julekstep Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 to teraz czas na wpierdol dla tego zenujacego mini majka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Ferrari wyzwał Łaszczyka? XD zróbcie to błagam. I Staśko też niech dadzą walkę z facetem. I respirator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Po pierwszych 5 wiatrakach było wiadome, że Ajtuj wygra, szkoda jednak tej kontuzji. Bomba niezły odklejeniec, fajnie, że Josef wyjasnia truskuli XDD. No i szkoda, że staśko wygrała bo kupon by siadł. Gala 7/10, lepsza niż fame bo nie było c***owych polskich rapsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 4 minuty temu, Kołczu33 napisał: lepsza niż fame bo nie było c***owych polskich rapsów. Nie no k**** ziew w c***, brak rapsów jedyny plus, w klatce stypa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 14 minut temu, Cardi napisał: Nie no k**** ziew w c***, brak rapsów jedyny plus, w klatce stypa. No styppin' był uprawiany mocno ale to przez to, że walka Bomby z Królem piekieł potoczyła się tak jak i potoczyła, każdy oczekiwał czegoś więcej. No i to, że Laski biją się na koniec to dramat ale tu rozumiem, że w grę wchodzi sprzedaż PPV. Godzinę temu, Reikai napisał: Boze, ciężko znaleźć bardziej wkurwiającego typa niż Ferrarri. "Dawaj się walimy jeszcze raz" xD Śmiejesz się, ja do końca miałem nadzieje, że pozwolą im się napierdalać jeszcze raz xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Teraz, Kołczu33 napisał: No styppin' był uprawiany mocno ale to przez to, że walka Bomby z Królem piekieł potoczyła się tak jak i potoczyła, każdy oczekiwał czegoś więcej. No i to, że Laski biją się na koniec to dramat ale tu rozumiem, że w grę wchodzi sprzedaż PPV. Mnie te konflikty nie jarają w ogóle. Znałem tylko Ajtuja i Natsu, bo widziałem jej filmiki. Ale te gale się robią coraz c***owsze dla takiego boomera jak ja do oglądania. Po co ci ludzie cokolwiek trenują? Chcą się bić, niech idą z tym co mają. Walki prosów na freak galach to jak incydent w Krośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 6 minut temu, Cardi napisał: Mnie te konflikty nie jarają w ogóle. Znałem tylko Ajtuja i Natsu, bo widziałem jej filmiki. Ale te gale się robią coraz c***owsze dla takiego boomera jak ja do oglądania. Po co ci ludzie cokolwiek trenują? Chcą się bić, niech idą z tym co mają. Walki prosów na freak galach to jak incydent w Krośnie. Trenują żeby pokonać przeciwnika to przecież oczywiste. A lore tego świata to najciekawsze co mają do zaoferowania, mnie jako konesera dymów bardziej interesują konferencje i patologia, niż same walki, które in the end są strasznie nudne. Polecam to śledzić bo zajebiście wypełnili polski internet tym wszystkim. Walki prosów na całe szczęście są na samym początku i nikogo nie interesują, chyba, że mówiłeś o Ajtuju i Denisie, ale jaki z denisa pros to chyba pokazał w pierwszych 10 sekundach gdzie wyskoczył cepami, które Ajtuj zdodgował jakby się bawił z pumbą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Penis Załęcki to moj ulubiony gangstero - hoooligano - pato -celebryta xD zawsze na sztywno, z tymi samymi sztywnymi zasadami, i pozdrowieniami dla szytywnych i dobrych chłopaków xd Denis Pało jeśli to czytasz, to wiesz co... i wiesz gdzie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 2 minuty temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Penis Załęcki to moj ulubiony gangstero - hoooligano - pato -celebryta xD zawsze na sztywno, z tymi samymi sztywnymi zasadami, i pozdrowieniami dla szytywnych i dobrych chłopaków xd Denis Pało jeśli to czytasz, to wiesz co... i wiesz gdzie xd Mnie to rozpierdala, że typ ma tyle samo lat co ja a wygląda jak mój ojciec XD. Kolejny plus koszykówki nad sportami walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 2 minuty temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Penis Załęcki to moj ulubiony gangstero - hoooligano - pato -celebryta xD zawsze na sztywno, z tymi samymi sztywnymi zasadami, i pozdrowieniami dla szytywnych i dobrych chłopaków xd Denis Pało jeśli to czytasz, to wiesz co... i wiesz gdzie xd Jak trafisz do więzienia jako strażak to jestes traktowany jako policjant. Joseph według chlopa by nie pożył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Nie spodziewałem się, że ktoś na forum się tak zniży by oglądać to gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 WINA BUTÓW xD 23 minuty temu, RappaR napisał: Nie spodziewałem się, że ktoś na forum się tak zniży by oglądać to gówno no tak to wręcz niemożliwe że na forum o ganianiu w 10ciu za piłką dzieją się takie rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 6 minut temu, julekstep napisał: no tak to wręcz niemożliwe że na forum o ganianiu w 10ciu za piłką dzieją się takie rzeczy! Nie mówię o jakichś strasznie wysokim poziomie, ale jednak nie sądziłem, że na forum fanów Tarantino, ludzie by się zachwycali premierą 365 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Teraz, RappaR napisał: Nie mówię o jakichś strasznie wysokim poziomie, ale jednak nie sądziłem, że na forum fanów Tarantino, ludzie by się zachwycali premierą 365 dni ale kto tu się zachwyca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Teraz, julekstep napisał: ale kto tu się zachwyca? Użyłem porównania. Sam fakt oglądania jest, noo, "zaskakujący" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Teraz, RappaR napisał: Użyłem porównania. Sam fakt oglądania jest, noo, "zaskakujący" na filmwebie (czyli portalu dla ludzi lubiących filmy) 365 dni ma 100k głosów więc totalnie nie trafiłeś z porównaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Teraz, julekstep napisał: na filmwebie (czyli portalu dla ludzi lubiących filmy) 365 dni ma 100k głosów więc totalnie nie trafiłeś z porównaniem Filmweb to nie forum fanów Tarantino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) 1 minutę temu, RappaR napisał: Filmweb to nie forum fanów Tarantino. to też nie jest forum fanów Lakers no i na filmwebie Tarantino ma ocenę 8,9 - więc chyba go lubią Edytowane 17 Września 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 5 minut temu, RappaR napisał: Filmweb to nie forum fanów Tarantino. Ludzie po tygodniu roboty chcą sobie obejrzeć coś odmóżdżającego, nie widzę tutaj problemu. Plus zawsze to co najbardziej kontrowersyjne wybudza duże zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi