Wujek Wójcik Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Najlepszy moment jest wtedy, gdy TD łamiącym głosem dziękuje Popowi, za to, że był dla niego jak ojciec... WIELKI GRACZ Dokładnie, zresztą chwila gdy Pop wspomina rodziców Dunkana i to, że się nie zmienił, mega bardzo podbiło to ogolnie obraz moj TD, chyba trzeba dojrzeć do niektórych graczy po prostu. W takiej lidze i cyrku jakim jest profesjonalny sport za grube hajsy w kraju rozpusty i być normalnym ziomkiem to jest coś. A co do biadolenia o Kobasie, przestancie, każda druzyna wzielaby w ciemno te pare lat lipy które teraz Lakers mają, za to by mieć taką legende jak KB i wszystko co z tym związane ring ring ring... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Wujek Wójcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Memory 5 Danny Green i wszystko jasne. Gdyby ktoś mi powiedział, że Harden będzie miał mniej strat niż Leonard to zabiłbym bym go to śmiechem. Houston pomogło wygrać te spotkanie Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Przepraszam, ale to wyglądało jak z góry umówiony wynik. Szczególnie te straty i podania w ręce Spurs na końcu meczu. Dziwny był ten mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Ej. Są Święta. Weźcie dajcie jeść temu Dajounte Murrayowi. Kolo wygląda nawet na myślącego ( czasem za wolno lub za dużo ale jednak) ale Autyzm Rivers wygląda przy nim jak jakiś kulturysta. I czasem to on na zasłonach od Crawforda się odbijał jak od ściany. Ja mogę mu dać od siebię rybę po grecku. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jakim cudem to nie wpadło Leonardowi na koniec dogrywki, to ja naprawdę nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Wiadomo coś czy LMA zagra z Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Średnia wieku musi się zgadzać: Joel Anthony na 10 dniowym kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Średnia wieku musi się zgadzać: Joel Anthony na 10 dniowym kontrakcie Nie ma Duncana, a jakiegoś centra z mistrzowskim doświadczeniem trzeba mieć w organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 No wczoraj Leonard popłynął tylko czekać, aż CP3 przyjdzie za Parkera i mamy dynastię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jak nie kibicować spurs. Dziwny ruch. Ja. Gasol na dłużej? Wymiana 2 za 1? Coś nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jak nie kibicować spurs. Dziwny ruch. Ja. Gasol na dłużej? Wymiana 2 za 1? Coś nie teges W sensie że Ty w paczce z Gasolem za kogoś macie iść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Nie. Rozbij te myśli. Spurs się raczej zbytnio nie ruszają w lutym. Wiec albo gasol się połamał ba dobre albo jednak maja jedno miejsce zaraz wolne bo innych graczy 2 wymieniają na 1. Wymiana gasoka po podpisaniu w lato nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Nie. Rozbij te myśli. Spurs się raczej zbytnio nie ruszają w lutym. Wiec albo gasol się połamał ba dobre albo jednak maja jedno miejsce zaraz wolne bo innych graczy 2 wymieniają na 1. Wymiana gasoka po podpisaniu w lato nope Sieś postarzałeś, nawet gry słownej nie wylapałeś Dla normalnego niekoszykarskiego człowieka takie złamanie to miesiąc gipsu po operacji + reko Czyli ok 1,5-2 miesiące GAsolina na L4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 ja wiem że jeszcze kupe czasu ale są jakies sygnały kogo Spurs obserwują przd tym Draftem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 No idea. Spurs to siedzą cicho w wielu tematach. Nie wiem co zrobią w lutym Wiec należy czekac. Imo powinni przehandlować Pick ale od lat maja komplet. Na 5 lat maja 9 a 10 to protect 55-60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ale wizyta po Oscary owocna Te rzuty niektórych graczy lakers to śmieszne są. Gorsze wizualnie niż matrixa. Nance russ czy tyczka rzucają tak zerwane rzuty Ingram dlugas ładnie wsadza ale ba jumpshoot nie mogę patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mam nadzieje, że PGasolowi rola z łakwi się spodoba i to zostanie na dłużej. Ogólnie przyjemny meczyk. Kawhi trochę się w Wigginsa bawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ogólnie przyjemny meczyk. no bawię się jak nigdy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja się cieszę ze tak to wyglada. Thomas robinson do 5s Thomas robinson do 5s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi