julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 w 2005 w mvp voting LBJ był 6ty, potem już zawsze top 5 czyli 11 x top5 i raz top6 rzeczywiście łapu-capu DAMN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Panowie łapu capu to nie jest piaskownica, w której to Janek płacze, że mu Józek zabrał kredki (a może zgubił). Come the fuck on! Edytowane 20 Czerwca 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 gdy przeczytalem dzisiaj watek zaklady i wpis wiadomego uzytkownika , wybuchnalem gromkim smiechem .... wpis wywolujacy takie emocje moglby trafic do lapu capu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgubiłem kredki Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) w 2005 w mvp voting LBJ był 6ty, potem już zawsze top 5 czyli 11 x top5 i raz top6 rzeczywiście łapu-capu DAMN Fakt, zagalopowałem się, myślałem, że te 12 sezonów obejmuje również ten debiutancki. Trudno uwierzyć, że Lebron już tyle lat jest w lidze, a pamiętam go jako młokosa z pierwszego sezonu. Mea culpa. Po prostu po strażniku legacy Lebrona można się wszystkiego spodziewać, a ja tego nie zweryfikowałem. A inna sprawa, kto wywalił post bodajże boguta o "strażniku legacy Lebrona - Rapparze"? Przecież to było genialne. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Zgubiłem kredki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 A inna sprawa, kto wywalił post bodajże boguta o "strażniku legacy Lebrona - Rapparze"? Przecież to było genialne. Matek kasuje wszystko związane z moim banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Matek... jak dużo kasujesz czas Ciebie zmienić. zachowujesz się jak łysy Komisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 imo matek jest zdecydowanie najlepszym modem , wiecie na zasadzie w krainie slepcow jednooki krolem jest (joke) kazdy ma swoje gorsze dni , ale ze sezon ogorowy sie zaczal to rappar rozwin watek bana , mielismy Vangate , pora na Rappargate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 apropo za co mój przyjaciel just like mike poleciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 kazdy ma swoje gorsze dni , ale ze sezon ogorowy sie zaczal to rappar rozwin watek bana , mielismy Vangate , pora na Rappargate Wrzuciłem do zakłady 2015/2016 post, że ten gość przegrał ze mną 500 złotych z linkiem do fb, który kieruje do własnego profilu. Matek się zagotował, że nie było takiego zakładu, zbanował mnie i potem BC i P_M pisali do Borysa, by mi ściągnął bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 hhahahahahhahah myslalem, ze już nikt się na to nie nabiera matek dzięki za poprawę humoru, bo zakuwam do późna dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) A inna sprawa, kto wywalił post bodajże boguta o "strażniku legacy Lebrona - Rapparze"? Przecież to było genialne. I to jeszcze pare godzin przed g7 było co dodawało mistycyzmu całej sytuacji, na miejscu matka mój post bym zostawił a na miescu rappara poświęcił się i nie wracał na forum Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 I to jeszcze pare godzin przed g7 było co dodawało mistycyzmu całej sytuacji, na miejscu matka mój post bym zostawił a na miescu rappara poświęcił się i nie wracał na forum Gdyby to było po g7 to bym się chyba poświęcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wrzuciłem do zakłady 2015/2016 post, że ten gość przegrał ze mną 500 złotych z linkiem do fb, który kieruje do własnego profilu. Matek się zagotował, że nie było takiego zakładu, zbanował mnie i potem BC i P_M pisali do Borysa, by mi ściągnął bana. Nastepnie Borys zajrzał do tego twojego wpisu i się wkurwił czemu dałeś link do jego profilu na fb i zarzucasz mu przegranie zakładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Rapciu serio Za dużo wolnego czasu Albo jesteś tak zdolny, albo będziesz lekarzem którego chce uniknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nastepnie Borys zajrzał do tego twojego wpisu i się wkurwił czemu dałeś link do jego profilu na fb i zarzucasz mu przegranie zakładu. amaly klamczuszek rappar juz o tym nie wspomnial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) RappaR, nie widziałem tej akcji, ale propsy za nią, brzmi dobrze. Śmiechnąłem ostro jak przeczytałem opis Artlana i Twój. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Josephnba - chciałbyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Skoczek Ban! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 RappaR, nie widziałem tej akcji, ale propsy za nią, brzmi dobrze. Śmiechnąłem ostro jak przeczytałem opis Artlana i Twój. Ja widziałem i zdążyłem nawet skomentować wiedząc o co chodzi, że troll z niego. A Rappar nie dał linka do fb Borysa tylko fake link. Istny prank. Każdy kto by na to kliknął widział by swój profil, a nie Borysa. Nawet było ostatnio bodajże na jbzd.pl screen jak ktoś wkleił tego samego linka co Rapciu i dopisał: "że ta osoba bije dzieci i trzeba coś z tym zrobić!". Gównoburza taka, że nawet e-nba.pl by się nie powstydziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi