ignazz Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Najwięcej było zawsze Wadow A najbrzydsze karty ma td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Tak mi się chciało grać, że zdobyłem aż 14 punktów w tym RttC... Rekord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Tak mi się chciało grać, że zdobyłem aż 14 punktów w tym RttC... Rekord. to i tak wciąż o 14 więcej niż u mnie ;p ostatnio nawet nie chce mi się codziennie lognąć by vc zgarnąć..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Hassan starem? mi się najbardziej podobał Jae Crowder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dirkus Maximus 4 spec is mine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Ekhm... New Game Mode: Blacktop Challenge! Edytowane 9 Marca 2016 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 straszny badziew owszem wygrana daje aż 120 picków co: - rozwala w dalszym ciągu rynek z AH bo o resety będzie łątwiej sama rozgrywka ma haczyk kasowy kolejny raz spora ilość ENHs do oddania zmusza raczej do wydawania po 100cr na picki ilość punktów do ugrania na najwyzszym poziomie jest spora nawet na mnie i najlepsze!!!!! oddając spooooro grając duuuużo masz 17% szans jeżeli podbijesz wszystkie wskaźniki na maksa, zdobędziesz punkty i oddasz sporo kart mniejszego sortu ( ale najpierw musisz je mieć) reasumując nowość fajna ale jak pod lupę spojrzysz to dupa nie widzę aby wygrywając codziennie 6 godzin bez porażek i zbierając punkty na 3 szanse po 17% spokojnie dostać 1 kartę w miesiącu!!! tym bardziej że obowiązkowe w tym przypadku ENH ( np. OFF LEG i 2 E) nie są łatwe do zdobycia na te niecałe 30 szans ( 3x????) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 ignazz, last man standing chce Ci się jeszcze w to pykać? i dobrze zrozumiałem, że po 6h i poświęcasz dziennie na to klikadło?..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jeszcze gram ale jak zasnąłem na ostatnią godzinę gry po currego to się trochę podlamalem Spróbuję wygrać czarna kartę. Jak los mnie oszuka to dam sobie spokój. Gram sporo ale już dużo mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 rychło w czas ale co tam znajdzie się miejsce dla wujka? 3 st, 10 leg, reszta ep (2 x pro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Mysle ze bez problemu. Tylko nie wiem kto jest odpowiedzialny za to jeszcze bo glowny wlascicoel teamu juz chyba odpuscil. Btw. Elwood - zaraz sie to konczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jakie zaraz. Jeszcze ze 2 miechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Wprowadza jeszcze karty finałowe Potem odpala program lojalnościowy na nowy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Wprowadza jeszcze karty finałowe Potem odpala program lojalnościowy na nowy sezon Jaki program lojalnościowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jaki program lojalnościowy? W nowej edycji dostajesz bonus na start za karty z poprzedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 rychło w czas ale co tam znajdzie się miejsce dla wujka? 3 st, 10 leg, reszta ep (2 x pro) No ja teraz "rządzę" forumowym teamem... Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 A jesteście zdolni do zrobienia 15x RttC do konca?!Jestem w teamie międzynarodowym ale mogę się do forumowego przenieść. Nagroda za x15 jest 2 godzinny Perk Good Agent co może się skończyć STAR contractem jako ekwiwalent WC. Więc warto. Gra się przed tym w BTC i czeka z 120 pickami na czas odpalemnia perka. Tak się buduje talię ;-). Hakeem stał się najmocniejsza karta. Co do programu lojalnościowego to za rok zapewne dostanie się w zależności od tieru (1-5) bonus na start. W tym roku po podliczeniu za zeszły rok tych najwarytosciowszych kart (Greats/RttC/RS) bonusem były extra picki i star contacts lub WC. Dobry kop. Pamiętajcie ze mocny szybki start (grałem pierwsze 18 godzin non stop) szybko ustawia Ciebie w drabinie i twoje mocne karty sprzedawane bo tobie niepotrzebne mają dużą wartość dla innych i tak zabrałem szybko 3mln RP. Więc dziś gra mnie nudzi. Zakupiłem Greats pack i dostałem gowno za gotówkę i mnie to ubodlo. Ale w 1 października znowu wierze ze będzie ostro!!!!Jedynym błędem było szybkie rozpoczęcie sezonu bo lepiej poczekać 3 dni i zagrać o maks mocna kartę a nie wygrać SR Drugi błąd to od razu po wprowadzeniu kolejnego tiera rzucanie się na 55k packi. Bez sensu. Lepiej odczekać i kupować z rynku AH potrzebne klocki chwile później (pierwsze ceny są zaporowe) Prawda jest taka ze trzeba być szybkim. Nowe mocne karty sprzedają się ponad 100k RP. Później chodzą juz po 30-40k A w zeszłym tygodniu wreszcie fart. Pierwszy raz za wygranie PO sezonu dostałem Record Setllers CardKAJ!!!Jako miłośnik spurs pozycję centra mam mocna!!!Hakeem RttCRS KAJHoF McAdoo. 3x Whiteside ProTimmie regular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 A jesteście zdolni do zrobienia 15x RttC do konca?! Jestem w teamie międzynarodowym ale mogę się do forumowego przenieść. ...nooo ba W tym momencie z ekipy grają 2-3 osoby. W ostatnim RttC - 1,657 pkt. łącznie jako team, z czego jeden user 1,174. Ja od dwóch miesięcy nie zagrałem ani jednego meczu. Także ten... Za to jeśli byliby chętni do Maddena mobilnego to z chęcią bo gram codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 15/15 i brak wolnego slota i miejsce ładnie poproszę ostatnie RttC ponad tysiaka cyknąłem i jacyś idioci mnie wyjebali na 6 godzin przed końcem eventu, jak już nagrody liczyłem za drużynowe punkty paczki za 55k to strata czasu, lepiej jak iggy mówi pojedynczych nabywać 1 PO wygrałem na epicu, 3 w dupę (2-4 miejsce) piąte podejście na legu dziś doszły 2 stary, generalnie w trakcie pracy (efektywnej) lewą ręką doyebałem 238 qg (quest na 500 w) róbcie mi miejsce, napierdalać cieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 15/15 i brak wolnego slota Możesz się już zgłosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi