PeWee Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Temat się toczył z Krzemem już parę dni. Jestem przekonany, że w perspektywie lat każdy dostanie to co chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Pewee jak schodzisz z salary? bo chętnie coś przyjmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Oddam Duncana !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jeżeli zwiększymy Salary cap z 460 do 640 to jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Trejd na linii Spurs - Magic Millsap za Aarona Gordona Jakiś czas temu pytałem o Millsapa, to usłyszałem, że w zamian chcesz Monroe. A teraz puszczasz go za Gordona. Szkoda, że nie dałeś info, że cena spadła. Możliwe, że coś bym zaproponował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Geddo to było chyba ze dwa miechy temu, o Monroea zapytałem i nie zlozyles kontroferty nic od siebie nie zaproponowales. W miedzy czasie ponawialem ogloszenie o sprzedazy Millsapa. Ja z pozyskania Gordona jestem zadowolony. Fajny prospect. Edytowane 8 Września 2015 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Gratuluje taniego jak barszcz Millsapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Do oddania Bogut za pick 2015 lub 2016. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 PeWee się zbierał 20 lat ale się w końcu zebrał, szkoda że już na wejściu ma Irvinga połamanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Trade Spurs - Pacers Do Pacers: Joe Johnson Do Spurs: Patrick Mills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Czekam jeszcze na Jendrasa, Findka, Ik, Mara i Toudiego i ruszamy z ligą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ale że co ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ale że co ja?Dolacz do ligi na Yahoo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 aaaa nie wiedziałem, że już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 aaaa nie wiedziałem, że już jest. Każdy, kto nie używa głównego maila do FBXa nie miał pojęcia. Dla Wilka to, jak widzisz, nieoczywiste i jest zniecierpliwiony Twoją postawą. Wstydziłbyś się k****, Andrzeju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Każdy, kto nie używa głównego maila do FBXa nie miał pojęcia. Dla Wilka to, jak widzisz, nieoczywiste i jest zniecierpliwiony Twoją postawą. Wstydziłbyś się k****, Andrzeju.Jedna wielka bzdura... bo wystarczylo przegladac ten watek by wiedziec... http://www.e-nba.pl/topic/4158-fbx-fbx1-sezon-201516/page-5?do=findComment&comment=375732 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 trejd na linii magic - knicks tim duncan za gallowaya i pick knicks 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Napisz kogo wywalasz za pick Pomoge zejsc z salary lorak pewee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 potwierdzam wymiane z Krzemykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi