Dnc Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zakreślasz cytat, ppm, szukaj w google, wyskakuje Ci wywiad. nie próbuj być na siłe śmieszny bo Ci nie wychodzi pytałem gdzie jest ta wrzutka, cytat Artlana. Tutaj nie widzę ani w łapu- capu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 nie próbuj być na siłe śmieszny bo Ci nie wychodzi pytałem gdzie jest ta wrzutka, cytat Artlana. Tutaj nie widzę ani w łapu- capu Jest w łapu capu jak napisał Artlan: http://www.e-nba.pl/topic/835-łapu-capu/?p=430344 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Rappar at his best. Uuuuu rw jaka wrzuta... triple-double! propsy! Edytowane 14 Czerwca 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Brakowało ostatnio ciekawych trolli na forum. Wprawdzie nie jest to jeszcze poziom ,,hejtujecie Rondo, bo jest czarny", ale koleś ma potencjał i może trochę ożywi łapu-capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Brakowało ostatnio ciekawych trolli na forum. Wprawdzie nie jest to jeszcze poziom ,,hejtujecie Rondo, bo jest czarny", ale koleś ma potencjał i może trochę ożywi łapu-capu. Jadowitażmija, Jesse James, Golden Glory, Damiansport1. Jak dla mnie aż nadto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Artlan pisał o ciekawych trollach. Twoje przykłady są raczej mdłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Golden glory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 golden rain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Glory hole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Wreszcie rozmawiamy w moim języku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 xeroboje, jak się kolega witał w temacie od powitań to już mu to rozszyfrowałem sale dobrym tropem idziecie, jeszcze będzie sens z Wami pić soplicę i carlsberga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja nie xerowałem, do tematu od przywitań prawie nie zaglądam mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nie mam co robić tylko Cię na forum stalkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Swojaki A ty stalkerze mi przez okno wieczorem dzieci nie podglądaj w kąpieli,. bo mi całe rabatki zdeptałeś Sexy beast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Swojaki A ty stalkerze mi przez okno wieczorem dzieci nie podglądaj w kąpieli,. bo mi całe rabatki zdeptałeś Sexy beast Zrób se gitarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zrób se gitarę widziałem to dziś, kozak szatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nie wierzę, że ktoś to zdjęcie potraktował poważnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Rappar to twoj najgorszy post w lapu capu ever! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 rappar nie rozumie ze w ten sposob dokarmia trola tak wogole to myslalem ze ktos wrzucil do lapu capu wytlumaczenie vana z tematu o zakladach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 rappar nie rozumie ze w ten sposob dokarmia trola tak wogole to myslalem ze ktos wrzucil do lapu capu wytlumaczenie vana z tematu o zakladach Z ręką na sercu pomyślałem o tym zanim tutaj wszedłem i to przeczytałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi