eMeS Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jest wymiana pomiędzy San Antonio Spurs, a Denver Nuggets*: Hassan Whiteside za Mike Conley, Jr. * Detroit Pistons ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 prawda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 * Detroit Pistons ; ) Coś mi się pomyliło :/ tak czy siak dzięki za sprecyzowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Głównie do tankujących FT - jeśli któryś jest zainteresowany Masonem Plumlee zapraszam na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Potwierdzam deal z Qooniu z tematu Rookie Draft. MCW za #12. Austin Rivers out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Drodzy, liga odnowiona na yahoo. Zaproszenia zostały wysłane 18 osobom. Jak tylko eMeS dołączy do ligi, mianuję go komiszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) ja nie dostalem zaproszenia, [adres e-mail wyciety] Edytowane 12 Września 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Tym już się zajmie eMeS, którego przed chwilą zmieniłem jako komisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Wysłane, thompkins też poproszę Cię o adres mailowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 ja nie dostalem zaproszenia, [adres e-mail wyciety] Wysłane, thompkins też poproszę Cię o adres mailowy.Ale to lepiej na privie... wycialem w/w adres bo to az sie prosi o spam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) i'm in, przypominam tez ze zmienilem team na Pistons pzdr e: ok, obczailem ze samemu sie zmienia Edytowane 12 Września 2015 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 ktoś chce kupić pick ? moze byc za przyszłoroczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 pick IND2015 sprzedany do LAC w zamian za pick MIL2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Oddam Davida Westa za pick przyszłoroczny... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Będąc zdziwiony, że Benon nie wywala nikogo ze składu wybierając grajka, to znaczy że w offseason można mieć w składzie więcej niż 14 graczy? Przy okazji: Myles Turner kolek23 nastepny Użytkownik Tizz edytował ten post 09 wrzesień 2015 - 11:31 Wydaje mi się, że na FA poszedł wtedy Shump, czy takie decyzje też można po czasie zmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 nie jest czas na zwolnienie do konca draftu przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 "2.3. Jeśli pobranie gracza w drafcie powoduje przekroczenie dopuszczalnej liczby graczy w drużynie [1.6.] najpóźniej do zakończenia draftu GM powinien napisać jakiego gracza usuwa ze składu." Jak nikt nie zgłosi się po Westa do końca draftu, to proszę właśnie jego out... W ramach przypomnienia: West za pick 2016, lub cokolwiek... Jak ktoś zaproponuje jakiegoś gracza, to mogę dorzucić Brooksa, Brewera, lub Stuckeya... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 OK, mi się taka opcja podoba, z tym że uważam, że jeśli w wyniku wymiany w offseason ktoś ma więcej niż 13 graczy, to także powinien mieć możliwość zejścia do 13 do końca draftu. p.s Shump się rzucił w oczy, bo to byłby jeden z lepszych dostępnych FA. p.s 2Benon, co do DWesta to daje cokolwiek, aka Trevora Bookera - mamy deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 ...tego cokolwieka akurat nie chcę... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi