RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: Akurat Pablo z tego co sie orientuje to jest mocno konserwatywny w tych kwestiach, wiec raczej by byl po Twojej stronie u Rapcia bardziej LAFowy vibe (faceci ofiary, panny k****, HWDDanielom) - i ja rozumiem troche podejscia bo faktycznie dzis w mainstreamie jest dosc silna anty-typowa narracja...no ale k**** Pawel Jozwiak to nie jest dobry przyklad na ofiare tej narracji xD Nie no, zajebiście Uważam, że każdy ma prawo oczekiwać w relacji wsparcia od partnera i widzę, że nagle stoję w osamotnieniu, bo to narracja równie rewolucyjna jak wyścigi rydwanów w motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Nie no, zajebiście Uważam, że każdy ma prawo oczekiwać w relacji wsparcia od partnera i widzę, że nagle stoję w osamotnieniu, bo to narracja równie rewolucyjna jak wyścigi rydwanów w motoryzacji Nierealna. Na świecie jest masa c***owych ludzi od których lepiej nie oczekiwać za wiele bo to prosta droga do rozczarowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Nie no, zajebiście Uważam, że każdy ma prawo oczekiwać w relacji wsparcia od partnera i widzę, że nagle stoję w osamotnieniu, bo to narracja równie rewolucyjna jak wyścigi rydwanów w motoryzacji tak samo jak kazdy ma prawo oczekiwac 'najlepszego przyjaciela czlowieka' biorac pieska no ale jak wezmie amstaffa ze zryta bania to raczej powinien brac pod uwage to ze ten moze go ugryzc i albo wlicza takie ryzyko w ogolna kalkulacje zyskow/strat albo jest debilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: tak samo jak kazdy ma prawo oczekiwac 'najlepszego przyjaciela czlowieka' biorac pieska no ale jak wezmie amstaffa ze zryta bania to raczej powinien brac pod uwage to ze ten moze go ugryzc i albo wlicza takie ryzyko w ogolna kalkulacje zyskow/strat albo jest debilem Zawsze szanuję za równanie ludzi do psów! 1 minutę temu, fluber napisał: Nierealna. Na świecie jest masa c***owych ludzi od których lepiej nie oczekiwać za wiele bo to prosta droga do rozczarowania Jakby tylko istniała jakaś religia, której nie po drodze z tego typu cynizmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Zawsze szanuję za równanie ludzi do psów! przeciez w obu przypadkach glownym bohaterem jest czlowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Jakby tylko istniała jakaś religia, której nie po drodze z tego typu cynizmem To chyba nie ta o której myślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: przeciez w obu przypadkach glownym bohaterem jest czlowiek Akurat oczekiwać od człowieka można zgoła innych zachowań niż od Amstaffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Akurat oczekiwać od człowieka można zgoła innych zachowań niż od Amstaffa Ale to człowiek sprawia że amstaff jest jaki jest. Co z Tobą dziś nie halo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Ale to człowiek sprawia że amstaff jest jaki jest. Co z Tobą dziś nie halo? Zachowanie psa nie zależy tylko od wychowania, ponadto nie o tym pisał Julek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Wzajemnymi docinkami rozwalacie bardzo ciekawy i głęboki temat. Szkoda bo jest o czym gadać. Ale może po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 4 minuty temu, RappaR napisał: Akurat oczekiwać od człowieka można zgoła innych zachowań niż od Amstaffa oczywiscie ale majac 50 lat zyciowego doswiadczenia mozna juz w miare ogarniac ze ponad 2x mlodsza laska ktora poznales w okreslonych okolicznosciach (pracownica Twojej firmy) to niekoniecznie jest pewny material na partnerke wspierajaca Cie na dobre i na zle lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 2 godziny temu, fluber napisał: Jakby nie chciał to by z nią nie był. A gdzie ja napisałem o Jóźwiaka żonie w tym kontekście? Nie wiem co cię dziś ugryzło. pierdolisz głupoty bez ładu i skladu jakby ci się Pablo na konto włamał 1 godzinę temu, fluber napisał: Jeszcze tego by brakowało żebyś lajkowal wpisy że jesteś głupi jak Pablo Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni; nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni; przebaczajcie, a będzie wam przebaczone. Uczony w piśmie 3x fail i to w Święta Wielkiej Nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni; nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni; przebaczajcie, a będzie wam przebaczone. Uczony w piśmie 3x fail i to w Święta Wielkiej Nocy... Nie potępiam Cię i wybaczam Ci więc w sumie tylko jeden;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Nie potępiam Cię i wybaczam Ci więc w sumie tylko jeden;) Nie wybaczyles, bo dalej ciagniesz temat. I potepiasz, bo osad jest raczej negatywny. Ekspercie od życia rodzinnego, który w świąteczna niedzielę spłodził 10k postów na forum z obcymi ludźmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Nie wybaczyles, bo dalej ciagniesz temat. I potepiasz, bo osad jest raczej negatywny. Ekspercie od życia rodzinnego, który w świąteczna niedzielę spłodził 10k postów na forum z obcymi ludźmi Jesteście dla mnie jak rodzina;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, fluber napisał: Jesteście dla mnie jak rodzina;) To na pewno. Dla twojego i twojej rodziny dobra radziłbym wyjść czasem z wirtuala Wiem, że nadales sobie tu status, którego nie masz w realu, ale tam też jest fajnie I Jezus odkupił min. twoje grzechy na krzyżu, a Ty do jednego przyznajesz się z uśmieszkiem na końcu zdania? No tak średnio w sumie to wyszło. Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Wiem, że nadales sobie tu status, którego nie masz w realu, ale tam też jest fajnie I Jezus odkupił min. twoje grzechy na krzyżu, a Ty do jednego przyznajesz się z uśmieszkiem na końcu zdania? No tak średnio w sumie to wyszło. To jest najlepsza rzecz na tym forum i główny powód dla którego tu siedzę, bez kitu. Tak, bo nikogo nie sądzę;) nie pisałem tego na poważnie, nie myślę tak. Przepraszam że Cię wykorzystałem w przekomarzance z Rapparem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: To jest najlepsza rzecz na tym forum i główny powód dla którego tu siedzę, bez kitu. Tak, bo nikogo nie sądzę;) nie pisałem tego na poważnie, nie myślę tak. Przepraszam że Cię wykorzystałem w przekomarzance z Rapparem:) Cały czas kogoś oceniasz. Np w tym wątku jakąś łaskę i 50letniego gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Cały czas kogoś oceniasz. Np w tym wątku jakąś łaskę i 50letniego gościa Dzielę się swoją opinią, dzielę się wynikami badań o związkach z taka różnica wieku, nikogo nie sądzę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 10 minut temu, Pablo81 napisał: Cały czas kogoś oceniasz. Przeto zwie się „człowiek“ czyli: oceniający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi