eMeS Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A propos ruszajacej ligi, mamy jakis twardy deadline do kiedy czekamy na brakujacego GMa? Twardego deadline nie ma, można je ustalić. Miałem dać mu jeszcze tydzień i podnieść sprawę na forum, ale skoro zrobiłeś to wcześniej to IMO rozgrywki powinny ruszyć przynajmniej 2 tygodnie przed prawdziwym NBA. Więc deadline powinien być taki żeby się wyrobić na ten termin. 11 października? Przy czym można zbierać kandydatury na zastępstwo w międzyczasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Twardego deadline nie ma, można je ustalić. Miałem dać mu jeszcze tydzień i podnieść sprawę na forum, ale skoro zrobiłeś to wcześniej to IMO rozgrywki powinny ruszyć przynajmniej 2 tygodnie przed prawdziwym NBA. Więc deadline powinien być taki żeby się wyrobić na ten termin. 11 października? Przy czym można zbierać kandydatury na zastępstwo w międzyczasie.Jak dla mnie brzmi sensownie. Wybacz, ze tak wyskoczylem przed szereg, ale mnie swiezbi zeby sie dorwac do waiverow/Fasow ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Wybacz, ze tak wyskoczylem przed szereg, ale mnie swiezbi zeby sie dorwac do waiverow/Fasow ;-) Wiadomo ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 na czym stanęło w kwestii slotu I.L. - jak mam max cap osiągnięty mogę brać gracza za minimum czy max to max ? w temacie z ankietą chyba nie było konkluzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 rzeczywiście jeszcze nie jest to wpisane do regulaminu, ale konkluzja była według mnie, że max to max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 rozwaze oddanie Lebrona, przy dobrej ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Do wszystkich zainteresowanych graniem w Roto Dynasty: Jeżeli Arctus nie dołączy do 11.10 do ligi, to zwolni się jedno miejsce. Tworzę więc listę rezerwową, chętni mogą się zgłaszać w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Zapisz mnie na listę rezerwową. Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dziś do końca dnia czekacie czy do jutra do końca dnia? Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Już się wpisałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Powodzenia w takim razie. Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jeżeli Arctus nie dołączy do 11.10 do ligi[...] Już się wpisałem....Wow, to sie nazywa w ostatniej chwili ;-) Moglbys rozwinac co sie stalo, ze opusciles draft i prawie poczatek gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rango Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ja chętnie wejdę do jakieś ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Problem z mailami i samym komputerem, oraz tradycyjnie początek roku szkolnego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dokładnie, Arctus zapisał się w ostatniej chwili. Mam nadzieję, że w trakcie sezonu kontakt z nim będzie lepszy. Powodzenia w takim razie. Dzięki za zainteresowanie tematem, był to spory komfort mieć Cię na liście rezerwowej, może jeszcze kiedyś powtórzymy ten manewr ; ) Mamy pełny skład i wkrótce otwieramy nasz teatrzyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie chce nic mówić ale W KOŃCU :D odpalajmy lige , czas na łowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Też się nie mogę doczekać waiverowskich polowań na czarownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Dokładnie, Arctus zapisał się w ostatniej chwili. Mam nadzieję, że w trakcie sezonu kontakt z nim będzie lepszy. Musi.... Jest ktoś chętny na Duncana....? Edytowane 11 Października 2015 przez Arctus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 odpalajmy lige , czas na łowy Też się nie mogę doczekać waiverowskich polowań na czarownice To jedziemy! Podziekowania dla komisza za ogarniecie tematu! Wreszcie mozna przebierac w tej puli odpadkow, staroci i swiecidelek, z ktorych prawie wszystkie sa szklem, ale mozna widziec w nich diamenty ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi