla mnie łatwiejsze...

Dante, Twoje udzielanie się w tym temacie sugeruje jedną rzecz - kurna, to Ty musiałeś byś ofiarą tego domniemanego gwałtu, co go ponoć D. Rose z kumplami komuś zafundowali. Ode mnie jedna rada całkiem za free: idź z tym do Drzyzgi, do "Sprawy dla Reportera", "Uwagi", lub gdziekolwiek indziej, ale tu już nie pisz więcej...

Kibice Bulls: w ramach ochrony środowiska zorganizujmy zrzutę na kurs angielskiego dla Dante - otworzy się mu sie później konto na forum RealGM, a trole czują się lepiej jak mają większą widownię - owca cała i wilk syty, bo to, że tutaj nikt go nie lubi jest chyba oczywiste...

Pozdrawiam

Edytowane przez Benon

Dziękujemy Ci o zbawco za Twą wypowiedź - od dzisiaj życie będzie dla mnie łatwiejsze...

Dante, Twoje udzielanie się w tym temacie sugeruje jedną rzecz - kurna, to Ty musiałeś byś ofiarą tego domniemanego gwałtu, co go ponoć D. Rose z kumplami komuś zafundowali. Ode mnie jedna rada całkiem za free: idź z tym do Drzyzgi, do "Sprawy dla Reportera", "Uwagi", lub gdziekolwiek indziej, ale tu już nie pisz więcej...

Kibice Bulls: w ramach ochrony środowiska zorganizujmy zrzutę na kurs angielskiego dla Dante - otworzy się mu sie później konto na forum RealGM, a trole czują się lepiej jak mają większą widownię - owca cała i wilk syty, bo to, że tutaj nikt go nie lubi jest chyba oczywiste...

Pozdrawiam

+

Nie no przecież po meczu z OKC były komentarze, że nareszcie się przełamał, przebudził, że jego aktywność to jakiś plan Bulls. 

Chociaż z góry były wiadomo nie od dzisiaj jak gra Rose, zagra jeden fajny mecz i potem znowu będzie klepał padakę. Co tylko napisałem to jak diabeł z pudełka wyskoczył jospeh i wirakocza z głupimi tekstami. Nie wiem od kiedy stwierdzenie faktu, iż Rose już tak gra w tym momencie kariery że bardzo dobre mecze mu wpadają między słabymi jest jakimś obrażaniem kogokolwiek. Ja jakoś nie dostaje odczyny alergicznego, jak co niektórzy bo Lebronie jadą, tym bardziej że to co napisałem o DR to akurat prawda.

Panowie do niektórych napisałem osobiste ostrzeżenie - część postów skasowałem część edytowałem

Rose gra jak gra ale skupcie się na zawodnikach a nie na innych użytkownikach forum - jestem za swobodą wypowiedzi ale nie obrażaniem sie na to że ktoś ma inne zdanie albo wręcz obrażaniem sie już wzajemnym

jest Butler, Gasol i Rose - to jest obecna "wielka trojka" CHI (narazie graja jeden dobry mecz na zmiane, co mecz), glebi brak az boli. Hoiberg to nie jest jednak cudotworca i chyba wyglada na to, ze bedzie szukanie nowej, nie D tozsamosci, caly RS sezon. I w sumie moze i dobrze, tylko kogo bedzie CHI "kaptowac" we FA ? 

Przecież to zależy jaki plan mają osoby odpowiedzialne za ten klub. Mimo wszystko w tej chwili jest Butler i Mirotic i wokół nich powinni team budować. Gasol potrafi zagrać świetnie, ale ma swoje lata i nie wiadomo przez jaki czas utrzyma produkcję, dlatego chyba w pierwszej kolejności powinni szukać kogoś na pozycję centra. A reszta to zależy od planów wobec DR, czy zamierzają go trzymać i na jakiej zasadzie. Tylko konkurencja w FA będzie spora i chociaż Chicago to ogromny rynek to jakoś z tymi FA tak kiepsko im idzie.