Elwood Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 z bossem to się zastanawiam z tego powodu, że równolegle odpalił 3 perki na + 1 DP. Czyli w sumie 2 x +1DP poszło się turlać... ws sprzedaży: We’re aware of issues with newly-acquired cards and are working on solutions. Thanks for the patience. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Sorry, ja odpaliłem z rozpędu. Nie wchodziłem w grę od kilku tyg i tak jakoś od razu wszystko włączyłem bez patrzenia. Ja już nie grywam więc jeśli chcesz @Elwood mogę Ciebie ustawić jako szefa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Sorry, ja odpaliłem z rozpędu. Nie wchodziłem w grę od kilku tyg i tak jakoś od razu wszystko włączyłem bez patrzenia. Ja już nie grywam więc jeśli chcesz @Elwood mogę Ciebie ustawić jako szefa. ile płacę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) ile płacę? Krata piwa i będzie git Edit: Zostałeś officerem Edytowane 26 Lipca 2016 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Jeśli dobrze widziałem, to problem został rozwiązany i trzeba ściągnąć update. Ktoś potwierdzi? edit potwierdzam :] Edytowane 28 Lipca 2016 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Krata piwa i będzie git Edit: Zostałeś officerem Ilu z naszego teamu jest faktycznie z forum? Pyttam, bo może warto by było zrobić małe roszady składowe i dodac kilku gostków, którzy grają co jakiś czas. U know, tak ze 3-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Jak ktoś chce z forum dołączyć to niech pisze. Póki co są chyba wszyscy którzy się zgłosili. Jakieś tam inne randomy są, ale nie wiem którzy to do końca. Zodd zapewne przyjmował na początku innych graczy coby wypełnić pełny skład 15 osób. Zresztą za dwa miesiące nowa wersja, więc może wtedy przybędzie ktoś nowy z forum chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 ta gra to trup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 23 czerwca grę zamroziłem a tydzień później skasowałem .... więc to ponad 5 tygodni... w międzyczasie moją ekipę też lato i pokemony wywaliły na dwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Od 2k na androida to już lepsze jest na live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zrobiłem dwa konkursy: Za 121k RP konkurs na zdjęcie Duncana Oraz za 21k RP na moje ulubiony mecz Droba. Chcecie możecie skosic kasę do srody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Jeżeli ktoś chce grać w nowa edycję nba mobile to 8 września od razu gra. Ma się wtedy duża szansę w grze. Sezon ma równie słabych przeciwników a szybko można zbić fortunę na sprzedaży mocnych kart gdy się ucieknie siła kart do przodu. Zasada prosta. Nie zaczynajcie za szybko sezonu bo nagrody słabe a 4 dni to trwa. Skupcie się na budowie talii 5 kart aby łowić jak najszybciej resets ultra epic legendary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Graficznie kiła, obecne karty brzydkie a i tak połowy ryjów brak w opcjach są przycinki wspomniane przez iggiego babole sprzedażowe rulez, sr za 12 koła chodzą karta tyrone lue 2003 wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Zastanawiałem się o czym piszesz, a tu nowa wersja yes...Zainstaluje tylko po punkty VC do 2k17 na steam, w tym roku pierwszy raz od 3(?) lat ni ch**a nie będę grał. Madden Rulz ) Edit: Żadnych zmian w stosunku do poprzedniej części? Nieco zmieniona grafika i to tyle? Edytowane 9 Września 2016 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Gram ale wkurza mnie Słaby program lojalnosciowy Bez Wild Cards Realna kasa z sprzedaż w AH????????? 15 monet ale tylko za kredytowe jak sprzedajesz karte???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Generalnie nic się nie zmieniło w konkteście poprzedniej edycji. Na plus. Bo na minus gra jest wolniejsza, część kart jest zeszłorocznych a części drugiej części brakuje twarzy. Zero innowacji. A kiedyś mnie dupa bolała, jak kolejne Fify różniły się tylko grafą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 szybkich parę ruchów i LEgendary TIER zaliczony uporczywie gram aby złapać kolejny RESET Legendary dosyc mocna talia kart juz zrobiona z 4 Legendary w tym 2 MVP i ulubieniec Dr Julius jako PRO dzis z rana wpadły mi dwa epiki jako dublet więc z rynku kupując po 45.000 RP trzecie karty bee miał 2 i 3 epic PRO obym trafił po sezonie ( raczej nie wygram obecnego ale półfinał da mi kolejną EPIC) na lepsze rozstawienie aby powalczyć o najwyzszą nagrodę... oczywiscie dalej nie uzupełniono kart ze zdjęciami graczy zmieniajacych klub i rookie zebrane 100.000 RP zastanawia mnie czy wejść w dwa EPIC na PRO czy sprzedać obie karty i kupić jedną LEGENDARY korzystając z STAR CONTRACT też z 2 zrobię PRO muszę zobaczyć jakie siły mają obecne sezony i czy lepiej zainwestować w 3 EPICS PRO czy 1 LEG PRO epics byłby na sprzedaż poźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja na lajcie czas dzielę na legacy of the beast i mynba. Dobija do Ur grając po ok godzinę dziennie. Brak czasu na więcej. Aukcje za hajs mi nie pasują więc dziubdziam powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasse Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Elo, podbijam temat z zapytaniem o jakiś team do mynba2k17, mój nick w grze to itshase. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi