Skocz do zawartości

[Liga Roto Dynasty] - sezon 2015/2016

karl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  W dniu 15.06.2016 o 08:35, Szulim napisał(a):

Nie żebym nie lubił Emesa ale chyba czas powoli się zastanowić nad ewentualnymi kandydaturami na nowego komisza :smile:

W dniu 15.06.2016 o 14:15, bulek napisał(a):

Tylko kto?

Ano wlasnie, skoro nie ma chetnych do pomocy przez tyle czasu to nowych kandydatow brak...

Ja pisalem od poczatku, ze chce grac jako GM, a nie dokladac sobie nastepnej organizacji po Roto.

W zeszlym sezonie tym aktywnym byl wlasnie eMeS ;-) Ale ciezko kogos krytykowac za mniej wolnego czasu.

• 3 tygodnie później...
  W dniu 4.07.2016 o 21:12, SlaKB napisał(a):

I jak? Działamy coś czy liga dead? :smile:

W dniu 11.07.2016 o 09:18, Marthinus napisał(a):

Podbijam pytanie...

Liga wisi w zawieszeniu bo po sezonie potrzebny jest komisz do watkow organizacyjnych...

Poniewaz minely 3 miesiace i to jest absurdalne to dluzej nie wytrzymam, wiec trzeba ogarnac chociaz jakies podstawy, zacznijmy od dekleracji, jak sie okaze, ze zniknelo pol ligi to moze faktycznie trzeba zwijac ta zabawe, a jak wszyscy sie stawia to moze latwiej bedzie to wszystko ogarnac.

Zalozylem watek z deklaracjami tutaj - http://www.e-nba.pl/topic/4889-liga-roto-dynasty-deklaracje-na-sezon-20162017/

• 3 tygodnie później...
  W dniu 15.07.2016 o 11:03, wiLQ napisał(a):

Poniewaz minely 3 miesiace i to jest absurdalne to dluzej nie wytrzymam, wiec trzeba ogarnac chociaz jakies podstawy, zacznijmy od dekleracji, jak sie okaze, ze zniknelo pol ligi to moze faktycznie trzeba zwijac ta zabawe, a jak wszyscy sie stawia to moze latwiej bedzie to wszystko ogarnac.

Poza eMeSem wszyscy sie szybko stawili, ale wycofal sie jedyny kandydat na komisza, wiec organizacyjnie liga ciagle lezy i kwiczy. Jakie macie pomysly co z tym zrobic i jak wyjsc z impasu? Nie spotkalem sie wczesniej z taka sytuacja, ale przy dotychczasowej inicjatywie to smierc naturalna jest realnym zagrozeniem. Edytowane przez wiLQ

W dniu 3.08.2016 o 11:40, wiLQ napisał(a):

Poza eMeSem wszyscy sie szybko stawili, ale wycofal sie jedyny kandydat na komisza, wiec organizacyjnie liga ciagle lezy i kwiczy. Jakie macie pomysly co z tym zrobic i jak wyjsc z impasu? Nie spotkalem sie wczesniej z taka sytuacja, ale przy dotychczasowej inicjatywie to smierc naturalna jest realnym zagrozeniem.

proponuje, zebys Ty zostal komiszem:]

W dniu 3.08.2016 o 14:33, falcao napisał(a):

proponuje, zebys Ty zostal komiszem:]

Problem w tym, ze nie chce nim byc. Dolaczylem do ligi przy zalozeniu, ze bede tylko GMem [co podkreslalem!], a do tego wg mnie jest konflikt z organizacja Roto we wrzesniu i pazdzierniku. Nie mam picku w tym drafcie Dynasty i planowalem go calkiem olac, ale jako komisz nie moglbym tego zrobic.

W dniu 3.08.2016 o 12:40, karl napisał(a):

Chociaż moze będziemy szukać playera, który od razu bedzie komiszem :smile:

W dniu 3.08.2016 o 12:45, QAS napisał(a):

dobre karl ; )

Nie wiem czemu sie smiejesz jak to poki co najlepsza alternatywa.

Moznaby popytac wsrod sprawdzonych komiszow czy chcieliby doslownie przejac miejsce eMeSa...

Z innych wydumanych pomyslow mam taki - moze podzielic obowiazki komisza na kilka osob?

W dniu 3.08.2016 o 12:45, QAS napisał(a):

no cóż, trzeba wybrać komisza spośród tych, którzy nie bardzo chcą ale wykazują aktywność tudzież zrozumienie tematu (oczywiście wiLQ, ale jeśli absolutnie nie ma jak to widziałbym maca)...

W dniu 3.08.2016 o 14:47, kolek23 napisał(a):

Osobiscie niestety nie mam czasu na zajecie sie tematem, ale popieram i wiLQ'a i mac'a, jezeli ktorys bedzie mial sile ogarnac!

Zglaszanie innych raczej srednio dziala... Edytowane przez wiLQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.