Jackoso Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Panowie postaram się być chociaż będę na urodzinach u kolegi za granicą (opuszczę znajomych na 2 godziny). Sprawdziłem, że w pensjonacie jest internet więc powinno się udać. Jeśli chodzi o godzinę to może być 21:00-22:00. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Panowie, Latamy w tę i nazad jak już nie powiem kto. Zróbmy draft 10 października od 22:00. I zmęczeni nie będziecie i seriale zobaczy ten kto chce a i dzieci na grzyby dadzą radę wstać... Ustalone? Edytowane 28 Września 2015 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 to pytanie tylko do 2/3 osob,bo innym pasowalo wg ankiety: sobota 10.10 godz. 21:00 - nie pasuje 2: Jackoso, dannygd, bo evitacre będzie w razie czego miał zastępstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Po ustaleniach z osobami których może nie być ale przy pewnych okolicznościach będą próbować zostaje 10.10 ale godzina na 22:00. Nieodwołalnie!!! DRAFT ustawiony zostaje na sobotę 10.10 o godz. 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 to pytanie tylko do 2/3 osob,bo innym pasowalo wg ankiety: sobota 10.10 godz. 21:00 - nie pasuje 2: Jackoso, dannygd, bo evitacre będzie w razie czego miał zastępstwo Jackoso już zadeklarował że powinien dać radę. Evitcare będzie miał zastępstwo. Dannygd dopuszcza ewentualną nieobecność jesli alternatywa miałaby zakłócić obiegowy ruch Ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 To skoro udało nam się ustalić termin draftu, to przypominam o możliwości wybrania kiperów - najlepiej poprzez stronę yahoo. Jak ktoś nie wie jak to zrobić, to niech sobie przeczyta help, bo to prostsze niż budowa cepa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dobra to jak już draft ustaliliśmy to ja może zacznę inny wątek. Można na Yahoo ale ja nie mam czego ukrywać Keeperzy Chicago Bulls - Kevin Durant 89$ - Joe Johnson 19$ - Lou Williams 10$ Budżet pozostały: 108$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dobra to jak już draft ustaliliśmy to ja może zacznę inny wątek. Można na Yahoo ale ja nie mam czego ukrywać Keeperzy Chicago Bulls - Kevin Durant 89$ - Joe Johnson 19$ - Lou Williams 10$ Budżet pozostały: 108$ Tylko na stronie też ustaw, bo wtedy prawdopodobnie będę miał mniej roboty z przypisywaniem kiperów do składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tylko na stronie też ustaw, bo wtedy prawdopodobnie będę miał mniej roboty z przypisywaniem kiperów do składów. Ustawione już dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Przepisy nie przewidują handlu kiperami, którzy nie zostali zatrzymani, a już w szczególności za kasę, więc nie bardzo sobie wyobrażam, by to nagle miało stać się dopuszczalne. W regulaminie nie ma wielu rzeczy, co nie znaczy, że nie możemy ich robić Pytanie co o tym sadzicie? Może najpierw pytanie czy w ogóle jest chęć na aktywność (handel) przed sezonem? Jak większość będzie chętna to możemy dyskutować jak to można zrobić. Ps. Żeby było jasne - zasada może obowiązywać po obecnym sezonie. Wysłano mobilnie z Tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 W regulaminie nie ma wielu rzeczy, co nie znaczy, że nie możemy ich robić Pytanie co o tym sadzicie? Może najpierw pytanie czy w ogóle jest chęć na aktywność (handel) przed sezonem? Jak większość będzie chętna to możemy dyskutować jak to można zrobić. Handel kiperami oczywiście może mieć sens. I generalnie jestem za taką możliwością. Ale oczywiście nie obejdzie się bez 12-rundowej walki na temat zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Keeperzy Dallas Mavericks: Otto Porter - 10 $ Julius Randle - 10 $ Mason Plumlee - 10 $ Budzet z ktorym przystępuję do draftu to: 166 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Keeperzy Boston Celtics: Marc Gasol - 52$Klay Thompson - 43$Victor Oladipo - 32$ DeMarre Carroll - 11$ Pozostały budżet - 82$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ciekawe jak po 1 sezonie sprawdzi się taktyka - na razie jak widać każdy ma inną Wysłano mobilnie z Tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Keeperzy Washinghton Wizards: Stephen Curry - 77$ pozostały budżet - 153$ Keeperzy Dallas Mavericks:Otto Porter - 10 $Julius Randle - 10 $Mason Plumlee - 10 $Budzet z ktorym przystępuję do draftu to: 166 $ Ciekawie to wygląda u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ciekawie to wygląda u Ciebie. Nie wiem, co jest ciekawego w dramatycznie słabych kiperach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie wiem, co jest ciekawego w dramatycznie słabych kiperach ;] Zawsze możesz mieć nadzieję, że któryś z nich odpali w tym sezonie:) Wg mnie dwóch ma duże szanse. Z drugiej strony został Ci duży budżet, więc masz podstawy do tego aby bronić podium:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Keeperzy Detroit Pistons: Tobias Harris - 22$ Ersan Ilyasova - 10$ Pozostały budżet: 183$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Atlanta Hawks: 1) budzet - 227 $ 2) keeperzy: - reggie jackson - 20 $ - greg monroe - 25 $ - david lee - 10 $ razem: 55 $ pozostalo na draft: 172 $ na kupno 8 graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Indiana Pacers: Budżet: 229 Keeperzy: Russell Westbrook 70 + Jimmy Butler 29 + Eric Bledsoe 33 = 132 Pozostało: 97 Wszystko wprowadzone na Y! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi